توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 493105
خواص شگفت‌انگیز انبه
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۷ تير ۱۳۹۶ ساعت ۰۵:۳۷
استرهای استرول گیاهی مانند ترکیباتی که در انبه وجود دارد، به‌خوبی کلسترول بد خون (LDL) را کاهش می‌دهند، چون مانع از جذب کلسترول توسط روده‌ها می‌شوند. به‌علاوه، انبه سرشار از ویتامین C است که مانع از تجمع کلسترول در خون و کبد می‌شود.

فواید انبه به اندازه‌ای زیاد است که می‌توان لقب «شاه میوه‌ها» را به انبه داد. انبه، همواره یکی از محبوب‌ترین میوه‌ها در مناطق استوایی بوده است و رفته‌رفته محبوبیت خاصی در نقاط مختلف جهان پیدا کرده است. اگر می‌خواهید که اطلاعات بیشتری درباره فواید انبه به‌دست بیاورید، به نکات زیر توجه کنید.

پیشگیری از ابتلا به سرطان
انبه حاوی آنتی‌اکسیدان‌های مهمی است که در مقابل بیماری‌هایی مانند سرطان، دیابت، اختلالات کبدی و استرس به محافظت از بدن کمک می‌کنند. عصاره انبه، خاصیت آنتی‌اکسیدانی قدرتمندی دارد و به‌طور موثری مانع از فعالیت رادیکال‌های آزاد می‌شود. به‌علاوه، انبه از سلول‌های کبدی در مقابل آسیب‌های شیمیایی هم محافظت می‌کند.

بهبود بینایی
انبه، یکی از بهترین میوه‌ها برای تقویت بینایی انسان‌ها است. این اهمیت بیشتر از هر چیزی به ویتامین A موجود در انبه ارتباط دارد. کمبود ویتامین A می‌تواند باعث ابتلا به نیکتالوپیا (شب‌کوری)، همرالوپیا (روزکوری)، گزروفتالمی (ناتوانی چشم در تولید اشک) و حتی کوری شود. خوش‌بختانه، ویتامین A موجود در انبه به حفظ سلامتی چشم‌ها و ترمیم غشای مخاطی آن‌ها کمک می‌کند و درنتیجه با محافظت از قرنیه و سطح چشم، مانع از خشکی چشم می‌شود. ۱۰۰ گرم انبه حاوی ۷۶۵ میلی‌گرم از ویتامین A است که ۲۵ درصد از نیاز روزانه بدن به این ویتامین را تامین می‌کند.

سرشار از مِس
آیا می‌دانستید که انبه سرشار از مِس است؟ ریزمغذی‌هایی مانند مِس معمولا کمتر مورد توجه قرار می‌گیرند، اما فواید بی‌نظیری برای سلامتی و تندرستی ما دارند. البته انبه‌هایی که در خاک غنی از مِس رشد می‌کنند، ‌حاوی میزان بیشتری از مِس هستند، اما به‌طور کلی انبه‌ها می‌توانند مِس زیادی را به بدن برسانند. مِس، مجموعه فوایدی برای بدن دارد که درنهایت، خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد و ‌فرآیند پیری را آهسته می‌کند. تولید سلول‌های قرمز خون نیز به وجود مِس در بدن بستگی دارد.

حفظ تعادل قلیایی بدن
مواد غذایی اسیدساز که حاوی اسید زیادی هستند (مانند گوشت قرمز، تخم‌مرغ، لبنیات، قهوه، قند سفید و...)، می‌توانند عملکرد بدن را از وضعیت طبیعی خارج کنند و درنتیجه شانس ابتلا به بیماری‌های مختلف را افزایش بدهند. به همین دلیل، حفظ تعادل قلیایی در بدن با استفاده از مواد غذایی قلیایی، فواید زیادی برای بدن دارد. انبه، یکی از بهترین میوه‌های قلیایی است که می‌تواند این کار مهم را برای بدن ما انجام بدهد.

بهبود گوارش
هر عدد انبه حاوی ۲۵ گرم فیبر است که مقدار زیادی محسوب می‌شود. این فیبر به پُر کردن معده و روده‌ها کمک می‌کند و درنهایت باعث می‌شود که مواد غذایی در دستگاه گوارش سریع‌تر و راحت‌تر حرکت کنند. بنابراین، شما می‌توانید با مصرف انبه، از ابتلا به یبوست و اسهال نیز جلوگیری کنید.

کاهش کلسترول
استرهای استرول گیاهی مانند ترکیباتی که در انبه وجود دارد، به‌خوبی کلسترول بد خون (LDL) را کاهش می‌دهند، چون مانع از جذب کلسترول توسط روده‌ها می‌شوند. به‌علاوه، انبه سرشار از ویتامین C است که مانع از تجمع کلسترول در خون و کبد می‌شود. ماده دیگری که در انبه وجود دارد و به کاهش کلسترول کمک می‌کند، پکتین است. پکتین، نوعی فیبر محلول در آب به‌شمار می‌رود که اثربخشی مثبتش در راستای کاهش کلسترول خون در مطالعات مختلفی ثابت شده است.
منبع:شهر خبر
 
کلمات کلیدی : انبه، سرطان
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.