نظر منتشر شده
۳۷
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 452380
شورای نگهبان مجدداً مصوبه سقف حقوق مدیران کشور را رد کرد/ کدخدایی: هیچ وقت دخالتی در تعیین میزان حقوق مدیران نمی‌کنیم
بخش سیاسی الف، ۱۸ اسفند ۹۵
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۳۰
سخنگوی شورای نگهبان از ایراد مجدد این شورا به مصوبه تبصره ماده 38 برنامه ششم مربوط به ساز و کار جلوگیری از خروج نخبگان از کشور خبر داد.

عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به ایرادات این شورا به لایحه برنامه ششم توسعه، اظهار داشت: در جلسه شب گذشته اعضای شورای نگهبان با توجه به عدم اصلاح ایراد شورا در تبصره 38 لایحه برنامه ششم توسعه و اصرار مجلس بر همان مصوبه قبلی، لذا ایراد شورای نگهبان به مصوبه همچنان به قوت خود باقی است و شورای نگهبان آن را تأیید نکرد.

سخنگوی شورای نگهبان پیش از این در گفت‌وگویی درباره ایراد این تبصره که مربوط به سقف حقوق مدیران کشور است، گفته بود: مصوبه ابتدایی مجلس شورای اسلامی در لایحه برنامه ششم که به شورای نگهبان واصل شد، به این دلیل که امکان اخلال در نظام اداری ایجاد می‌کرد، مورد ایراد اعضای شورای نگهبان قرار گرفت.

*مصوبه ابتدایی مجلس درباره حقوق مدیران موجب اخلال در نظام اداری کشور می‌شد

وی افزود: البته نحوه اصلاح ایرادات شورای نگهبان به طرح‌ها و لوایح بر عهده مجلس شورای اسلامی و نمایندگان مجلس است، اما ایراد از این جهت بود که اگر منجر به خروج برخی از متخصصین و نخبگان کشور شود، موجب اخلال در نظام اداری کشور می‌شود به همین دلیل مغایر قانون اساسی شناخته شد.

*شورای نگهبان هیچ وقت دخالتی در تعیین میزان حقوق مدیران نمی‌کند اصلاح ایرادات شورا بر عهده مجلس است

سخنگوی شورای نگهبان همچنین تأکید کرد: شورای نگهبان هیچ وقت دخالتی در تعیین میزان حقوق مدیران نمی‌کند و دخالتی هم نداشته است، این موضوع حسب نظر کارشناسی نمایندگان مجلس شورای اسلامی تعیین خواهد شد.

کدخدایی همچنین درباره نظر اعضای شورای نگهبان در زمینه مصوبه جدید مجلس، توضیح داد: این مصوبه باید به شورای نگهبان واصل شود و ما در شورا آن را مورد بحث و بررسی قرار دهیم تا ببینیم چه وضعیتی دارد و سپس اعلام‌نظر کنیم.

وی در پایان با تأکید بر اینکه میزان و سقف حقوق مدیران کشور برای شورای نگهبان تفاوتی نمی‌کند، گفت: ایراد شورای نگهبان ناظر به آن ساز و کاری است که پیش‌بینی می‌شود، اگر ساز و کاری پیش‌بینی شود که منجر به خروج نخبگان و متخصصین از کشور نشود، سقف حقوق یا اینگونه مسائل دیگر برای شورای نگهبان ملاک نخواهد بود.

به گزارش فارس، نمایندگان مجلس پیش از این در جریان بررسی تبصره 38 برنامه ششم توسعه مصوب کرده بودند که مجموع پرداختی ماهانه مقامات و مدیران و کارکنان دستگاه‌های موضوع ماده 5 قانون مدیریت خدمات کشوری و ماده 35 این قانون حداکثر 2 برابر حداکثر حقوق و مزایای مستمر قابل پرداخت به کارکنان موضوع تبصره ماده 76 قانون مدیریت خدمات کشوری می‌باشد.

طبق تبصره این مصوبه، شورای حقوق و دستمزد می‌تواند با پیشنهاد روسای قوا، وزرا یا معاونان رئیس‌جمهور که ریاست دستگاه‌های اجرایی را بر عهده دارند و بالاترین مقامات دستگاه‌های اجرایی برای مشاغل تخصصی، واحدهای عملیاتی، مناطق مرزی و محروم تا «30 درصد» دریافت‌های موضوع این ماده علاوه بر سقف مقرر در این ماده منظور نماید.

این مصوبه مجلس مورد ایراد شورای نگهبان واقع شد و این شورا معتقد بود اجرایی شدن مصوبه مذکور موجب اخلال در سیستم اداری کشور می‌شود فلذا این مصوبه رد شد و به مجلس بازگشت.

سپس مجلس شورای اسلامی برای اصلاح ایراد شورای نگهبان «مدیران کشور» را نیز جزو آن 4 دسته فوق قرار داد و از طرفی افزایش 30 درصدی را به 60 درصد نیز ارتقا داد و 11  اسفندماه برای رفع این ایراد شورای نگهبان مصوب کرد شورای حقوق و دستمزد می‌تواند با پیشنهاد رؤسای قوا، وزرا یا معاونان رئیس‌جمهور که ریاست دستگاه‌های اجرایی را بر عهده دارند و بالاترین مقام دستگاه‌های اجرایی، برای مشاغل تخصصی، «مدیریتی»، واحدهای عملیاتی، مناطق مرزی و محروم «تا 60 درصد» دریافت‌های موضوع این ماده علاوه بر سقف مقرر در این ماده منظور نماید.

این مصوبه موجب افزایش 60 درصدی حقوق مدیران کشور تا 24 میلیون تومان در ماه می‌شد، که واکنش جدی و انتقادات و اعتراضات گسترده‌ای را در کشور به دنبال داشت و عده‌ای معتقد بودند مدیران نجومی‌بگیر برای حقوق‌های میلیونی خود از مجلس مجوز گرفتند.

عصر روز شنبه 14 اسفندماه در جریان بررسی لایحه بودجه سال 96، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی با استفاده از اختیارات رئیس مجلس در آیین‌نامه داخلی پارلمان پیشنهاد تغییر دستور صحن علنی برای اصلاح مصوبه تبصره 38 برنامه ششم توسعه را مطرح کرد که با موافقت نمایندگان مواجه شد.

سپس نمایندگان مجلس مجدداً مصوبه 11 اسفند ماه خود را اصلاح کردند و به مصوبه اسبق خود بازگشتند، بدین ترتیب که افزایش 60 درصدی حقوق گروه‌های مستثنی‌شده (شامل مشاغل تخصصی، واحدهای عملیاتی، مناطق مرزی و محروم) به 30 درصد کاهش یافت و از طرفی مجلس کلمه «مدیریتی» را از آن مصوبه حذف کرد تا مدیران کشور نیز مانند سایر حقوق‌بگیران دولتی «حقوق» دریافت کنند که طبق اعلام حمیدرضا حاجی‌بابایی رئیس کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه، سقف دریافتی همه حقوق‌بگیران از جمله مدیران کشور با اصلاح مصوبه 11 اسفندماه 12 میلیون و 600 هزار تومان تعیین شد.

به گفته وی، نمایندگان مجلس در برنامه ششم توسعه، سقف دریافتی حقوق‌بگیران را 12 میلیون و 600 هزار تومان تعیین کرده بودند و 4 گروه «مشاغل تخصصی، مشاغل عملیاتی، مناطق مرزی و مناطق محروم» را از این سقف مستثنی کرده بودند که در مصوبه بعدی مدیران نیز به جمع مستثنی شده‌ها اضافه شدند، اما 14 اسفندماه با اصلاح مصوبه مجلس، سقف دریافتی همه حقوق‌بگیران از جمله مدیران 12 میلیون و 600 هزار تومان تعیین شد.

وی همچنین تأکید کرده بود که سقف حقوق دریافتی 4 گروه مستثنی شده شامل «مشاغل تخصصی، مشاغل عملیاتی، مناطق مرزی و مناطق محروم» 30 درصد بیش از سقف دریافتی همه حقوق‌بگیران خواهد بود که حدود 16 میلیون تومان می‌شود.
 
کلمات کلیدی : شورای نگهبان + مجلس + حقوق 24 میلیونی
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۸ ۱۲:۵۶:۰۸
مسلما افرادی مانند مدیرعامل سابق بانک رفاه، صندوق توسعه ملی و... به خارج سفر کنند و دیگر در ایران نباشند برای ملت بهتر است چون در غیر این صورت مانند مدیر عامل سابق بانک ملی با غارت ملت به کانادا فرار خواهند کرد (4192913) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۸ ۲۰:۰۴:۴۱
اتفاقا نخبه ها در این کشور مدیر نمی شوند در ایران رابطه داران به پست و مقام می رسند برای همین هم اوضاع ایران به این روز افتاده (4193679) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۸ ۱۳:۱۱:۲۶
شورای نگهبان چرا توجه ندارد که قانون مدیریت خدمات کشوری حداکثر 7 برابر حداقل حقوق را مصوب کرده است و این مصوبه می گوید 14 برابر خوب چطور قبلا"با 7 برابرنخبگان خارج نمی شدند حالا با 14 برابر خارج می شوند؟ (4192947) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۸ ۱۹:۵۸:۱۰
دوست عزيز بخاطر افت ارزش ريال و تورم بسيار ساده است اگر سي برابر شود معادل هفت است (4193670) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۹ ۲۱:۴۹:۴۳
خوب چرا حد اقل حقوق را زیاد نمی کنند که 7 برابر یا 14 برابرش 24 میلیون بشه! (4194998) (alef-3)
 
Germany
۱۳۹۵-۱۲-۱۸ ۱۳:۱۷:۰۶
چرا فکر می کنید سیستم دولتی ما جاذب نخبگان است؟ اگر می خواهید نخبگان کشور رو ترک نکنند بهتره که به جای افزایش حقوق چهار تا مدیر دولتی که عمرا اگر از بخش خصوصی بیان بیرون جای دیگه راهشون نمیدن برید فضای کسب و کار بخش خصوصی رو درست کنید تا اونها بتونن فعالیت کنن. مالیاتهای ناجوانمردانه، قوانین بیمه ای بیرحمانه بدون خدمات به درد بخور، رانت وحشتناک در سیستم و فساد اداری سیستماتیک که هیچ کاری رو نمیتونی بدون آلوده شدن جلو ببری اینها باعث فرار نخبگان شده نه حقوق مدیران دولتی.
نخبگانی که فرضا جذب سیستم دولتی می شوند عمدتا مشمول این قوانین نمی شن و این طور افزایش ها میشه برای نورچشمی ها.
یه نکته دیگه اینکه که مدیری می گفت من حاضرم برای این پست ماهی 50 میلیون هم به دولت پول بدم!!! حالا شما حقوق رو کم و زیاد کن. آخرش به این میرسی که باز هم دم اونکه 100 میلیون رسمی می گرفت گرم!!!!!! (4192960) (alef-13)
 
حسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۸ ۱۳:۲۰:۴۰
نخبه ای که می خواهد با چاپیدن مردم عادی در کشور بماند بهر جهنم دره ای که بیشتر به او می دهند برود بهتر است فقهای شورای نگهبان نمی خواهد در سخنرانی وبالای منبر از عدل علی(ع) حرف بزنند ولی در عمل اشرافیگری را تقویت کنند آیا علی(ع) به مالک اشتر وسایر سردارانش بیشتر از سایرین از بیت المال می داد (4192967) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۸ ۱۳:۲۱:۵۲
خروج نخبه چطور این شورای نگهبان وقتی بخواهند حقوق کارگر زیاد کنن یا کارمندا بخاطر بار مالی مصوبه مجلس رد میکنه بعد حالا اینجوری داره واسه خروج نخبه دلواپس شده؟؟؟؟؟چطوری نمیگن اگه کارگر بهش حقوق 800بدیم کار نمیکنن و کشور فلج میشه نگران چهارتا نخبه هستن چی شد به قول خودتون ارمانهای انقلاب؟؟؟؟ حقوقق 16میلیونی هم دیگه به چشم حضرات نمیاد؟؟؟؟؟؟؟و مصوبه رو رد میکنن چی شد مسیولین ساده زیست؟؟؟؟ (4192970) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۸ ۱۳:۳۹:۴۸
بابا الان تو قطر ،امارات و عمان حقوق 4000 تا 5000 دلاری به مهندساشون میدن بعد ما گیر 24 میلیون هستیم مشکل اصلی انتخابای اشتباه ماست و گرنه کجای دنیا یه مدیر عامل بانک ( منظور مدیر شعب نیست)ماهی 20 میلیون حقوق میگیره ما ادمای ضعیف تو پستهای مهم میزاریم بعد تصمیمای غلطشون به مردم آسیب میزنه و هیچ کس با گرفتن این حقوق براشون موافق نیست در صورتیکه همه میدونیم حداقل حقوق تو کشور ما خیلی کمه (4192998) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۸ ۱۴:۲۹:۵۸
سال تمام شد، کارانه‌های نجومی پزشکان ساماندهی نشد، دلیل مقاومت دولت و مجلس در برابر فیشهای نجومی پزشکان در برابر سایر گروه های درآمدی و کارگران
زندگی > سلامت - با گذشت بیش از۶‌‌ماه از ابلاغ مصوبه شورای حقوق و دستمزد مبنی بر ضرورت تصویب کارانه گروه پزشکان، همچنان خبری از ساماندهی کارانه‌های نجومی چندصد میلیون تومانی پزشکان نیست.
درحالي‌كه سال 95 به واپسين روزهاي خود نزديك مي‌شود همچنان وضعيت دريافتي چندصدميليون‌توماني پزشكان نجومي‌بگير در هاله‌اي از ابهام قرار دارد و خبري از ساماندهي دريافت‌هاي نجومي پزشكان عضو هيأت علمي به گوش نمي‌رسد. اين در حالي است كه در مصوبه مردادماه كه توسط رئيس سازمان مديريت ابلاغ شد، كارانه بخشي از نجومي‌بگيران يعني پزشكان شاغل در مراكز دولتي، مدنظر قرار گرفت. اما با وجود همه اين اتفاقات، بهارستاني‌ها طي چند روز گذشته در نخستين گام سقف حقوق 24ميليون توماني را براي مديران كشور درنظر گرفتند و درنهايت پس از مخالفت گسترده افكار عمومي با اين تصميم، حداكثر پرداختي به مديران را به دوبرابر حداكثر حقوق و مزاياي مستمر قابل پرداخت به كاركنان موضوع تبصره ماده 76قانون مديريت خدمات كشوري تغيير دادند؛ مصوبه‌اي كه درنهايت حداكثر پرداختي را به 12ميليون و 400هزار تومان كاهش داد و البته دست رؤساي قوا، معاونان رئيس‌جمهور و وزرا را بازگذاشت تا درصورت صلاحديد، براي مشاغل تخصصي، واحدهاي عملياتي مناطق مرزي و محروم تا «30درصد» دريافت‌هاي موضوع اين ماده علاوه بر سقف مقرر را درنظر بگيرند.
مجلس در موضوع ساماندهي كارانه‌ها دخالت نمي‌كند
دكتر حسنعلي شهرياري عضو كميسيون بهداشت مجلس در اين زمينه ضمن ابراز بي‌اطلاعي از سرانجام مصوبه شوراي حقوق و دستمزد و شيوه‌هاي تعيين سقف كارانه پزشكي گفت: براساس آخرين تصميمات شوراي حقوق و دستمزد، قرار بر اين بود تا كارانه پزشكان مشمول دريافت ماليات به‌صورت پلكاني شود اما طي 2‌ماه گذشته و با شروع بررسي و تصويب قوانين مربوط به تعيين سقف پرداختي به مديران دولتي اين موضوع در شوراي حقوق و دستمزد مسكوت مانده است. وي افزود: ساماندهي كارانه پزشكان از وظايف دولت است و مجلس دراين موضوع دخالت نخواهد كرد.
موضوع قانوني‌كردن دريافتي مسئولان زماني سر زبان‌ها افتاد و مورد توجه قرار گرفت كه پرداخت‌هاي نجومي به برخي مديران دولتي به سوژه داغ رسانه‌ها تبديل‌شد. پس از آن و براساس مصوبه 23تيرماه شوراي حقوق و دستمزد كه به امضاي رئيس سازمان مديريت و برنامه‌ريزي كشور رسيد، مقرر شد به استناد ماده 74قانون مديريت خدمات كشوري، پرداختي‌هاي دستگاه‌هاي اجرايي قانونمند شود. همچنين شوراي حقوق و دستمزد درمصوبه 23تيرماه خود كه از اول مرداد‌ماه سال‌جاري لازم الاجرا شده، قرار را بر اين گذاشت تا سقف خالص پرداختي به مقامات ارشد سياسي شامل روساي قوا، معاون اول رئيس‌جمهور، نواب رئيس مجلس، اعضاي شوراي نگهبان و وزرا، پس از كسر موارد قانوني بيشتر از ماهانه 10ميليون تومان نشود. (4193074) (alef-13)
 
نجفی
Russian Federation
۱۳۹۵-۱۲-۱۸ ۱۴:۴۹:۵۳
جای پرسش دارد که چرا اعضای محترم شورای نگهبان در مورد سقف حقوق به اصطلاح نخبگان و خروج آن ها از نظام اداری کشور حساسیت نشان می دهد؛ ولی در برابر تعیین حداقل حقوق و دستمزد کارگران و کارمندان و جبران هرسال چندبارهٔ افزایش بهای مایحتاج زندگی مردم که قرار بود با یارانهٔ مستقیم، بالانس شود! بی تفاوت است؟؟!!آیا از دیدگاه این آقایون زیر خط فقر زندگی کردن جماعت کثیری از مردم، جای نگرانی ندارد؟ مگر امیرمؤمنان توصیه نکردند به جای توجه به خواص، عوام را دریابید با آن توصیفاتی که ایشان از این دو گروه فرموده اند؟؟ خداوند همهٔ ما را هدایت کند. آمین. (4193112) (alef-13)
 
فرشید
Romania
۱۳۹۵-۱۲-۱۸ ۱۵:۱۵:۰۶
شورای نگهبان از کدام نخبه و متخصص حرف میزنه؟؟؟؟؟؟؟ قریب به اتفاق نجومی بگیرها یک مشت مفتخور بیسواد هستند که با ارتباطات خاص در جایگاههایی که لیاقتش رو ندارند قرار گرفتن. (4193155) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۸ ۱۸:۱۵:۰۶
و اینگونه است که مملکتی تهی از نخبه میشود و در رتبه اول فرار مغز ها قرار میگیرد و بدا به حال این مملکتی که قدر نخبگانش را نداند (4193490) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۸ ۲۱:۱۴:۳۸
خدا وکیلی مدیر عامل بانک رفاه و ملت وصفدر نخبن یا جوان دکترا بیکار؟؟؟؟؟؟ (4193776) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۸ ۱۵:۳۹:۱۹
ظاهرا همه چیز از نظر شورای نگهبان می تواند مخالف قانون اساسی یا شرع باشد (4193198) (alef-3)
 
۱۳۹۵-۱۲-۱۸ ۱۶:۱۴:۲۹
نظام اداری از این هم میتواند فاسد تر و خرابتر باشد؟ شورای نگهبان نگران خروج کدام مدیر است؟ این همه مزایا حتی با همین قانون مجلس در انتظار مدیران است؟
شورای نگهبان آیا نباید به جای نگرانی درباره اخلال در نظام اداری نگران تبعیض بنیان شکن و مردم ستیز قوانین باشد؟ (4193266) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۸ ۱۶:۱۶:۱۴
اعضا محترم شورای نگهبان : اگر مدیران کشورنخبه بودند وضع مملکت این نبود . (4193275) (alef-3)
 
علی
Romania
۱۳۹۵-۱۲-۱۸ ۱۶:۲۰:۳۶
شورای نگهبان عاقلانه حرف زد. سقف حقوق معنی ندارد.هر کسی استخدام شد و با هر مدرک تحصیلی یک حقوق بدو استخدام داشت و سالیانه هم طبق شرایط استخدامی و مصوبات قانونی افزایشی داشته و دارد حالا سقف یعنی چی؟اگر 30 سال قبل حداقل حقوق 200000 تومان بوده باشد الان سقف باید حدو 50 میلیون باشد و نه 24 میلیون.شما باعث فرار نخبگان میشوید.الان سالیانه 45 هزار نخبه از مملکت خارج میشوند و عمده دلیل آنها برای کسب علم و هم درامد بیشتر است.همین الان قطر به متخصصین نفت ما بالای 60 میلیون با امکانات وافر حقوق میدهد.علت اصلی اینکه ما فعلا مدیر درست حسابی نداریم همین فرار نخبگان است.مگر مملکت بدون نخبه پیشرفت هم میکنه.الان دنیا روی کاکل نخبگان ما میچرخد و چرا اینها به وطن خود بر نمیگردند؟ دلیل همین تنگ نظری و مقایسه متخصص با کارگر است و این مقایسه به هر دو لطمه میزند.پرداخت حقوق بر اساس عرضه و تقاضاست.البته شکی نیست که برای قشر محترم کارگر هم باید فکر اساسی کرد ام راه حل کاهش سقف حقوق و تقسیم فقر نیست (4193286) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۹ ۲۲:۰۱:۲۴
مگر نخبه هایی که از ایران می روند اگر می ماندند مدیر می شدند که می فرمایید تنگ نظری نباید باشه؟ (4195007) (alef-3)
 
Romania
۱۳۹۵-۱۲-۱۸ ۱۶:۴۱:۴۸
شورای نگهبان معلوم هست طرف کیه؟ (4193327) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۸ ۱۶:۵۳:۲۷
من نمی دانم شورای نگهبان مگر نه اینست که بایستی مصوبات مجلس را با موازین شرع مطابقت دهد؟ اینکه دغدغه خروج نخبگان را نیز(که دغدغه درستی است) شورای نگهبان به دوش بکشد بی انصافی است و به کدام اصل قانون اساسی مرتبط می شود را متوجه نشدم. (4193347) (alef-3)
 
علیرضا
Germany
۱۳۹۵-۱۲-۱۸ ۱۷:۱۵:۴۴
بیچاره مجلسیها سر این قانون چقدر مورد لطف بعضیها قرار گرفتن،حالا که شورای نگهبان رد کرده صدای هیچکس در نمیاد،این یه بام دو هوا یعنی چه؟ (4193395) (alef-3)
 
علی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۸ ۱۷:۲۹:۴۴
نظر شورای نگهبان کاملا درسته
مشاغلی مانند خلبانان، مهندسین نفت و کلا نخبگان خصوصا در صنایع ومشاغل مهم و خاص همین الان در کشورهای مطرح دنیا به راحتی جذب می شوند، یه خلبان با متوسط فعالیت در شرکتهای هواپیمایی همین کشورهای همسایه جنوبی و غربی ماهانه 15000 دلار معادل 60 میلیون حقوقشه، خوب این خلبانی که انگلیسی هم مثل بلبل حرف میزنه همه جا هم راحت استخدام میشه مگه عقلش کمه بمونه با 12 یا 16 یا 24 میلیون حقوق! که مجلس مصوب کرده
مگر اینکه قایل باشیم کلا خلبان و مهندس نفت و پزشک متخصص و امثال اینها نمیخواهیم

حقوق باید عادلانه باشه هم برای کارگر (نه یک میلیون تومان) هم برای متخصصی که کشور به اون نیاز جدی داره
هم افراط غلطه هم تفریط (4193412) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۸ ۱۸:۲۳:۲۲
اون مملکتی که میگی و مثال میزنی، حقوق کارگرش هم نزدیک به هفت هشت میلیون تومان هست به پول ما، نه اینکه حقوق کارمند یک میلیون باشد و حقوق خلبان 60 میلیون. شما انگار اصلا روی کره زمین زندگی نمیکنید. (4193500) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۹ ۱۲:۳۲:۲۸
حرف شما کاملا درست است اما بدبختی اینجاست که اون مملکته خلبان ما رو با حقوق بالا استخدام میکنه ولی کارگرمون رو نه (4194564) (alef-3)
 
محمد
۱۳۹۵-۱۲-۱۸ ۱۷:۳۶:۰۰
برادر توکلی، بنویس یاداشتی درباره حقوق 24 میلیونی مدیران در ماه؛
بنویس که بد زمونه ای شده (4193424) (alef-3)
 
امین
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۱۸ ۱۹:۴۲:۳۱
اشکال نداره مدیرها 48 میلیون بگیرن کارمندها و کارگران هم 12 میلیون مثل همه جای دنیا (4193643) (alef-3)
 
Spain
۱۳۹۵-۱۲-۱۸ ۲۰:۵۷:۱۷
حالا واکنش فضای مجازی رو هم رصد بفرمایید. (4193759) (alef-3)
 
رضا عزتی
Romania
۱۳۹۵-۱۲-۱۹ ۱۹:۳۵:۳۴
بسمه تعالی
شورای نگهبان چرا بفکر مشیت مردم زحمت کش اقشار زیر خط فقر نیست وبفکر خروج مدیران نخبه هست . مدیری که بخاطر پول میخواهد به خارج از کشور برود همان بهتر که برود مثل رجایی وبهشتی ها و سایر شهدا رزمند محمد جهان آرا و شهید باقری وشهید همت ها هستند بدون درخواست حق اضافه از بیت المال مسلمانان تفاوت حقوق 25 برابر کجای دین واسلام آمده که بعضی ها پول توی جیب دخترشان ماهانه 5میلیون تومان باشد وکار گر باز نشسته ای که با سی سال سابق حقوق بگیرد 812 هزار تومان بجای یک شغل هزاران شغل دارند ولله خسته شدیم چرا یکی به داد ما نمی رسد ؟ (4194923) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۰ ۰۱:۳۸:۴۲
مدیر و نخبه دو واژه جدا از هم هستند اگر کسی با رابطه و... مدیر میشود دلیل بر این نیست که نخبه است .افراد توانمند و نخبه هم که صرفا در کارشان متکی به توانایی هاشون هستند و به دور از زیرآب زنی، چاپلوسی و... شانسی برای ادامه کار ندارند (4195167) (alef-3)
 
Germany
۱۳۹۵-۱۲-۲۰ ۰۳:۵۳:۵۵
نمی دونم چرا این اعضای محترم شورای نگهبان دغدغه خاطر حقوق ۸۰۰ هزار تومانی کارگران رو ندارند اما حقوق ۲۴ میلیونی مدیران رو کم می دونند (4195188) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۰ ۰۶:۱۱:۳۱
باز هم لابی پزشکان موثر افتاد چون حقوق پزشک میشه ۱۶ میلیون
مقاومت میکنند (4195197) (alef-3)
 
عماد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۰ ۰۷:۵۳:۲۴
ده دوازده برابر حد ژاپن مدیر داریم. بگذار بروند. آنچه فراوان هست مدیره. (4195230) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۰ ۰۹:۴۰:۵۴
به نظر من این حقوقها برای پزشکان وبعضی از مهندسین که ابتکار وخلاقیت داشته باشند کم است چون کار ازادشان درامد دارد ولی برای گروه علوم انسانی که اگر مدیر نباشند کارمند هستند خیلی هم زیاد است (4195301) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۰ ۰۹:۵۷:۲۹
نخبه اگربه کشورش تعهدنداردوبرای پول کارمیکندبه قول امام همه بروند.حقوق درحدبالادست وپائین دست بایدتنظیم شود (4195321) (alef-3)
 
محمد باقر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۰ ۲۳:۲۳:۰۱
با سلام/متاسفانه شورای محترم نگهبان جای تخصص را با نخبه اشتباه گرفته است تخصص به معنای آنست که شخصی در دانشگاه متخصص یک حرفه شود به عنوان مثال جراح مغز واعصاب. خلبانی/ و...این افراد زحمت کشیدند در طول چند سال تخصص گرفتند بر منکرش لعنت که بگوید به این گونه افراد حقوق کم بدهید. البته آنهم بر اساس قانون یعنی پزشک علاوه بر حقوق خودش در هر عمل جراحی حق العمل باید بگیرد یا خلبان بر اساس درجه خود در هر پروازی حق پرواز بگیرد . اینکه افرادی یک شبه مدیر یک بانک شوند آنها را در ردیف خلبان وجراح قرار دهیم این کار اشتباهیست.افرادی مانند آقای کدخدایی اکر کنار بروند صدها نفر در آن واحد متوانند جای آنها راپرکنند اما جای یک خلبان وجراح را نمیتوان به زودی پر نمود. اما نخبه.نخبه به کسانی گفته میشود که انگشت شمارند یعنی کاشفند.مانند ادیسون.ارشمیدس (4196630) (alef-3)
 
حمید کتابچی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۲ ۱۰:۵۸:۵۹
آقای محمد باقر
نکته اول اینکه احراز پست مدیریتی در تمامی کشورهای صاحب نام از مهمترین انتخابهای سازمانی محسوب می شود و برای انتخاب چنین افرادی دقت لازم مبذول و متقابلا پرداختیهای باز و توافقی صورت می گیرد مثلا در تمامی بانکهایی هم عرض بانکهای غیر دولتی و غیر قابل مقایسه با بانکهای دولتی کشورمان حقوق پرداختی بالغ بر یک و نیم میلون دلار برای هر ماه می باشد که برای بانکهایی هم عرض بانکهای دولتی کشورمان حداقل ماهانه 3 الی 5 میلیون دلار تعیین می گردد ضمن اینکه در تمامی موسسات تجاری مانند بانکها مدیر و هیات مدیره مقداری سهام ممتاز و پاداش سالانه متناسب با سودآوری موسسه را نیز دریافت می کنند.
نکته دوم اینکه بر خلاف نظر شما انتخاب مدیر و هیات مدیره بانکی در بانکهای خصوصی و دولتی و حتی موسسات مالی و اعتباری کشورمان دارای ضوابط لازم الاجرا است بطوریکه افراد مذکور علاوه بر برخورداری از شرایط عمومی استخدامی و حسن سابقه باید علاوه بر مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد یا دکتری معتبر رشته هایی مانند امور بانکی ، اقتصاد ، حسابداری ، مدیریت مالی و غیره از سابقه ده سال فعالیت بانکی و حداقل ده سال مدیریت در امور بانکی برخوردتار باشند به این معنا که افراد بدون برخورداری از حداقل 15 سال سابقه استخدام و سابقه مدیریت سطوح مختلف بانکی نمی توانند در جایگاه مدیریت بانکی قرار گیرند.
نکته سوم اینکه مدیران و اعضای هیات مدیره بانکی و موسسات مالی و اعتباری پس از انتخاب و تصویب سهامداران اصلی بانک ذی ربط جهت بررسی تخصصی و صلاحیتهای عمومی به وزارت اقتصادی و دارایی ، بانک مرکزی و سایر سازمانهای ذی ربط معرفی و در صورت تأیید از سوی تمامی مراکز ذی ربط حکم اشتغال صادر می گردد بنابراین هیچ دستگاهی نمی تواند راسا نسبت به انتخاب و صدور حکم مدیران بانکی اقدام نماید.
نکته چهارم اینکه موقعیت سطوح مختلف مدیریت بانکی اعم از مدیریت شعبه تا مدیرعاملی بانک بدلیل ارتباط مستقیم و اثرگذار در ایجاد و پرداخت اعتبارات مالی در موقعیت خطیر آلوده سازی قرار دارند آلوده سازی که متأسفانه از سوی بسیاری از مشتریان ریز و درشت بانکی پیشنهاد و اعمال می گردد آلوده سازی که متأسفانه با اعمال قواعد و قوانین ناکارآمد مدیران را با دریافتی ناچیز در مقایسه با تمامی مدیران بانکی غیر ایرانی به وسوسه دائمی مبدل می شود.
نکته پنجم اینکه دریافتی مدیرعامل و اعضای هیات مدیره بانکی مانند ملی در مقایسه با بانکهای انگشت شمار جهانی با این ابعاد حداکثر حدود یک درصد می باشد یعنی مدیر عامل بانکهای مشابه بانک ملی ایران نسبت به مدیر عامل بانک ملی ایران حداقل بیش از ده هزار درصد دریافتی دارند. آقا محمد باقر شما بفرمایید مدیر عامل بانکی در حد ملی در هر کجای جهان چرا باید به فکر تخلف یا تعلل در کار افتاده باشد و چرا مدیرعاملی در حد بانک ملی با دریافتی حداکثر برابر با یک صدم متناظرین خارجی باید در صدد خدمتی تمام وقت ، خالصانه ، مبتکرانه و حتی سالم باشد؟ (4198955) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.