نظر منتشر شده
۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 248288
پیام نمایندگان به رئیس جمهور درمورد وزارت خانه بی وزیر چیست؟
بخش تعاملی الف - حسن فاتحی
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۳ ساعت ۱۱:۳۱

هرچه عمر دولت یازدهم بیشتر می شود، قضاوت درمورد گفتمان و رفتار رئیس دولت یازدهم هم پیچیده تر می شود، ازیک طرف نمایندگان محترم با الم کردن حوادث تلخ گذشته همچنان تلاش دارند شاخص غالب روز جامعه را گفتمان فتنه عنوان نمایند وباخط کش فتنه!، منویات خود را دنبال نموده باشند، و از طرفی هم افرادی که به عنوان وزیر آموزش عالی معرفی می شوند، بجای دفاع منطقی و تهاجمی و افشاگرانه، مرتب درحال جواب به سوالات نمایندگانی هستند که تلاش دارند عملا" وزرای دولت یازدهم را مهندسی مدیریتی نموده باشند.

سخنان یکی از نمایندگان محترم برایم خیلی جالب آمد " ما نمایندگان دولت نیستیم، سرباز ولایت ونماینده مردمیم.!" عجیب تر اینکه این کنایه ها در زمانی نه چندان دور یعنی در دولت دهم اصلا" مطرح نمی شد و اگر هم سخنی از وکیل الدوله به میان می آمد، برخی از دوستان با افتخار بدان مباهات می کردند و هیچ ابایی از وکیل الدوله بودن خود نداشتند و ...

حالا چطور شده است که وکیل الدوله های دیروز و یا آنهایی که تا دیروز بر رفتارهای اینچنینی سکوت اختیار می کردند، امروز شیرمیدان گشته و با شجاعت بیان می کنند که نماینده دولت نیستند و...!

من در نوشته هایم بارها درحد خود متذکر گشته ام که جنگ منافع و مصالح، متاسفانه کم کم جای حق و باطل را می گیرد و دیگر می رود که ملاک ها و شاخص های انقلابی و اسلامی و شایسته سالاری دینی جای خود را به تیم محوری ها وسیاسی بازی های ناجوانمردانه بدهد، آسیب بسیار خطرناکی که علت العلل حوادث تلخ سال های گذشته نیز می توان محسوبشان کرد.

نماینده ای درمخالفت با وزیر پیشنهادی عنوان می کند که شما همون آدمی هستید که مجوز کنسرت و جشن و... دادید، و وزیر پیشنهادی هم درحالت تدافعی جواب می دهد من نبودم و یکی دیگری بود، نماینده درمخالفت می گوید تو در فلان سال فلان نامه را نوشتی و تدارک دیدی و برادری که به عنوان وزیر معرفی شده، می گوید من نه تدارک دهنده بودم و نه جمع کننده امضاء، تنها یه کوچلو امضا کردم و....!

جواب منطقی آقای وزیر پیشنهادی به صورت قاطع و محکم این می توانست باشد که دوستان نماینده، آیا به نظر شما درمحیط علمی و فرهنگی که قشرجوان درآن حضوردارند همیشه باید نوحه و عزا و ماتم داشته باشیم؟

اخر این چه جرمی است که جوانان فرهیخته یک مملکت به صورت قانونی حق برگزاری جشن فارغ التحصیلی و یا کنسرت خوانندگان و نوازندگان قانونی را نداشته باشند؟

جواب درست در برابر نماینده ای که از امضاء نامه دلسوزانه خواص نظام پرسیده بود، قطعا" این می توانست باشد که من به عنوان یک سرباز نظام درآن دوره نظرم چنین بود و الان نیز معتقدم که فتنه سازان اصل کاری خود را در لابلای هیاهوها مخفی می نمایند و این ها هم باید مجازات شوند.

روانشناسی حمله نمایندگان مخالف و دفاع منفعلانه وزرای پیشنهادی تابحال چنان به نفع افراطیون مجلس بوده است که حتی آقای روحانی درفرازی ازسخنانش برخط کش فتنه صحه می گذارد و تلویحا" بیان می کند "مواردی که شما حساسیت دارید منم دارم و فلان و بهمدان".

آقای روحانی هیچ می دانید افراطیون مجلس از شما چه خواسته دارند؟ آنها می خواهند شما بر تئوری فتنه آنها صریحا" صحه بگذارید و باخط کش فتنه، یاران خودرا انتخاب نمایید و گرنه ...

حال سوال این است که اگر گفتمان فتنه قرار است، شاخص انتخاب مدیران بجای توجه به معیارهای شایسته سالاری و دین محوری باشد، پس در آن صورت جواب آقای روحانی درپیشگاه خدا وملت، به اقشار وسیعی از مردم که با امید نه گفتن به تئوری فتنه و برجسته نمودن گفتمان وحدت و برادری رای داده بودند، چه خواهد بود؟

آقای روحانی اگر قرار بود برخی ها مرتب برطبل و ناقوس فتنه بکوبند تا منافع خود را به نام مردم بر مردم تحمیل نموده باشند، آن وقت چرا شما نامزد شدید و آن شعارهای فصل انتخابات را مطرح نمودید؟

تا دیروز می گفتند حتی مخالفین، (تا چه برسد به منتقدین دلسوز نظام) بیایند سرصندوق و رای بدهند، حالا که فصل درو و توجه است، چرا باید دوباره همان افراطیونی نظریه پردازی و شاخص پراکنی بکنند که تا دیروز بخاطر همین رویکرد مدیرانی را بر مردم تحمیل کرده بودند که درنهایت به اختلاس بزرگ وپرونده (ب،ز) و (م ،ر ) منجرگشت؟

آقای روحانی شترسواری دولا دولا نمیشه برادر دینی من، اگر می خواهید به قول و وعده های که به مردم دادید، پای بند باشید از گفتار دو پهلو و منفعلانه جدا" پرهیز فرمایید که در این صورت در نهایت جماعت افراط مانع تداوم دولت تدبیر می شود و در این صورت حتما" هزینه های غیرقابل تصوری از ناحیه مردم برای آنها تحمیل خواهد شد، ولی اگر خودتان هم واقعا" باور به تداوم گفتمان فتنه بجای گفتمان وحدت دارید، علنی مطرح کنید تا لااقل مردم تکلیف خود را دانسته باشند.

آقای روحانی اینکه فرمودید منم به حساسیت های شما حساسیت دارم، این یعنی اینکه فضای اجتماعی و سیاسی که قول تغیرات در آن داده بودید، قرار نیست تغییری داشته باشد و این رویکرد پشتوانه های مردمی شما را ویران خواهد نمود.

دغدغه من شهروندی که به شما رای داده ام، این است که عنقریب رئیس شورای عالی امنیت ملی همان کلامی را درمورد محصورین به زبان آورد که چند روز قبل آقای جلیلی بیان کردند و از هزینه سازی رقبای احمدی نژاد بر نظام گفتند ولی کلمه ای از نقش احمدی نژاد و یارانش بر زبان نیاوردند.

آقای روحانی باور بفرمایید با قربانی کردن معلول بجای علت های واقعی دردی دوا نخواهد شد، بلکه نفرت های انباشت شده تر و خشک را با هم خواهد سوزاند. {...}

پی نوشت: من عوام را چه به این تحلیل ها و پیشنهادها، تنها خواستم از بابت تکلیف خود به نظام اسلامی که امنیت پایداری را برایمان فراهم آورده است، متوجه آسیب های بشویم که کاسبان فتنه بنا ندارند دکان پرسودی که برای خودشان درست کرده اند، تعطیل نمایند و در این شهوت سودپرستی آنها ترس این می رود که هزینه هاس سرسام آوری دوباره برمردم تحمیل بشود.

اگر به امربه معروف و نهی از منکر اعتقاد داریم، قبول کنیم که متاسفانه کم کم می رود ملاک حق و باطل افرادی بشوند که سیاست زده هستند در حالیکه نباید دیانت ما درخدمت سیاستمون بوده باشد، بلکه برای دیانت بایستی سیاست درستی تعریف نمود.
 
کلمات کلیدی : حسن فاتحی
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۱۲:۳۹:۴۰
آفای دکتر روحانی عزیز، هیچوقت از رأیی که به شما دادم پشیمان نخواهم شد.

اما ترو به خدا در مسائل داخلی جدی تر باشید. نگذارید هیاهوی عده ای معدود پیوند میان شما و 20 میلیون حامی تان سست کند. نگذارید نماینده های ده هزار و بیست هزار رأیی برای منتخب 20 میلیون نفر تعیین تکلیف کنند ... (2476279) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۱۴:۴۳:۰۳
نظرات ارزنده و معقولی بود مردم به سیاست بازی وکیل الدوله های دولت قبل نه بزرگ گفتند ولی اینها عزمشان را جزم کرده اند که دولت را زمین بزنند و متاسفانه آقای روحانی هم با این همه پشتوانه مردمی ,مردم را رها کرده و منفعلانه عمل میکند. واقعا ما برای این گونه رفتار به شما رای ندادیم. (2476588) (alef-13)
 
۱۳۹۳-۰۸-۱۸ ۱۶:۲۱:۳۳
جواب نمایندگان به تیتر انتخابی این مقاله اینست: ما و فرزندان و دوستانمان باید بتوانیم به رانتخواری و بورسیه گرفتن و پر کردن جیبمان ادامه بدهیم پس مثل دولت قبل عمل کنید. (2476816) (alef-13)
 
مصطفی
۱۳۹۳-۰۸-۱۹ ۱۰:۲۷:۳۶
احسنت به این عبارت که مطرح کردید.تقریباً 2 سال است مغفول مانده و جایی ندیدم کسی بگوید :
تا دیروز می گفتند حتی مخالفین، (تا چه برسد به منتقدین دلسوز نظام) بیایند سرصندوق و رای بدهند..... (2478016) (alef-10)
 
۱۳۹۳-۰۸-۲۰ ۱۴:۰۷:۳۱
مجلسیان لطفا تامل کنند!
---
تعیین شاخص گرفتار بودن یا نبودن در به اصطلاح مسئله ی فتنه 88 و حواشی فیصله نیافته ی متعارف دیگری در کشور بعنوان شایسته ی رای بودن یا نبودن وزیر علوم که به مجلس معرفی خواهد شد با توجه به این که این مسئله و حواشی میان تقریبا دو نیم از جمع رای دهندگان مردم ایران مورد اختلاف بوده و هنوز بطور خدا پسندانه و قانونی فیصله نیافته اند ظلم بزرگی به جمع این مردم و وزارت خانه ی مربوطه و نیز با بهانه هایی نا پایدار و تهی از پایه ی قانونی به شبه تعطیل در آوردن امور یکی از مهم ترین وزارتخانه های دولت است ، و در هر صورت قضاوت مردم و قانون نیز در صورت قضاوت علمی بی طرفانه در این زمینه هرگز بنفع تعطیل کنندگان نخواهد بود. (2481503) (alef-13)