نظر منتشر شده
۷۲
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 286006
چرا کسی برای سیل زده های تهران وشمال کمپین راه نمی اندازد؟
من همان سیل زده هستم
نعیمه موحد، 8 مرداد 94
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۸ مرداد ۱۳۹۴ ساعت ۱۰:۵۱
اگر بی بی سی به دنبال یک مرگ در ایران می‌گردد تا پروژه «ایران هراسی» اش را پیش ببرد و ما اغلب در برابر این موج‌های خبری‌اش سکوت کرده‌ایم، شاید به این خاطر است که در داخل هم گرفتار رسانه‌هایی ازهمین نوع هستیم که اهداف سیاست داخلی‌شان را بعضاً از لابه لای هیاهوی یک مرگ جستجو می‌کنند. این همان موج سواری روی حادثه مرگ یک انسان و زندگی خانواده داغدارش است تا مثلاً من مخاطب بفهمم که نظام چه بی عدالت است یا فلان حزب و جناح سیاسی چقدر بد! این وسط فرقی هم نمی‌کند سوژه تیترهایی که پشتش اشک تمساح است، زنده سوختن دو زن در آتش خیابان جمهوری باشد یا زلزله ای در یکی از شهرهای کشور که گروهکی جدایی طلب در آن رخنه کرده‌اند.

این روزها خبر کشته شدن یک پزشک اردبیلی سرتیتر مهم بسیاری از رسانه‌هاست و دوباره برخی تافته‌های جدابافته با نام پزشک آه و فغان از به خطر افتادن امنیتشان سرداده اند. همزمان با این هیاهو، وزیربهداشت برای حل پرونده این قتل شخصی دستور ویژه پیگیری صادر می‌کند. این حادثه را اضافه کنید به آن پلاکاردهای شرم آور تجمع شیراز در انتقاد به کشتار سگ‌ها که رسانه‌های جریان خاص با شور وهیجان تصویر دختری که پلاکارد «من همان سگ هستم» را به همراه داشت، با ژست دفاع از حقوق حیوانات انتشار می‌دادند.
این دو حادثه را نگه دارید تا به سراغ سیل اخیر در کن و سولقان، مازندران و کرج برویم. در یکی از روزهای تعطیل تابستانی، چند ده خانواده که در بستر رودخانه کن مشغول تفریح بوده‌اند به ناگهان با موج بسیار بزرگی از آب ناپدید شده‌اند و از بسیاری از آن‌ها خبری در دست نیست. بعضی اجساد پیداشده صورتشان متلاشی شده و ویدوئوی تخریب کامل چند خانه درمازندران در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود. آنطرف تر رودخانه کرج، طغیان می‌کند و شاهدان صدای کمک گرفتن افراد را در داخل سیلاب شنیده‌اند. برخی اجساد پیدا نشده‌اند و یک مادر می‌گوید که ۱۰ روز است از فرزندش اطلاعی ندارد.

خب اگر فکر می‌کنید برای همچین حادثه ای هم از طرف رئیس جمهور دستور ویژه پیگیری صادر شده باید بگوییم که نه! تا امروز که ۱۰ روز از آن حادثه می‌گذرد حتی یکی از وزرا نیز به سرکشی مناطق آسیب دیده و تسلی دادن به مردمان سیل زده و بی خانمان نرفته است و البته رئیس ستاد بحران کشور در برنامه زنده تلویزیونی می‌گوید که حادثه در ۳ استان را در حد حادثه ملی بزرگ نکنید!

در آتش سوزی خیابان جمهوری براثر سهل انگاری آتش نشانی منطقه و عدم به همراه داشتن نردبان بلند، دو زن از یکی از طبقات آتش گرفته به پایین پرت شدند و جان باختند. نکته محرز این ماجرا این بود که دراین حادثه کسانی درقبال مرگ این دو خانم مقصر هستند و این مقصر طبق گمانه زنی‌های اولیه و بررسی‌های بعد از آن مسئول آتش نشانی منطقه بود که تجهیزات لازم را برای اطفای این حریق به همراه نیاورده بود.

اما این مورد برای ماهی گیری رسانه‌های اصلاح طلب از مرگ دو کارگر خانم کافی نبود بلکه از نظر آنان لازم بود که نه مسئول آتش نشانی منطقه یا حتی رئیس آتش نشانی کل کشور بلکه شهردار تهران استعفا بدهد! کمپین‌های مجازی متأثر ازاین موج سیاسی اصلاح طلبانه مدعی بودند که درهرکشور دیگری این اتفاق می‌افتاد بالاترین مسئول استعفا می‌داد. البته دستور ویژه رئیس جمهور برای بررسی این سانحه هم در بالابردن حساسیت این ماجرا بی تأثیر نبود ولی هیچ کدام ازاین رسانه‌های عریض و طویل و کمپین‌های قارچ گونه به این سؤال پاسخ نداند که در حادثه مرگ ۶ دانش آموز درسال ۸۱ در دریاچه پارک شهر که شهردار وقت منطقهٔ ۱۲، ۸۵ درصد مقصر شناخته شد و یا در بزرگ‌ترین سانحه راه آهن ایران در سال ۸۲ که ۲۹۵ نفر کشته برجای گذاشت، کدام شهردار یا مسئول وقت استعفا داد ویا حتی ازمردم عذرخواهی کرد؟ یعنی باید باور کرد که این مطالبه‌ها فقط درجهت همدردی با کشته شدگان و بازماندگان است یا تیترهای سیاسی و هجمه به مسئولین را تفاوت جناحی و سیاسی دولت اصلاح طلب اوایل دهه هشتاد و شهردار اصولگرای وقت حادثه خیابان جمهوری مشخص می‌کند؟

مرگ هرانسانی چه یک نفرو چه بیشتر به یک اندازه اهمیت دارد اما با معیار رئیس ستاد بحران کشور سیل ویرانگر ۱۰ روز گذشته که هنوز ابعاد فاجعه‌اش مشخص نیست و رئیس جمهور نیز دستور پیگیری ویژه ای برای آن صادر نکرده حادثه ملی نیست، اما مرگ دو زن در خیابان جمهوری حادثه ملی که نه بحران ملی ای است که برای تسکین آلام بازماندگان حتماً باید استعفای شهردار اصولگرای تهران که از قضا در رقابت با فردی اصلاح طلب در مسند شهرداری نشسته را در پی داشته باشد.

جدای از همه این‌ها یک سوی پیکان انتقاد ماجرا هم به طرف دولت است. معلوم نیست چرا تا به حال هیچ یک از مسئولین به مناطق سیل زده سفر نکرده‌اند. معلوم نیست چرا کسی برای پیگیری امور بی خانمان‌های این منطقه دستوری صادر نکرده است؟ اصلاً تا به حال کسی پرسیده است که ساکنین خانه‌های چند طبقه ای که فیلم تخریبشان دست به دست می‌شود کجا هستند و چه می‌کنند؟ تنها اقدام دولتی‌ها طی ده روزی که از وقوع این سیل گذشته، ابراز تأسف سخنگوی دولت و پیش بینی تشکیل هیاتی برای رسیدگی آن هم برای اینکه مشخص شود آیا قصوری شده یانه! می‌باشد.

اگر رئیس دولت هشتم بعد از زلزله بم به آنجا سفر می‌کند و احمدی نژاد و رهبرانقلاب به ورزقان می‌روند، از میزان خسارات کم نمی‌شود و کشته ای زنده نخواهد شد، اما مردم مصیب دیده می‌فهمند که تنها نیستند و دولت و مسئولین به فکر آنان هستند. تسلی ساده و بی دردسری که که روحانی و کابینه‌اش این روزها از سیل زده‌ها دریغ می‌کنند. به یاد بیاورید آن لحظه ای را که رهبری خود پایه میکروفون را به دست گرفتند و رو به جمعیت روستای زلزله زده کوبج در ورزقان به زبان آذری ابراز همدردی کردند تا صدای هق هق جمعیت بلند شود... .
***
گویی برای آن‌هایی که همیشه طلبکارند و ژست مطالبه گری از نظام دارند، تیترهای آتشین و کمپین‌های هیجانی فقط برای همدردی با سگ‌ها (!) یا آنجایی که می‌شود دنبال خرده طلب‌های سیاسی گشت موضوعیت پیدا می‌کند. از مراسم ترحیم وابستگان مسئولین برای تسویه‌های حساب‌های سیاسی گرفته تا مرگ یک دستفروش در مترو و تلاش برای مقصر جلوه دادن شهرداری. همه این‌ها موج سواری روی مرگ آدم‌هایی است که به دلیل فوت سوژه و سردرگمی وابستگان، می‌شود ازآن حادثه هر استفاده سیاسی و جناحی کرد و حتی در موارد غیر رسمی‌اش کلیت نظام را هم زیرسوال برد.
اما آنجایی که پای طیف و جناح متبوع وسط است نه بازخواستی است، نه محکومیتی و نه طلب استعفایی. اینجا حتی حادثه کشته شدن صدها نفر با وجود فرضیه تخریب آب بند کارگاه چینی‌ها در کرج هم حادثه ملی محسوب نمی‌شود
 
کلمات کلیدی : طوفان تهران+ سیل
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۱:۱۴:۴۸
نمی توان در مقابل طبیعت ایستاد. آنهایی که درختان را قطع می کنند، به بستر رودخانه ها دست اندازی می کنند و با سدسازی های بی مورد جلوی آب را می گیرند، مقصر هستند. (3080875) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۲:۰۰:۲۳
پاسخی به شما دوست عزیز و همه آنانکه وسعت تلفات این حادثه سیل و طوفان را به ساخت و ساز غیرقانونی حاشیه رودها مرتبط میکنند.
بیشترین تلفات طبق اخبار منتشره مربوط به افراد غیر بومی (در حال گذران تعطیلات) یا کارگران راهسازی بوده که براحتی می شد تا با اطلاع رسانی صحیح اداره هواشناسی و یا ستاد بحران و یا ماموران راهداری، حتی چند لحظه پیش از حادثه از وقوع آن با خبر و محل را ترک کنند.

پاسخی به نویسنده مطلب اینکه دست مریزاد از بیان اینکه خسارات ملی و ناکارامدی مدیریتها نباید قربانی جناح سیاسی خاص شود. چه طیف احمدی نژاد باشد چه روحانی و یا مابقی. مدیر خاطی باید معرفی شود و تاوان بی مسئولیتی خود را بپردازد.

حقیقت آنست که علیرغم وجود دانشکده های متعدد مدیریتی در کشور، علوم مربوطه هنوز بین مدیران ترویج نشده و مسئولیت گریزی رل اصلی در مدیریت دارد. به همین دلیل است که طبق گفته شما تاکنون مدیری از مناطق آسیب دیده بازدید نکرده که مبادا خودش مقصر جلوه داده شود. (3081022) (alef-8)
 
احمد توکلی
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۵:۴۱:۱۶
امروز پنجشنبه 94/5/8 مطلبی به قلم خانم نعیمه موحد با عنوان "من همان سیل زده هستم " در سایت الف منتشر شد که حرف اصلی‌اش این بود که دسته ای از مردم همدردی کمتری ... با هموطنان خویش دارند در فضای مجازی برای مرگ برخی از ایرانیانی که علت مرگ کمی از عادات ما دور است بر اساس مقاصد سیاسی، تحرکات اجتماعی را در فضای مجازی خلق می‌کنند، حتی در مواردی به اسم محیط زیست و حمایت از حیوانات تحرک تبلیغی در فضای مجازی راه می‌اندازند. ولی همین دسته وقتی در سیل اخیر جمعی از هموطنان ما جان باختند و خسارت به اموال و ساختمان‌ها وارد شد هیچ تلاشی برای ابراز همدردی صورت ندادند. این حرف درست و انتقاد بجایی است که برخی هموطنان که اغلب از طریقات مرفه‌اند چندان تجربه ای از دردمندی ندارند گرفتار آن‌اند. در کنار این انتقاد بجا، در مقاله خانم موحد از دولت انتقاد شده که چرا وزرا به مناطق سیل زده نرفتند و دولت متهم به کم کاری شده بود.

در این باره باید به مخاطبان محترم الف عرض کنم که در شب وقوع سیل در روستای بخش آسارای البرز بنده در مجاورت ده سیل زده بودم. بارش شدید نبود ولی ظاهراً در ارتفاعات بارش شدید بوده و به طور ناگهانی غرش آب رودخانه را شنیدیدم و با جاری شدن سیلاب بسیار شدید زمانی نگذشته بود که از بسیج، هلال احمر، آتش نشانی، اداره راه و نیروی انتظامی و شاید مراجع دیگر و دسته‌های زیادی در محل حاضر شدند و تا عصر روز بعد که من به سراغ رودخانه فروکش کرده رفتم، همچنان خودروهای امدادی در فت و آمد بودند. دو سه روز بعد نیز که به دیدن روستای سیل زده رفتم، مردم عاقل و پر انگیزه روستا هنوز مشغول تخلیه حسینیه و مسجد از گل و لای بودند. همه از سرعت عمل دستگاه‌های ذی ربط در زمان بحران تقدیر می‌کردند و در عین حال از کم شدن رسیدگی در روزهای پس از بحران گله مند بودند.

بنده دو سه نکته به آنان عرض کردم. داستان ما قصه چوپانی است که هر روز در شیری که در بازار عرضه می‌کرد آب می‌ریخت، مؤمنی اورا نهی کرد، زیر بار نرفت، یک روز بارانی دست بر سر کوبان از صحرا به روستا آمد. همان ناهی که او را دید از حال و روزش پرسید؛ گفت: سیل تمام گله مرا برده است. مؤمن به او گفت: همان آبی که در شیر می‌ریختی جمع شد و به شکل سیل جواب کارت را داد. وقتی بوته‌ها و درختان خودرو را که به شکل طبیعی آبخیزداری می‌کنند و ضمن جلوگیری از سیل، آب‌ها را به مخازن زیرزمینی هدایت می‌کنند و از فرسایش خاک جلوگیری می‌کنند به دست ما نابود می‌شوند، این گرفتاری ظاهر می‌شود. از طرف دیگر پل‌های غیر فنی کثیری در داخل روستا بر رودخانه نصب شده و خانه‌هایی در بستر رودخانه ساخته‌ایم که نتیجه‌اش همین می‌شود. درباره گلایه شما هم توجه داشته باشید که در ساعت بحرانی همه هستند، ولی ترمیم‌ها برنامه و بودجه می‌خواهد و این بدون بررسی و تصویب نمی‌شود و نباید از دولت گله داشت. البته چون رودخانه از مسیر ده و قبل و بعد آن هنوز نیاز به لایروبی دارد، باید از دولت خواست که اینکار را سریع‌تر انجام دهد. آنجا اضافه کردم که اغلب شما وضع مالی خوبی قرار دارید و انتظار جبران خسارت فردی نداشته باشید؛ دولت دخلش به خرجش نمی‌رسد و خودتان باید جمع و جورش کنید مردم فهیم حاضر تصدیق کردند و به همان لایروبی سریع‌تر رضایت داشتند. از همانجا به وزیر محترم کشور زنگ زدم، آقای دکتر رحمانی فضلی گفت: برآورد را انجام داده‌ایم و به سازمان مدیریت و برنامه ریزی فرستاده‌ایم. فردا هم خودم پیگیری می‌کنم. تماس با آقای دکتر نوبخت به علت گرفتاری ایشان مقدور نشد. طی یادداشتی به اطلاع این برادر رساندم و عرض کردم امروز اگر بشود با 100 تومان مثلاً رودخانه را لایروبی کرد، اگر خدای نخواسته بارش مشابهی یکی دو ماه دیگر رخ بدهد با 100 هزار تومان هم نمی‌شود جبران کرد، جان‌های محترمی هم که ممکن است از بین برود به جای خود.

بنده فکر می‌کنم در این مورد ناخواسته به دولت جفا شده است. به همین دلیل این یادداشت را تقدیم کردم که ضعف مقاله همکار پرانگیزه و مردمی خودم خانم موحد را جبران کرده باشم.
(3081618) (alef-13)
 
شمیرانی
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۲۰:۱۰:۲۳
اولا که واقعا نماینده مردم هم تهرانی هم شمیرانات و اسلامشهر. قربونش برم بیشتر نماینده های تهران فقط نماینده های تهرانن( اینم بگم که خبر دارم مشکلات از سراسر کشور به دستت می رسه)
ثانیا خدا خیرت بده که حقا منصفی. امیدوارم این انصاف حقیقی تو به سایتت بیشتر تزریق بشه.
انصاف انصاف انصاف و نه گروکشی سیاسی به خاطر زدن صرفا دولت (3082055) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۲۳:۲۳:۲۴
من حضور جناب دکتر توکلی عزیز در میان نظردهندگان الف را بسیار باارزش و مغتنم میدانم ولی دلایل ایشان برای رد مسئولیت دولت را نمیپذیرم.
ازبین بردن اشجار حاشیه رودها، ساخت پلهای غیر فنی و ساختمان سازی در حاشیه رودها، تماما دارای قوانین مشروحه در وزارت راه و شهرسازی و نیز جنگلها و مراتع است.
هرگونه تخطی از آن قوانین می بایست در زمان وقوع مورد رسیدگی دستگاههای ذیربط قرار میگرفت نه حالا پس از تلفات انسانی و مالی.
لذا قائل هستم که خطای بخش دولتی و نظارتی بخصوص از سوی وزارت راه و شهرسازی کاملا مشهود و سهل انگاری ادارات هواشناسی و ستاد بحران برای اعلان خطر واضح است. (3082350) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۲۱:۲۰:۴۷
هم به دولت جفا شده و هم به مردم. چرا که دیگر اعتراضات مردمی رو هم زیر سوال برده. (3082143) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۷:۵۵:۵۳
روزنامه‌های زنجیره‌ای در حادثه آتش‌سوزی خیابان جمهوری اسلامی که فقط یک کشته داد از کاه کوه ساختند چرا که موضوع به جبهه سیاسی مقابل آن‌ها نسبت داده می‌شد. ولی در سیل اخیر با خسارت مالی و جانی فراوانی که بجا گذاشت و 12 نفر کشته شدند از آنجا که علت حادثه به سوء مدیریت مسئولان دولتی برمی‌گشت سکوت اختیار کردند انگار که هیچ اتفاقی نیفتاده است. (3081851) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۷:۵۶:۱۱
سازمان هواشناسی فقط برای این نیست که هر شب و روز در اخبار اعلام کند هوا چند درجه سرد یا گرم شده یا می‌شود مهم پیش‌بینی تغییرات ناگهانی و مشکل‌ساز آب و هوا می‌باشد که بتوان با آمادگی قبلی از میزان خسارت وارده کم کرد. (3081853) (alef-8)
 
ببو گلابی
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۲:۰۹:۳۳
با این نوشته یعنی یه ایرانی بمیره زیاد مهم نیست میگن توی تاریخ یه شاه ظالمی بخاطر مرگ یه ایرانی به مصر حمله کرد و حتی بعد از پیروزی جنگ ایران با عراق در زمان شاه وقتی به شاه تبریک گفتن شاه خادن گفت چرا تبریک میگید ما یک شهید در راه وطن دادیم این تبریک نداره (3081046) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۳:۱۷:۱۹
بعضی ها در تاریخ خائن شدن چون از قدرت کنار رفتن اگه درست بخونیم اونها وفادار ترین هستن (3081268) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۲:۳۳:۴۹
چه قلم تلخ وگزنده ای! ازجای دیگه دلت پره چرا بی ربط مینویسی؟ خودت پا پیش بذار فعال رسانه ای. (3081119) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۳:۲۵:۱۷
بی ربط چی؟ اتفتقا بیربط اونجاست که جناب رئیس جمهور برای مرگ دو نفر در خیابان جمهوری دستور ویژه میده ولی برای مرگ صدها نفر که تعداد دقیقشون هم معلوم نیست خم هم به ابرو نمیاره. این بی ربطه (3081297) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۳:۴۱:۲۵
صدها نفر نبوده. شما از كجا اين آمار رو ميدي؟ (3081358) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۳:۵۲:۵۳
مرگ اون دونفر به خاطر بلایای طبیعی نبود اما مرگ اون ده ها نفر به خاطر بلایای طبیعی بود برو تو اینترنت جستجو کن خیلی از علما دلایلش رو هم عنوان کردن (3081377) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۸:۵۰:۵۵
عزیز نکته سنج در حادثه خیابان جمهوری دست انسان در کار بود اما در حادثه سیل دست طبیعت با وسعتی در حد چند استان اگر منظورتان این است که چرا دولت جلوی سیل را نگرفته نه در ایران ونه در هیچ جای دنیا نمی توان جلوی این حوادث را گرفت اما در مورد اطلاع رسانی باید به اطلاع شما برسانم سالها دور بودن از علوم روز وتعلیمات ووسایل جدید هواشناسی ما را به این روز انداخته وقتی درادارات وسازمانهای مربوطه از جمله صدا سیما بیشتر از داشتن علم ظاهر هواشناس مهم است این گونه سهل انگاری ها بعید نیست ! (3081951) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۳:۳۲:۰۴
دوست عزيز: تا چندين روز پس از طوفان و سيل همه رسانه ها و مسئولان دولتي و غير دولتي مشغول رسيدگي به اين مسئله بودند و مصاحبه هاي متعدد آن‌ها هم در صدا و سيما و ساير رسانه ها منتشر شد.

ارتباط دادن اين مسئله به اعتراض به سگ كشي در شيراز يا اعتراض پزشكان عجيب و مغرضانه و صرفا از روي عصبانيت است.

مشخص است كه همه مردم از تلفات انساني و مادي اين حادثه متاثر شدند ولي انداختن تقصيرها به گردن مسئولين غير منصفانه است. چرا هر كدام از ما ايرانيان مسئوليت خودمان را در امن تر كردن محيط زندگي و شهري انجام نمي دهيم؟ چرا وقتي در خصوص ساخت و ساز در حريم رودخانه و مسيل هشدار داده مي‌شود كسي گوش نمي‌كند و حتي در مقابل تخريب ساخت و سازهاي غيرقانوني هم مقاومت زيادي از طرف مردم نشان داده مي شود ولي وقتي همين اقدامات غيرقانوني مشكل ساز مي شوند مردم مبري و مسئولين مقصر مي شوند؟

اعتراض به مسئله قتل پزشك يا مسئله شيراز اما مسائل متفاوتي هستند. زيرا اين ها واكنش به مسائلي بودند كه اراده مستقيم انساني و مسائل اخلاقي _هم در قتل و هم در سگ كشي_ در آن دخيل بودند نه وقايع غير قابل اجتناب طبيعي. (3081323) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۵:۲۲:۵۴
جان کلام همین است دست مریزاد (3081584) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۶:۵۲:۱۹
اگر اطلاع رسانی به موقع انجام میشد اگه اجازه قطع درختان را نمیدادند اگه اجازه ساخت و ساز بی مورد را نمیدادند این سیل دیگر جز وقایع غیر قابل کنترل و اجتناب ناپذیر نمیشد قطعا مسئولین مقصر هستند (3081737) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۸:۵۳:۱۱
قطعا مسئولین مقصرند اما نه فقط مسئولین دولت روحانی که در این نوشته سعی دارد گناه را گردن روحانی بیندازد ! (3081955) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۲۰:۳۰:۴۹
پس سازمان محیط زیست و وزارت نیرو و اینهمه نهاد و ارگان دولتی همه کشک مقصر طبق همیشه خود مردم (بخوانید همان خلبان هواپیما)!!!

دست بردارید از این تعصب های سیاسی و جناحی و ماله کشی هایمان از سومدیریت ها (3082082) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۲۰:۳۳:۱۲
این جور مواقع هیچ صدایی از روزنامه های زنجیره ای و فعالان سیاسی و نامه های سرگشاده علی مطهری و صادق زیبا کلام و سریع القلم ها و ... هیچ خبری نیست. (3082086) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۱:۱۶:۰۱
دلیل سیل چه بوده؟ بی لیاقتی و فسادی که سبب شده منابع طبیعی و اراضی ملی از درختان و بته ها پاکسازی شود و به فروش برسد... سازمان ها و نهادهایی که فقط برای ملت هزینه می سازند و خدمتی نمی دهند. بی ارزش دانستن جان مردم از سوی مسوولان و... همه اینها موضوع کمپین هایی است که نویسنده به آنها اشاراه کرده ... (3080878) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۱:۲۸:۲۳
این رفتار دوگانه از مسولین کشور جز سلب اعتماد مردم چیزی به همراه نخواهد داشت و مردم چه با کمک آنها وچه بدون کمک آنها با مشکلات خود میسازند. (3080932) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۱:۴۵:۳۱
مسئولین کیه؟ اقای نجار رییس ستاد بحران همون فردی هست که در زلزله کرمان گفته بود رفیتیم دیدیم 3تا دیوار خونه اموده پایین ولی اون دیواری که عکس احمدی نژاد روش نصب بوده به لطف خدا سالم مونده!!! خانم موحد اینها همون افرادی هستند که ما میگفتیم باید با داس اعتدال از بدنه دولت جدا کرد و شما میگفتید مومنین و خادمین اصولگرا هستند و باید به کارشون ادامه بدهند (3080974) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۲۰:۳۵:۲۰
خب معلومه!!!! چون رییس جمهور و معاون ایشون نمی تونست ازش بهره برداری سیاسی و سیه نمایی کنه و بگه سومدیریت در مدیریت بحران تقصیر احمدی نژاده واسه همین کشته شدن ده نفر اصلا مهم نیست

ولی وای به روزی که خشی به صورت کسی بیفته که بشه ربطش داد به قالیباف و اصولگرایان و یا احمدی نژاد و ....

جیغ های بنفشی است که به اسمان کشیده می شود و پیراهن هایی است که در دفاع !!! از مردم سر داده میشود ...


یک بام و دو هوای دولتمردان سالهاست که ثابت شده است (3082089) (alef-8)
 
مهندس جنت شهري
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۱:۴۵:۴۲
بنظر كار شما بيشتر شبيه موج سواري است تا دولت ..اين روزها بهانه اي دندان گير براي هجمه عليه دولت نداريد به اين موضوع كهنه رسيده ايد...اول كه با بزرگنمايي تعداد كشته ها را چند صد نفر اعلام ميكنيد...دوم اينكه اقدامات دولت را عمدا كوچك كرده و تخريب ميكنيد ..اگر كسي اندكي سواد رسانه اي داشته باشد ميداند كه در همان روز اول دولت دستور پيگيري داد...بعضي حوادث غير مترقبه هستند مثل زلزله و انفجار ولي بعضي اتفاقات بعلت سهل انگاري بوجود مياد تقصير از خود افراد است مثل تصادف كه قانون رعايت نشده..ايا كساني كه مشغول تفريح بودند بارندگي شديد را نديدند ..ايا به يكباره درب اسمان باز شد و حجم زيادي اب روي سر انها ريخت ..خب كوتاهي از خود انها هم بود...وقتي قانون ميگويد سرعت بالا باعث تصادف ميشود ايا بايد جوابگوي كشته شدن فردي با سرعت بالا باشد...پس براي حمله كردن به دولت دستاويز بهتري پيدا كنيد...اگر چه دولت در برابر جان تمام هموطنان مسيول است و بايد در ارتقاي رفاه و امنيت انها تلاش كند و اگر يك نفر بر اثر بي مبالاتي مسيولي صدمه ديده جوابگو باشد ولي اين امر نبايد بهانه اي براي انتقاد كه نه ولي حمله به دولت باشد...ايكاش نويسنده محترم براي يك بار هم يك متن در رابطه با راهكارهاي يك مشكل مي نوشت و هميشه تلاشش براي سياسي كاري از يك موضوع اجتماعي..اقتصادي..اعتقادي..و...براي تخريب يك گروه استفاده نميكرد ...ايكاش... (3080975) (alef-8)
 
علی
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۴:۱۶:۵۱
با نظر شما تقریبا موافقم،ولی بر اساس گزارشی که چند روز پیش درباره چند جوان یک محله که تو این حادثه کشته شدن،گویا تعداد واقعی کشته شده ها اعلام نشده و صحبتی از اب بند کارگاه چینیها شده بود که مشخصه شرایط استانداردی نداشته! مشخصه در جایی کوتاهی از مسولین بوده که علاقه ای اطلاع رسانی دقیق ندارند،برای جلوگیری از اشتباه باید اول قبول کرد که اشتباهی هست که بعد بشه اصلاحش کرد. (3081431) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۶:۵۹:۰۶
مهندس جنت شهری جهت یادآوری خیلی ها مثل بنده که خواننده مطالب هستیم بسیاری از کامنتها کاملا سیاسی و غیر معقول هستند ولی دفاع از جناهتون در مواقعی که قصور کرده اند بسیار نا به جا است (3081745) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۷:۰۲:۱۲
کاملا معلومه بیشتر خوانندگان الف دولتیهای عریز هستند (3081752) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۸:۵۵:۴۱
نه جانم مردمند شما نمی دانید اقبال اگثر مردم با دولت است ؟! (3081958) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۲۱:۳۵:۲۷
همین طرز تفکر شماست که کار خراب می کند کشته شدن یک ایرانی هم در این بلایا خود ساختگی برای ما مهم هست. متاسفم
دوست عزیزی گفتن آقای نجار چنین تعریفی از احمدی نژاد کرده است درسته ولی کسی از اصولگرایان برای ایشان اصرار بر حضور در دولت نکرد البته وزیر کشور آقای روحانی به ملت گفت طرز تفکر آقای نجار به روحانی نزدیک است
امثال آقای نجار و علی اکبر صالحی نون به نرخ روز می خورند. (3082155) (alef-8)
 
من سیل زده ام
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۱:۴۷:۲۷
سایت وزین الف
سلام
ممنون که این متن را گذاشته اید. بله هرگاه شبه اصلاح طلبان کلیک کن موضوعی را برای ماهیگیری خود مناسب بدانند هزاران کامنت و لایک روانه این سایت می شود وگرنه خبری از آنها نیست! راستی چرا کمپین من یک سیل زده هستم راه اندازی نشده است. دولت ما آن چنان غرق در ذوق زدگی مهمانان اروپایی و قهقه های جالب است که نمی خواهد این شادی! را از مردم ایران بگیرد. نمایندگان مجلس کجایند! آقای دکتر توکلی باز هم شکراش باقی است که حداقل سایت شما به این خبر پرداخت. در پاسخ به نویسنده بالا باید گفت همه می دانند که تعرض به طبیعت سرانجامی جز وقع سیل ندارد. اما سوال این است که مسئولین دولتی ما در این شرایط سخت کجایند؟ لطفا بار دیگر مطلب فوق را بدقت مطالعه کنید. (3080978) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۶:۱۳:۴۱
یک عده امثال شما این قدر از استقبال مهمانان اروپایی عصبانی هستند که گاه پای سیل زدگان را میان می کشند وگاه خونهای آلوده مربوط به چندین سال پیش را که اصولا هنوز مسئله ایدز شناخته شده ومطرح نبود وفقط هم ایران قربانی نشد این خونها حتی مردم آلمان وخود فرانسه را هم آلوده کرد اما خوب وقتی قرار بر بهانه جودیست پیدا می کنید تا نق بزنید !!! (3081673) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۷:۴۴:۲۷
عجب اصطلاح دقیقی ابداع نمودید: شِبهِ اصلاح‌طلبانِ کلیک‌کُن! (3081819) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۷:۵۹:۱۵
در پاسخ به شما دوست عزیز، مقصر دانستن دولت در تمامی زمینه ها یک اشتباه اصولی است. آیا از خودمان پرسیده ایم که توانایی انتقاد از سایر دستگاه های اجرایی در سطح کشور را دارا می باشیم. آیا از قوه قضایه و نیروی انتظامی به دلیل افزایش جرائم بازخواست کرده ایم. از مجلس اصول گرا پرسیده اید چه قوانینی برای رفاه حال مردم تصویب کرده اند. آیا از خودتان پرسیده اید که بسیاری از انتصابات خارج از حوزه دولت می باشد. و بسیاری از عوامل در انتخاب آن ها دخیل هستند. آیا از شورای نگهبان بخاطر رد و صلاحیت های بسیاری از نامزدها بازخواست کرده ایم؟ متاسفانه بسیاری از دستگاه ها به دلیل انتصابشان از جانب اشخاص چند نقطه ای پاسخگویی نسبت به مردم ندارند. زمانیکه پاسخگویی در تمامی سطوح نهادینه گردد می توان امید به اجتناب از تمامی مشکلات اینچنینی داشت. البته این زمانی امکان پذیر است که هر کس نسبت به انتصابات زیر مجموعه های خود پاسخگو باشد. (3081862) (alef-8)
 
آریابان
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۱:۴۸:۵۶
همونطوریکه همیشه دیده ایم و آموخته ایم : از دل برود همانکه از دیده برفت ، بر همین اساس، در روند جاری مدیریت کلان شهری هم ما همیشه آزموده ایم که :
بیچاره آنکه از تهران دور تره و خوش-شانس اونکه مصیبتش گریبان پایتخت رو هم بگیره !!! ؛
حالا این چه کشیده شدن دامنۀ موشک-باران عراقی به تهران باشد ، چه خاموشی های دوران جنگ باشه ، چه آلودگی هوا ، چه عرض اندام ریزگرد ها ، چه مشکل کم آبی ،چه مشکل عدم پذیرش بیماران اورژانسی در بیمارستانها ، چه ....، بالاخره حتما و حتما و بدون ذره ای تردید بالاخره استارت قضییه زده میشه ؛
حالا هم چون ترکش های ویرانگر سیل اخیر ، ایندفعه گریبان حومۀ تهران رو هم گرفت اولین باز خوردش خراب کردن !!! مادۀ 100روی سر متخلفینی بود که از سالها پیش جا خوش کرده و به ریش شهروند های درزحمت و فشار و ناراحتی می خندیدند ؛ (3080982) (alef-8)
 
علی
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۱:۵۵:۴۹
دولت که مشغول مهمان نوازی از سران کشورهایی هست که سالها پیش خیانت هایی کردند که اثارش تا ابد بر تن این ایران خواهد بود از انگلیس فرانسه گرفته تا المان
در این میان تعداد زیادی از مردم سرشون به شبکه های اجتماعی گرمه و به دنبال یک مطلبن که بقیه لایکشون کنن حتی شده با بی احترامی به جسد یک انسان جدا از اینکه به درستی و راستی اون فکر کنن جدا از اینکه فکر کنن که دارن با ابروی یک فرد بازی میکنن یا دارن عمر و زندگیشونو رو به باد میدن و حتی سر کارم روزیشونو با حرام قاطی میکنن اونم به دلیل نداشتن فرهنگ استفاده از فناوری ها که قالبا چیز بدی نیستن
یک عده هم به کینه های سیاسیشون خوشن و هر روز با یه موضوع کشور و درگیر میکنن یه روز با بهانه ی پخش فیلم رستاخیز مردمو به جون هم میندازن در حالی که مراجع ایرادات رو در همون زمان اکران جشنواره فیلم بهشون تذکر دادن و نقششون برای دو دسته کردن جامعه لو رفت و نتونستن به مقاصد شومشون برسن بعد از مدتی حالا باز با همون حربه و نیرنگ وارد کار شدن ولی این دفعه با این اگاهی که مراجع با بدعت مقابله خواهند کرد از این رو با هماهنگی با ناشران شیعه انگلیسی دست به اقدام تخریبی چند روز پیش گرفتن که وجهه ی مومنین جامعه رو خراب کنن
یا در حادثه ی قتل یک پزشک یا برخورد نادرست یک مامور با یک شهروند رو نسبت میدن به کل یک مجموعه و باعث ایجاد تنشهای بی مورد در جامعه میشن در حالی که تسری دادن یک امر به کل مجموعه کار ناجوانمردانه هست و تعدادی انسان کج فهم یا بقولی نفهم به این جریانات دامن میزنن در حالی که نمیدونن یا خودشونو زدن به اون راه
کشور الان درگیر موضوعات سرنوشت ساز هست که نسلهای کنونی و بعدی رو درگیر خود خواهد کرد
در این شرایط یک عده از هموطنانمون در استان های سیل زده دارن با بدبختی زندگی میکنن ولی چون خواست عمومی برای رسیدگی به اونها شکل نگرفته دولت هم سرگرم بده بستان های خودش هست و گاها برخی از اعضای دولت دانسته یا ندانسته در اتش این هیزم میدن
چاره داشتن اطلاعات کافی و بروز سیاسی اقتصادی و فرهنگی از اوضاع و احوال کشور و حتی جهانی هست که باید با بصیرت و نگاه عامل المنفعه باشه که در اینصورت کسی نخواهد توانست ضربه ای به کشور بزنه و در غیر اینصورت همین اتفاقی که بعد از سیل اخیر افتاد دو باره تکرار میشه و یک حادثه طبیعی بجای حل شدن میشه زمینی برای تسویه حسابهای سیاسی (3081005) (alef-8)
 
مهدی
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۱:۵۷:۴۴
سفرهای استانی در دولت قبل براش کلی حرف و حدیث بود الان تیتر یک روزنامه های زنجیره ای شده سبد کالا در دولت قبل گدا پروری بود حالا شده طرح امنیت غذایی عامل فلاکت اقتصادی در دلوت قبل هدفمندی یارانه ها و افزایش نقدینگی بود الان در طول این دو سال به اندازه نصف هشت سال دولت قبل نقدینگی افزایش پیدا کرده ولی ژنرالهای اقتصادی منتقد قبلی در خواب خرگوشی به سر میبرند پیش پیش دلارهای وارد نشده به حساب رو تبدیل به ریال کرده و خورده اند بعد میگفتند دولت قبلی استقلال بانک مرکزی رو قبول نداشت و هزاران مرد که مثنوی هفت من کاغذ میشود به نوعی کپی عملکرد دولت قبلی با اسامی قشنگ و زرق و برق اجرا میشه یه پسوند اعتدال هم بهش زدند و والسلام (3081014) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۳:۲۵:۵۷
همیشه ادعا کردن خیلی راحت هستش اما در عمل مشخص میشه کی چیکاره هستش
در دستگاه اماری که امارهای دولت احمدی نژاد رو میداد و هر روز صدا از دستگاه اماری بلند بود که دارن دستکاری میکنن رشد اقتصادی منفی 6 درصد و رشد منفی چند ساله و افزایش واردات بر صادارات ، تورم های بالای 30 درصد و..... ثبت شد
اما در این دولت همون دستگاه اماری رشد اقتصادی مثبت ، پیشی گرفتن صادرات از ورادات بعد از 10 سال که در خردادماه اعلائم شد و خوشبختانه تورم 14 درصدی ثبت شده که ایشالله تا پایان دولت تورم به تورم جهانی نزدیک بشه
اگر کمی اقتصاد بدونی میفهمی اینها یعنی چی ؟
وگرنه بحثی نیست چون دانش رو نداری به شما حرجی نیست (3081302) (alef-8)
 
مریم
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۸:۲۶:۵۳
الان یعنی مثلا شما اقتصاد دانی!! (3081912) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۳:۳۲:۵۱
شما مگه غیر از این انتظار داشتی ؟ (3081327) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۳:۳۷:۵۰
جالبه ! تا از شخصی اسم برده نشه اصلا" انگار وجود نداره ! یکی اگر جواب بده که آیا مسئولین ایران همین ده - دوازده نفر که مدام اسمشون توی اخبار برده میشه ، هستن ؟ (3081347) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۴:۴۸:۴۵
ببینید نقدینگی رو دولت قبل از 70 هزاتر میلیارد تومن به 500 هزار میلیارد تومن رسوند متوجهی؟ حدودا 7 برابر افزایش داد الان نقدینگی به 900 هزار هم نرسیده به عبارت دیگه میخام بهت بگم نقدینگی وقتی پول بی ارزش تحویل دولت فعلی شده جمعی حساب نمیشه و ضربی حساب میشه یعنی اگر 500 هزاری رو که تحویل گرفت به 3500 هزار رسوند اون موقع تازه عملکرد دو دولت برابر میشه الان حتی دو برابر هم نشده
طور دیگه ای بهت بگم اوایل انقلاب یه ده تومنی کلی ارزش داشت فرض کن نقدینگی مثلا 7 هزار میلیارد تومن بود وقتی که ده سال بعد یا بیست سال بعد فرا میرسه با تورم پول ارزش خودش رو از دست میده و اینکه وقتی یه ده تومنی اندازه یه یه تومنی ارزش نداره دولت نقدینگی رو مثلا دو برابر افزایش بدهد اتفاق عجیبی نمیفته ولی دولت قبل 7 برابر رقم رو افزایش داد
پول بی ارزش که دستت برسه اگر شما هم 20 درصد بذاری روش نباید باعث داد و بیداد بشه چون پوله بی ارزش بوده یه 20 درصد رفته بالا حالا اگر 500 هزار میلیارد نقدینگی در جامعه هست به فرض بیست درصدش میشه 100 هزار میلیارد اینو دیگه باید از دولت قبل پرسید که چرا از 70 هزار رسوندی به 500 هزار؟ اگر حدود 100 هزار میلیارد تحویل دولت فعلی می داد 20 درصدش میشد 20 هزار میلیارد نه 100 تا 200 هزار میلیارد متوجهی دوست عزیز؟ (3081512) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۲:۴۶:۲۵
شمالی ها را کاری ندارم و تا آنجا که توانستم کمک کردم. ولی تهرانی ها چرا تا دو روز تعطیل می شود همه با هم در می روند شمال؟ هم ترافیم درست می خوانند هم آلودگی را بیشتر می کنند هم تصادف راه می اندازند و هم برخی خانواده در طول سال با چشم گریان بر می گردند تهران. آن وقت هم می گویند مشکل اقتصادی داریم! کدوم مشکل اقتصادی؟ یک فامیل داریم که یارانه می گیرد اما همه شان هر هفته شمال هستند. (3081150) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۲:۴۸:۰۹
دوست عزیز انسان های این قرن در همه جا، انسان هایی هستند هوشمند، حسابگر ، منفعت طلب، خودخواه و توجیه کننده اعمال و رفتار خود که بسیار پیچیده عمل می کنند. البته مستثنی این قاعده، انسان های عاشق و دیوانه اند که عاشق معیار عملش رسیدن به معشوق و معیار عمل دیوانه، توهم و هذیانش می باشد. این انسان های هوشمند و حسابگر و.... از هر وسیله ای برای رسیدن به منافع و خودخواهی هایش استفاده می کند و آنچنان پیچیده رفتار می کند که گویی انسانی است بسیار فداکار و از همه چیز خود برای دیگران گذشته است و وقتی که از وی توضیح بخواهی چنان توجیه می کند که نکیر و منکر هم قانع می شوند که خطایی انجام نداده است. ضمناً این ادم های هوشمند و حسابگر و... سال هاست که وجدان و اخلاق و دین ... را دفن کرده اند و اگر آن را سر دست می گیرند، به این دلیل است که در محاسبات خود به این نتیچه رسیده اند که این ها وسایل خوبی برای رسیدن به منافع و تأمین خود خواهی های خود یافته اند.
پس در میان این مردمان چگونه باید عمل کرد؟
بدیهی است که هر انسان هوشمندی باید در محاسبات خود به این نتیجه برسد که اگر درست عمل نکند و کار را طبق اصول انجام ندهد منافع و خودخواهی او تأمین نمی شود، چون کسانی بر او ناظر هستند که هوشمند تر از او هستند و هم نقایص کار او را زود می فهمند و هم هر چند هم که پیچیده عمل کنند ، ناظران پیجیده تر هستند و پیچیدگی های رفتار او را شناسایی و خطای او را کشف و هیچ توجیهی از او نمی پذیرند. این ناظران بسیار هوشمند هم می دانند که انتخاب آنان توسط مردمی است که خطای کارگزاران را با پوست و گوشت خود لمس می کنند و در انتخاب بعدی آنان را انتخاب نخواهند کرد و از کار کنار گذاشته شده و منافع و خودخواهی آنان تأمین نخواهد شد.
دوست عزیز به غیر از این راهی وجود ندارد تا بتوان این انسان های هوشمند و حسابگر و ... را کنترل کرد.
قرن هاست که در کشورهایی مثل کشور ما کسانی خطا می کنند و جبران خطای آنان با جان و مال عده ای دیگر است . تا چنین باشد، حوادث انچنانی ، ریز یا درشت آن، تکرار و تکرار و تکرار خواهد شد و هیچ آه و ناله و نفرینی و اشک و خونی جلوی تکرار آن نخواهد گرفت. (3081161) (alef-8)
 
تبریزی
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۲:۵۳:۱۷
"تا امروز که ۱۰ روز از حادثه سیل می‌گذرد حتی یکی از وزرا نیز به سرکشی مناطق آسیب دیده و تسلی دادن به مردمان سیل زده و بی خانمان نرفته است"

همین یک جمله نشون می ده خود نویسنده دنبال موج سواری روی مرگ سیل زده هاست. (3081187) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۳:۰۱:۰۱
یه سیل کوچیک تو ایران اومد این همه کشته و آسیب دیده و خرابی به بار گذاشت ، بعد تو آمریکا طوفان میاد 200 کیلومتر در ساعت اومجوری میشه ، تلویزیون ایران کمک رسانی اونا رو مسخره میکنه ، خدارو شکر تو ایران طوفان نداریم وگرنه بااین هواشناسی و ستاد بحران کشور فاتحه همه خونده شده بود.....وای به حاله روزی که زلزله بیاد (3081219) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۳:۱۳:۳۸
اگر گروه یا جناحی بخواد خرج کنه کمپین تشکیل میشه راه پیمائی هم میکنند چرا نمیکنند!!!! (3081256) (alef-8)
 
م کریما
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۳:۱۵:۳۰

چرا فکر می کنید که همه افراد و طیف ها باید آن طوری که شما نگران هستید رفتار کنند؟
پیشنهاد من به شما این است که به جای تهیه این طور مقاله ها، برای مواردی که به دغدغه های شما مربوط می شود، کمپین تشکیل دهید. (3081261) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۴:۳۹:۵۲
عزیز من اینها که صبح تا شب کمپین تشکیل میدن به اسم دلواپسان و... اینا اتفاقا باید قرص کاهش میزان کمپین بخورن که خوب بشن (3081489) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۳:۲۳:۴۶
خانم موحد وقتی مطلبی را با بی بی سی شروع می کنی تا آخرش معلوم است که به دنبال چی هستید:
این جمله را از من به نصیحت داشته باشید که شما و دوستانتان به جای دلسوزی (شک برانگیز) برای سیل زده یا زلزله زده یا ....بشدت سیاست زده هستید که همه چیز را با عینک جناحی و تامین منافع دارو دسته تان می بینید.! (3081292) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۳:۵۳:۵۸
دوست عزیز قدری عاقلانه تر ره موضوع نگاه کنی متوجه میشوی مطلب در نقد سیاسی بازی رسانه ای است. انسانیت خود را فدای مشتی بیشرف نکن. (3081379) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۴:۳۸:۵۳
ببینید اینکه میفرمایید چرا برا فلان چی نگرانی ولی برا بهمان چی نگران نیستی یه حرف غیر منطقیه اولا هر فردی ازاده در مورد چیزی که حساسه نگرانی داشته باشه ثانیا سگ کشی یه فرایندی بود که وقتی براش کمپین راه بندازیم میتونیم جلوی صدمات بیشتر به این حیوان رو که همیشه وفادارترین حیوان به انسان بوده و حیوان بی ازاری هم هست رو بگیریم ولی در سیل اخیر کمپین راه انداختن مفهومی نداره چون یه تعداد ساختمانهای غیر قانونی خراب شده که دیگه خسارتش با خودشونه که کار غیر قانونی کردن و یه سری خونه در مسیر سیل خراب شده که دولت وام بهشون داده
سیل یک سیل چند دقیقه ای بوده و سیل بزرگی نبوده که هزاران خونه رو نابود کرده باشه. یافتن اجساد و بازسازی اون چند خونه اسیب دیده هم کار دولته
سوال من اینه که شما دوستان تا کی میخواهید به این رفتار که هر قضیه ای را به یک بهانه برای کوبیدن دولت تبدیل می کنید ادامه دهید؟ (3081483) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۹:۱۶:۵۷
هنوز یادمون نرفته که برای زلزله ورزقان چه جوی راه انداختید و طوری وانمود میکردید انگار احمدی نژاد مقصر زلزله هست ولی الان انگار نه انگار دهها نفر مرده اند و همان انسانهایی که در فیسبوک برای زلزله ورزقان فقط بخاطر مسائل سیاسی شلوغکاری میکردند الان انگار نه انگار که سیلی آمده و دهها نفر را کشته !!!!!!! لطفا خجالت بکشید شبه روشنفکران غربزده. (3081981) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۳:۵۵:۵۵
از نویسنده مقاله تشکر میکنم که به من بخشی از نقاط کور پوشش رسانه های اصلاح طلب را نشان داد، اما میخواهم به او یادآوری بکنم انتظار نداشته باشد پس از خواندن این سیاهه کم کاریهای جناح مقابل باورم بشود که درد مردم سیلزده برایش مهمتر از درد ناتوانی جناحش از ایجاد موج اجتماعی است. وقتی کارنامه سیاستمداران و مسئولان را قضاوت میکنم، مجموع عملکردشان را مورد قضاوت قرار میدهم نه صرفا ظاهرشدنشان را در رسانه ها. (3081383) (alef-8)
 
خواص
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۴:۰۰:۳۴
دولت خصوصی شده مثل بانکداری خصوصی! (3081392) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۴:۲۴:۳۸
هنوز در قسمتهایی از جاده چالوس بعد از سیاه بیشه در حاشیه رودخانه چالوس خطی از گل و لای و تکه های چوب به ارتفاع بیش از یک یا دو متر بروی دیواره کوه (کنار جاده)دیده میشود که بوضوح نشان میدهد قسمتی از جاده بطور کامل زیر سیلاب بوده... (3081453) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۴:۲۷:۴۸
خانم محترم
بنده بی بی سی نگاه نمی کنم و بیست و سی هم نگاه نمی کنم بدون اینکه تفکراتم تحت تاثیر ماهواره و صداو سیما باشد فکر می کنم و نظر میدهم تا حالا هم ماهواره نداشته ام علاقه هم ندارم داشته باشم. اما انچه که برای من جالبه سوء استفاده جناح شما از رخدادهای مختلف است به عنوان مثال این سیل را امده اید چماق کنید بکوبید بر سر یک عده که مخالف شما هستند. این تخریب محیط زیست در دوران ریاست جمهوری قبل شدت گرفت .سیلی امده اون هم در یک روز تعطیل که انبوهی از جمعیت انجا بوده اند خب معلومه که تلفات به دنبال میاره این سیل ناشی از تخریب محیط زیست و ساخت و سازهای سالیان گذشته در بستر رودخانه بوده ایا دولت فعلی مقصره؟ بعد در مورد سگ کشتن ایا سگ کشتن و ازار حیوانات کار درستیه؟ یک عده هستند نسبت به اون مساله حساس هستند وارد عمل شده اند شما هم اگر نسبت به این مساله حساسی برو کمپین راه بندازه
اما سیل اصولا چیه؟ سیل واکنش طبیعی طبیعت به کندن و نابودی پوشش گیاهیه و بصورت طبیعی هم دامن کسانی رو می گیره که پایین دست زندگی می کنند و هر از گاهی برای نابودی پوشش گیاهی به بالا دست میروند. یک فرایند طبیعیه سیل میاد گله گوسفندی که میره در مرتع میچره و مرتع رو نابود میکنه با خودش می بره و طبیعت با این کار از خودش دفاع میکنه
بعد اصولا به ما چه که بی بی سی چه میگه؟ من نگاه نمی کنم شما هم نگاه نکنید. شما اومدین هر چه رو که بی بی سی علاقه داره ازش بهانه ساختین برای زیر سوال بربدن کل جامعه. مگه ما باید خودمون رو با تفکرات بی بی سی هماهنگ کنیم ؟ اون یه رفی برا خودش میزنه شما رو مجبور نکرده که بپذیری
شما که معتقدی 99 درصد مردم تحت تاثیر بی بی سی نیستن و اینا اثری ندارن چی شده یهویی از بی بی سی براشفته اید؟
این تفکر که بی بی سی اومد گفت فلانی ادم خوبیه پس چون بی بی سی گفته تو خوبی بنابراین ادم بدی هستی یه تفکر مغالطه امیزه اینم خواهشا دیگه به کار نبرید. (3081458) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۴:۳۵:۳۵
خانم محترم خودت كه موضوع را سياسي كردي ! مگر غير اصلاح طلبان كم رسانه دارند كه نياز به كمپين باشد (3081473) (alef-8)
 
عباس
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۴:۵۶:۲۳
شما به شادی بعد توافق برس عزیزم!جوون دو تا زن که به علت کم کاری آتش نشانی فوت شدن رنگین تره،چون اونجا تسویه حساب سیاسی بود!ولی کشته شدن این همه هم وطن ها به علت خواب سازمان های عریض و طویل اصلا مهم نیست!!!واقعا برای عده ایی که کورکورانه از چیزی پیروی میکنن باید تاسف خورد!همین دوستان فردا که چیزی موافقشان بود کمپین تشکیل میدن!!! (3081530) (alef-8)
 
شهروند تهرانی
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۵:۴۳:۰۴
حالا بیایم گذشته از جنجال های رسانه ای ، خیلی ساده تر به ایجاد کمپین برای یک کار مفید نگاه کنیم . در حال حاضر عده ی بسیار زیادی با توجه به قرار گرفتن مراکز درمانی و ادارات مختلف هر روز در خیابان ولیعصر
( ع ) ( این نام مبارک حضرت صاحب الزمان و به پاس احترام ایشان بر خیابان اصلی تهران گذارده شده است ) تردد می نمایند . هیچ فرقی ندارد ،از تجریش یا راه آهن ، چند متر که حرکت کنید مقادیر بسیاری زباله در گوشه و کنار انباشته شده که شاید چند ساعتی نباشد که ایجاد شده است . نویسنده و همه ی دوستان مدعی ، شاید شخصی بعنوان توریست هم به شما نگوید ، چقدر برای اعتقادات خود اهمیت قائلید ؟ ولی کمی فکر کنید و در تمام شبکه های اجتماعی که به قدرت و حقیقت گوئی آنها اعتقاد دارید ، " کمپین خ ولیعصر " راه بیاندازید و از افرادی که بعضا" میهمان این خیابان هستند بخواهید که زباله های خود را در سطل زباله بریزند . البته شاید به بنده خرده بگیرید که چقدر داستان سرائی نموده ای ! حتی اگر در ساده ترین کار ( پاکیزگی شهر ) همکاری کنیم برای کار های بزرگتر می توانیم به کمک مسئولان امیدوار باشیم و بخواهیم تا بشود . خیلی ممنون یا علی (3081622) (alef-13)
 
شهرام
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۶:۱۰:۲۶
ده ها سال است که تمام گروه های ظاهرا سیاسی موجود در ایران , با هر اسم و عنوان و عقیده و نظری , دقیقا همین رفتار ها را دارند و در هر شرایطی همواره منافع گروهی خود را بر منافع دینی و مذهبی و ملی و مردمی ترجیح داده اند . (3081668) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۶:۵۰:۲۱
به نويسنده مطلب بايد بگم شما هم دلت براي مردم نسوخته و نگران فهم مردم نباشيد، مردم دلسوزي رياکارانه... تجمعات خودجوش، درخواستهاي مکرر مردمي، خواسته ملت... ملت... مردم... و از اين دست احساسات و الفاظ و القاب رو به خوبي ميشناسند و تجربه خوبي از شناخت دوستان و دشمنان واقعي داخلي دارند. (3081734) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۸:۲۱:۵۸
در شمال و جاهای دیگر برای زمین خواری گاهی فقط یک برگ کاغذ لازم است بدین صورت که بخشی از زمینی را که اراضی ملی است بصورت صوری بفروش میرسد و از آنجا که حومه شهرها و روستاها توسعه یافته و بیشتر اراضی هر استان در حریم بافت روستاها واقع شده است و اغلب در روستاها نیز شورای روستا یا دهیاری مسئول امور هستند و اختیارات کافی دارند و از طرفی همه آنها بومی هستند و اغلب از روابط نزدیک و یا فامیلی برخوردارند آن برگ را مهر و تائید میکنند و بدین ترتیب حق تصرف در آن زمین حاصل میشود پس از آن هم براحتی و بواسطه ارتباطات و گاهی بدون نیاز به آن مراحل دریافت سند برای زمین را درصورت لزوم از طریق جهاد کشاورزی یا منابع طبیعی یا بنیاد علوی و... و پس از دریافت سند از سازمان ثبت اقدام به خرد کردن اراضی و تغییر کاربری میکنند که این تخلفات هم اغلب با ارجاع به ماده 100 شهرداری ها و پرداخت جرایم اندک منجر به صدور جواز پایان کار شده. همه این کارها سالیان طولانی است که مقابل چشم مسئولین رخ داده و میدهد و ابعاد فاجعه در حدی بوده که مثلا در مازندران از اعماق جنگل تا لب دریا عملا هیچ زمینی باقی نمانده است! البته متخلفین هم وقتی اخبار زمین خواری آقازاده ها و برخی نهادها را میشنوند یا مشاهده میکنند با اشتیاق بیشتری به این کارها را ادامه میدهند. حقیقت تلخ اینست که راه برای زمین خواری و کارهای خلاف در کشور ما باز است و حس دلسوزی نسبت به کشور نیز سیر نزولی دارد. (3081901) (alef-8)
 
باران
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۸:۴۵:۰۰
لایییییک متن خوبی بود👍 (3081939) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۱۹:۱۳:۴۲
از قدیم گفتند یک سوزن به خودت بزن یک جوالدوز به دیگران. متاسفانه دولتمردان فعلی مصداق این ضرب المثل نیستند و نه تنها هیچ انتقادی را برنمیتابند بلکه دائم به زمین و زمان هم انتقاد میکنند و مقصر همه چیز را دیگران میدانند در حالیکه خودشان مقصر هستند. (3081978) (alef-8)
 
جعفری
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۲۰:۰۳:۲۵
در تایید مقاله همین بس که " 10روز پس از طوفان و سيل چالوس و رودخانه كن و سولقان بالاخره جلسه شوراي‌عالي مديريت بحران به رياست وزير كشور برگزارشد." (3082048) (alef-1)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۸ ۲۰:۵۲:۲۷
خب چون نمیشه این سومدیریت رو به احمدی نژاد و دولت قبل وصل کرد پس این مساله هیچ ارزشی نداره.


ولی اگر میشد یه جوری به دولت قبل وصل کرد و ازش نان سیاسی خورد مطمین باشید که سرخط تیتر روزنامه های مان می کردیم و جهانگیری برایش دستور تشکیل کمیته ویژه می داد و ... (3082110) (alef-8)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۰۷:۴۲:۴۵
اقا وقتی اعلام می کنن امکان خطر وجود دارد مسافرا بایست توجه کنن در بارندگی شدید وقتی ادامه مسیر می دن همین میشه؟دولت چکار کنه! (3082608) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۳:۲۱:۱۰
شما سيل زده هستيد يا جزء افرادي هستيد كه اراضي دولتي وبيت المال را متصرف شده وطلبكار مردم ونظام شده اند ضمن تسليت به خانواده باز ماندكان وطلب مغفرت براي در كذشتكان متاسفانع بايد كفت هر روز بيشتر از اين عزيزان در جادههاي كشور كشته ميشوند جنابعالي كجا بودي تا حالا (3083028) (alef-13)
 
۱۳۹۴-۰۵-۰۹ ۱۵:۳۲:۴۵
هیچوقت یک حادثه طبیعی را با حوادثی که مردم مستقیما در ان دخالت دارند مقایسه نکنید ولی می توان گفت در این حادثه مردم ی مقصرند که خانه هایی در حریم رودخانه ها ساخته اند یا کسانی که درختان را قطع کرده اند یا رستورانهایی که در مسیر رودخانه ها ساخته شده است یا کسانی که زیر این مجوز هل را امضا کرده اند اگر این موارد اتفاق نمی افتاد شاید خسارت جانی ومالی کمتری ببار می اورد در هر صورت سرنوشت را کی توان از سر نوشت (3083191) (alef-13)
 
سورنا
۱۳۹۴-۰۵-۱۰ ۱۰:۰۰:۵۴
خواهشمندم این نظر را منتشر و ضمنا به استحضار نویسنده محترم نیز برسانید:

جناب آقای « اسماعیل نجار» رییس محترم ستاد بحران کشور که در چند جای این مطلب از ایشان یادشده و ظاهرا یکی از افراد مقصر معرفی شده اند از آشنایان نزدیک بنده و اساسا فردی اصولگرا و بدون کوچکترین داعیه و یا سابقه اصلاح طلبی و از دوستان بسیار نزدیک آقای احمدی نژاد هستند که در هشت سال ریاست جمهوری دکتر احمدی نژاد استاندار استانهای کردستان و کرمان بوده اند. ایشان همان فردی است که در دولت جدید، آقای رحمانی فضلی تلاش کرد تا بعنوان استاندار خراسان رضوی منصوب شود اما با مخالفت اصلاح طلبان استان موفق نشد و فورا ایشان را به سمت معاون خود و رییس ستاد بحران منصوب نمود.
بنابراین اساسا کل مطلب و مدعای نویسنده محترم زیر سوال است و موضوع برعکس است و اگر اصلاح طلبان میخواستند از این گونه حوادث سوء استفاده کنند بهترین فرصت برای جوسازی علیه یکی از مسوولین غیرهم خط با خود را در اختیار داشتند. (3084220) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.