توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 403816
فاکتورهای پرخطر ابتلا به سوءتغذیه را بشناسید
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۵ ساعت ۰۶:۳۷
به گفته متخصصان تغذیه، برخی فاکتورهای مشخص بیش از سایر موارد فرد را در معرض سوءتغذیه قرار می‌دهند.

به گزارش مهر، سوءتغذیه الزاماً همیشه به خاطر عدم مصرف غذا نیست بلکه گاهی اوقات برخی عوامل موجب بروز سوءتغذیه می شوند.

طبق اعلام آکادمی تغذیه و برنامه ریزی غذایی، ممکن است فردی چاق باشد اما همزمان دچار سوءتغذیه هم باشد. به گفته این آکادمی، از جمله عوامل پرخطر و متداول سوءتغذیه شامل موارد زیر هستند:

-بستری شدن در بیمارستان.

-افزایش سن به خصوص اگر همراه با دمانس یا زوال عقل باشد.

-مشکلات سلامت دهان و دندان.

-از دست دادن اشتها.

-جراحات شدید سر.

-اختلال در خوردن.

-عفونت جدی.

-نارسایی یک عضو.
 
کلمات کلیدی : سوءتغذیه+برنامه غذایی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.