نظر منتشر شده
۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 495068
توئیت‌های خواندنی امروز؛
از واکنش ها به اظهارات اخیر میرسلیم تا تبدیل واحد ریال به تومان و انتظار از روحانی برای حضور زنان در کابینه
بخش خبری الف 2 مرداد 96
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۴۰
توییت های خواندنی امروز در مورد موارد گوناگونی نظیر: تغییر واحد پولی کشور به صورت رسمی، صحبت های میرسلیم در مورد قالیباف و شهرداری تهران و واکنش افراد مختلف به آن، آینده ی نو اصولگرایی، انتخاب شهردار آینده تهران و موارد متنوع دیگر است که شما را به دیدن آنها دعوت می کنیم


توییت های دکتر عبدالمالکی کارشناس اقتصادی، در خصوص تغییر واحد پولی کشور


توییت معصومه ابتکار در رابطه با منابع آب کشور


امیر سیاح کارشناس مسائل اقتصادی و سردبیر برنامه ی پایش، در توییتی از نبود مجری مکمل برای برنامه ی خود گفته است.


سعید توانا راد فعال دانشجویی توییت خود را به نظر وزیر بهداشت در خصوص تعطیلی برناه حاشیه پزشکی 20:30 اختصاص داده است


توییت جبهه مردمی انقلاب که طرح مفاهیم انقلاب از دید مقام معظم رهبری است.



توییت ترانه علیدوستی در ارتباط با انتظار او از حسن روحانی در قبال جایگاه زنان در دولت دوازدهم




توییت های فرشاد مهدی پور سردبیر صبح نو در واکنش به حسام الدین آشنا و هجمه ها علیه قالیباف





توییت های مصطفی میرسلیم در خصوص تخلفات شهرداری، برخورد دولت با فساد و انتخابات ریاست جمهوری سال 96


توییت حسین دهباشی در مورد ریزش نیروها در جریان اصولگرایی و اصلاح طلبی


محسن رضایی در صفحه ی توییتر خود از لزوم حفظ وحدت در میان نیروهای انقلاب گفته است.



توییت های محسن مهدیان در خصوص نواصولگرایی


شهیندخت مولاوردی معاون رئیس جمهور، در حساب توییتر خود از اقدامات دولت آینده در مورد کار خانگی زنان گفته است.


کنایه ی توییتری حسام الدین آشنا به پسر محمدرضا عارف




توییت حسین دهباشی در مورد لزوم انتخاب فردی شایسته برای تصدی شهرداری تهران


توییت شهیندخت مولاوردی و انتشار عکسی از  افتتاح کارگاه آموزشی برای مهارت های زندگی و خانواده



توییت دکتر عبدالمالکی در مورد ناتوانی باز کردن ال سی و ناکارآمدی برجام




توییت های سعید جلیلی در مورد موضوعات مختلف


توییت الهه کولایی نماینده ی اسبق مجلس در مورد سازمان های مردم نهاد و لزوم مشارکت آنها


امیر امیدنژاد عکاس و فعال رسانه ای عکسی از اعتراض کارگران در خرم آباد را در حساب توییتر خود قرار داده است. 

 
 
کلمات کلیدی : توییت‌های خواندنی+مصطفی میرسلیم+نو اصولگرایی
 
بچه ی شوش
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۰۲ ۲۲:۳۹:۴۵
۱.تبدیل واحد پول از ریال به تومان ، در وضعیتی که تورم در دوره ای ۴ ساله کاهشی بوده است، نه یک اقدام تجملی بلکه اقدامی مثبت است. اگرچه تبدیل ریال به تومان تاثیری در قدرت خرید مردم ندارد، از لحاظ روانی در عرصه ی داخلی و بین المللی مثمرثمر خواهد بود. این که برای فقط یک دلار از عدد ۳۷۵۶‌ ریال استفا ه شود، از لحاظ روانی بار مثبتی ندارد. .
۲. این که آقای عبدالمالکی در بحث تغییر واحد پولی این شعر را آورده اند که:" خانه از پای بست ویران است..." یک شانتاژ علیه دولت فعلی است، زیرا آقای روحانی خانه ی اقتصاد را با پای بست ویران تحویل گرفته است.
۳. این که جناب آقای "عبدالمالکی" فرموده اند :" هزینه ی ... تبدیل ریال‌به تومان ۶ هزار میلیارد است...". و این هزینه را بی مورد دانسته اند، نظر ایشان مورد تایید اکثر اقتصاددانان نمی باشد. کشور ترکیه در برهه ای دست به این اقدام زد و نتایج مفیدی عاید آن کشور شد. طرح تبدیل ریال به تومان اگر در زمان تورم های کمرشکن دولت احمدی نژاد روی می داد، می شد گفت؟" خواجه دربند نقش ایوان است". و این شعر حکیمانه برای دوران کنونی اقتصاد صدق نمی کند.کاش اقتصادشناسان کشور، اقتصاد را فدای منافع جناحی و باندی خود نکنند. متاسفانه در کشور خیلی چیزها در حال جناحی شدن است، جناحی شدن اقتصاد حامل خطرات جبران ناپذیری برای کشور است.اقتصاددانان در سالهای ۹۰ و ۹۱ اقدام دولت وقت در تبدیل ریال به تومان را یک فرافکنی می دانستند از سویی تبدیل واحد پولی نیازمند ثبات اقتصادی بیشتری بود. اکنون که اقتصاد ثبات پیدا کرده و این " ثبات اقتصادی، به تایید مقام معظم رهبری هم رسیده است، هرگونه مانع تراشی در تبدیل واحد پولی با منافع اقتصادی ملت ایران در تضاد است. باز تاکید می کنم که تبدیل واحد پولی تاثیر مستقیمی بر قدرت خرید مردم ندارد ولی اثرات روانی مثبت آن برای سرمایه گزاران داخلی و خارجی غیر قابل انکار می باشد. متاسفانه‌عده ای عادت کرده ند که با هر اقدام اقتصادی ولو مثبت دولت مخالفت کنند. این ها اعتقاد دارند: " مخالفت می کنم، پس هستم". (4487113) (alef-6)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۰۳ ۱۰:۰۸:۱۰
بچه ی شوش تغییر ریال به تومان در سال 90 و 91 خیلی بهتر از این دوران رکود بود، ولی چون اون زمان شما مخالف بودید، بد بود ولی الان خوب است؟!؟!؟!؟!؟! (4487525) (alef-6)
 
United States
۱۳۹۶-۰۵-۰۳ ۰۰:۵۸:۵۴
این بخش توییت ها عالیه (4487188) (alef-6)
 
Romania
۱۳۹۶-۰۵-۰۳ ۰۱:۲۰:۱۱
برای اصلاح پایه. پولی ،ایران ،نیاز دارد ،سه واحد پولی داشته باشد ،ریال ،بعنوان پول ملی ،شناخته شده در دنیا ،و دو ،واحد دیگر بعنوان پول خرد ،مثلا ،پاپاسی معادل صد ریال کنونی ،وبعد آن ،دینار ،معادل ،صد پاپاسی ،که میشود ،معادل ده هزار ریال کنونی ،که با حفظ چهار صفر از پایه پول ملی ،ریال میشود معادل هزار تومان ،که واحد ،پول رسمی کشور میگردد ،اولی میتواند از جنس فلز باشد ،و دومی هم میتواند سکه. فلزی مرغوتر باشد ، اما سومی باید اسکناس باشد ،وبیشترین داد ،وستد را باکارت پول انجام دهند ،وبه ندرت از اسکناس ،آنهم در مواقع خاص مثل اعیاد چاپ گردد ،، که قبلا این واحدهای پولی در ایران رایج بوده ودر زمانی قبل از سلسله. پهلوی در ایران همزمان از سه واحد پول استفاد شده است ،حتی در سلطنت پهلوی اول ،وزمانی در پهلوی دوم ،سکه ای در گردش پولی ایران بود بنام شاهی ،که آنرا ده شاهی میگفتند ،که معادل ده دینار بود ،که دینار را حذف نمودند ،ودر سالهای بعد از چهل ودو شاهی هم حذف گردید ،و ،واحد پول ملی شد فقط ریال ایران ،،،آری در این روند هم باید بفکر طبقه پایین جامعه بود تا شکاف طبقاتی کاسته شود مثلا دارایی افرادی ،که میلیارد دردهستند جهار صفر ،افراد میلیونر سه صفر ،وافراد کم بضاعت ،که زیر میلیون دارایی دارند دو صفر ،وآنهایی که کمتر از صدهزار دارند یک صفر حذف شود ،تا ارزش پول ملی دردمقابلدارز های خارجی ارزش گذشتهدخود را باز یابیدکند ،که باعث رونق اقتصادی ،وخروج از رکود میگردد ،واختلاف طبقاتی که بسیار خطر ناک هست ،از میان میرود ،،، وآنگاهدحقوق ،ودستمزد را اصلاح کنند ،واجازه تورم تحت هر شرایط را ندهند ،،، ودر اینصورت بهره. بانکی میشود دردحد دو یا سه در صد ،،، (4487194) (alef-6)
 
pakabara
Sweden
۱۳۹۶-۰۵-۰۳ ۰۴:۴۷:۲۹
مدت‌ها پیش، پیشنهاد انتشار زرچک و سیم چک به مثابه پول حقیقی همراه پول اعتباری رایج (غیر حقیقی) دادم به‌جای ایران‌چک؛ البته برای یک مدت مشخص (مثلاً 10 سال) تا بررسی شود آیا ممکن است دوباره بازگشت به پول حقیقی کرد که عین المثل یک کالای پول‌واره مانند فلزات گرانبها؟ خب این‌جا به زعم نگارنده، خوب است. اما همیشه دوگانگی خوب نیست و یا بعد مدتی معلوم می‌شود خوب نبوده! مثلاً شاید اکثر صاحب‌نظران و اقتصاددان معتقدند که ارز خارجی بایست تک‌نرخی باشد، چرا که دوگانگی موجب رانت می‌شود.
http://pakabara.blogfa.com/post/5 (4487229) (alef-6)
 
متوکل
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۰۳ ۱۳:۲۲:۰۲
سلام ودرود برهاشمی وزیر بهداشت (4487895) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۵-۰۳ ۱۴:۰۱:۳۴
اينكه آقاي عبدالمالكي ميگه نتونستيم ال سي باز كنيم و اين يعني "برجام=هيچ" اولاً خيلي مغرضانه است چون برجام يعني شكست اجماع جهاني عليه ايران و البته ادامه دشمنيهاي آمريكا با ايران. ثانياً اين سخن واقعي نيست چون همين شركت خود ما الان دو تا ال سي باز كرده براي پروژه هاي معدني و گندله سازي. الان هم ال سي سوم رو داريم براي پروژه فولادي باز مي كنيم. البته مشكلاتي هست ولي نه مثل قبل. (4487960) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.
از واکنش ها به اظهارات اخیر میرسلیم تا تبدیل واحد ریال به تومان و انتظار از روحانی برای حضور زنان در کابینه