نظر منتشر شده
۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 481649
ژاپن مذاکره فروش هواپیما به ایران را متوقف کرد
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۲۹
یک مقام مسئول گفت: ژاپنی ها بدون ذکر هیچ دلیلی به مذاکرات سفارش ساخت و خرید هواپیما میان آسمان و میتسوبیشی پایان دادند.

سیدامیررضا مصطفوی، سخنگوی شرکت هواپیمایی آمسان در گفت وگو با مهر درباره خرید ۶۰ فروند هواپیمای بوئینگ از سوی شرکت هواپیمایی آسمان گفت: در قرارداد روز گذشته خرید ۶۰ فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ مکس از این هواپیماساز آمریکایی، آسمان به صورت دو «تیپ ـ فروند» سفارش ساخت و خرید آنها را به بوئینگ داده است.

وی ادامه داد: بوئینگ در سال ۲۰۲۲ نخستین فروند و در سال ۲۰۲۴ سی امین فروند آن را به شرکت آسمان تحویل می دهد. پس از آن نیز می توانیم ۳۰ فروند دوم را سفارش بدهیم که در مجموع خرید مستقیم این ایرلاین از بوئینگ به ۶۰ فروند می رسد.

وی افزود: این هواپیما (۷۳۷ مکس) هواپیمای بسیار مجهز و مدرنی است که ۱۶۸ نفر ظرفیت آن و ۶۰۰ کیلومتر نیز برد آن است که برای مسیرهای داخل کشور، و کشورهای منطقه ای استفاده می شود.

به گفته مصطفوی، با ورود این هواپیماها، شرکت هواپیمایی آسمان نوسازی می شود؛ ضمن اینکه هزینه خرید این ۶۰ فورند، حدودا ۳ میلیارد دلار می شود که هر فروند به صورت مستقیم و غیر مستقیم مجموعا هزار شغل ایجاد می کند بنابراین با ورود این ۶۰ فروند هواپیمای جدید به کشور، ۶۰ هزار شغل ایجاد می شود.

سخنگوی آسمان تصریح کرد: ۹۵ درصد هزینه خرید این هواپیماها را شرکت بوئینگ فاینانس می کند و ۵ درصد آن را نیز شرکت آسمان از محل منابع صندوق بازنشستگی تأمین خواهد کرد.

وی با بیان اینکه صندوق بازنشستگی مالک هواپیمایی آسمان است، درباره نحوه تعاملات مالی شرکت هواپیمایی آسمان با این صندوق اظهار کرد: نوع بازگشت سرمایه ای که صندوق بازنشستگی در موضوع خرید هواپیماها سرمایه گذاری کرده به نحوه حساب و کتاب های داخلی این شرکت برمی گردد.

مصطفوی در خصوص خرید هواپیما از شرکت ژاپنی میتسوبیشی نیز تصریح کرد: ژاپنی ها خودشان ادامه مذاکرات را متوقف کردند و به تعاملات با آسمان پایان دادند؛ مدیران میتسوبیشی هیچ توضیحی در خصوص این موضوع به ما ندادند و دلایل خود را اعلام نکردند؛ وگرنه ما آماده ادامه مذاکرات خرید هواپیما از میتسوبیشی بودیم.

سخنگوی شرکت آسمان با اشاره به انجام مذاکرات مختلف از سوی مدیران آسمان با هواپیماسازان مختلف دنیا گفت: به جز شرکت روسی تولیدکننده جت سوخود ۱۰۰، این ایرلاین با دیگر تولیدکنندگان هواپیما مذاکراتی داشته که تا به حال هیچ کدام به نتیجه نرسیده و به همین دلیل اطلاع رسانی نمی شود. به محض اینکه آسمان بتواند با هر شرکت هواپیماساز به تفاهم برسد که منجر به عقد قرارداد شود، آن را اطلاع رسانی خواهد کرد. کما اینکه مذاکرات ما با بوئینگ به نتیجه رسید و قرارداد آن در یک فضای رسانه ای به امضای دو طرف رسید.

گفتنی است روز گذشته شرکت هواپیمایی آسمان قراداد خرید ۶۰ فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ مکس را با این شرکت به امضا رساند. علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس هیئت امنای صندوق بازنشستگی به عنوان مالک هواپیمایی آسمان و جیمز لارسن نماینده فروش بوئینگ در خاورمیانه و روسیه امضاکنندگان این قرارداد بودند. قرار است بوئینگ این ۶۰ فرند را در دو مرحله ۳۰ فروندی به آسمان تحویل دهد.
۱۳۹۶/۰۶/۰۸ ۱۱:۵۷
 
۱۳۹۶/۰۵/۰۴ ۱۴:۴۱
 
۱۳۹۶/۰۴/۲۶ ۰۸:۵۱
 
۱۳۹۶/۰۴/۲۵ ۱۳:۴۰
 
۱۳۹۶/۰۴/۱۴ ۱۲:۲۵
 
۱۳۹۶/۰۴/۱۱ ۱۱:۴۶
 
۱۳۹۶/۰۴/۰۴ ۰۸:۳۱
 
۱۳۹۶/۰۴/۰۲ ۱۵:۴۰
 
۱۳۹۶/۰۴/۰۱ ۱۲:۰۶
 
۱۳۹۶/۰۳/۲۱ ۱۴:۴۶
 
 
کلمات کلیدی : خرید هواپیما + صنعت هوایی + ایرباس
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۲۱ ۱۶:۰۱:۳۲
ژاپن مزدور امریکاست و در طول تاریخ نشان داده در تنگناها علیه ایران عمل کرده لذا دولت نباید در خوشیها به انها روی خوش نشان دهد (4422220) (alef-3)
 
Germany
۱۳۹۶-۰۳-۲۱ ۱۹:۱۶:۳۱
دقیقا (4422399) (alef-3)
 
United States
۱۳۹۶-۰۳-۲۲ ۰۳:۴۷:۰۱
وقتي از عاقبت بلوكه شدن پولش ميترسه و تحريم ميشه مزدور آمريكا؟ (4422763) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۲۲ ۰۷:۱۲:۱۱
چرا بی احترامی می کنید ؟ اینها ملتی شجاع بودن .الان با روشهای خود ژاپن امروزی شدند . (4422823) (alef-3)
 
۱۳۹۶-۰۳-۲۱ ۲۰:۴۶:۳۹
بهتر هواپیما ژاپنی یعنی مونتاژ تکنولوژی آمریکه به دو برابر قیمت (4422473) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.