توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 408581
حقوق کدام بشر؟!
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۰ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۲۱
رسوایی جدید سازمان ملل در پذیرش مجدد عربستان در شورای حقوق بشر، این حقیقت را فاش ساخته است که سازمان ملل یک بنگاه اجاره‌ای است و تصمیمات آن ربطی به «حقانیت» و «عدالت» ندارد و فقط بسته به دلار است.

روزنامه «رسالت» در سرمقاله شماره امروز خود نوشت:

عربستان سعودی مجدداً در شورای حقوق بشر سازمان ملل انتخاب شد. کارنامه آل سعود در حمایت از حقوق بشر، مبهم نیست. آنها طی 19 ماه تجاوز به محروم ترین و فقیرترین کشور عربی یعنی یمن، بیش از 1500 کودک بی گناه را در بمباران ها، وحشیانه قتل عام کرده اند. آل سعود با آموزش تکفیری ها، هزاران تروریست را به کشورهای اسلامی به ویژه عراق و سوریه اعزام کرده اند که کارهای ابتدایی آنها سر بریدن، زنده سوزی، مثله کردن، پرتاب از ارتفاع بلند و... شهروندان بی گناهی است که حاکمیت آنها را در سرزمین های غصبی عراق و سوریه نپذیرفته اند. دخالت عربستان در بحران بحرین منجر به کشته شدن ده ها تن و زندانی و شکنجه شدن هزاران شهروند بحرینی شده است.تربیت شدگان تروریسم در مکتب وهابیت حتی در انفجار 11 سپتامبر، رد پایشان دیده می شود. در عملیات تروریستی در پاریس و بروکسل و برخی دیگر از شهرهای اروپایی هم دیده شده اند.

آل سعود، پدرجد تروریست های خونخوار و بی رحم کنونی در جهان اسلام و خارج از جهان اسلام است. اما شورای حقوق بشر سازمان ملل عضویت آن را یک بار در سال 2015 پذیرفت که با مخالفت نهادهای مستقل حقوق بشری روبه رو شد. اکنون شورای حقوق بشر یک بار دیگر چنین رأی رسوایی را تکرار کرده است. در حالی که روسیه به عنوان یک قدرت جهانی که حق وتو هم در سازمان ملل دارد نتوانسته است رأی لازم برای حضور در شورای حقوق بشر سازمان ملل را کسب کند.

دولت قرون وسطایی آل سعود بدون انتخابات بدون پارلمان، با جو خفقانی که در داخل کشور خود ایجاد کرده و در زندان هایش که مملو از آزادی خواهان بیگناه است و با انواع شکنجه ها بیداد می کند و در دادگاه های فرمایشی، احکام اعدام مخالفین سیاست های حکام سعودی – از جمله حکم اعدام روحانی آزادی خواه آیت الله شیخ نمر – را صادر می کند، چگونه می تواند عضو شورای حقوق بشر سازمان ملل شود؟!  

این رویکرد سازمان ملل تعریف جدیدی از «حقوق» و «بشر» به دست می دهد که باید آن را بازخوانی کرد. منظور از «حقوق» رشوه هایی است که قارون های عربستان سعودی به تک تک نمایندگی های سازمان ملل می دهند تا هنگام رأی گیری هوای آنها را داشته باشند، و «بشر» هم شکمباره ها و شهوترانان مستقر در کاخ های ریاض و جده هستند که در اروپا و آمریکا ویلاهای آنها سالانه پذیرای سرمایه داران و سرمایه سالاران و فواحش جهانی می باشند. روزنامه نیویورک تایمز اخیراً از گلایه های 6 هزار زن سعودی از اوضاع تأسف بار حقوق بشر در جامعه عربستان خبر داد.همین چند روز پیش بود که حمله جنگنده های هوایی عربستان سعودی در صنعا یک مسجد را هدف قرار دادند و در این حمله در حالی که 900 نفر از مردم بیگناه این کشور در حال عزاداری بودند، قطعه قطعه شدند و واکنش جهانی هم در پی داشت. اما قارون های ریاض فقط گفتند؛ «اشتباه شده است»!


همین دو روز قبل بود صندوق کودکان سازمان ملل، یونیسف رسماً اعلام کرد یک میلیون و پانصد هزار نفر از کودکان یمنی دچار سوء تغذیه هستند و نیمی از مردم یمن هم در خطر گرسنگی و قحطی قرار دارند. آنها اعلام کردند در یمن اوضاع وخیم است و بمباران های وحشیانه عربستان سعودی امان مردم یمن را بریده است و در قرن بیست و یکم مشاهده این اوضاع تکان دهنده، واقعاً وحشتناک است. این گزارش هنگامی منتشر شد که خبرگزاری رویترز با انتشار عکس هایی از یک دختر 18 ساله یمنی که در یکی از بیمارستان های این کشور به علت گرسنگی در وضع وخیمی به سر می برد، توجه جهانیان را جلب کرد.

چندی پیش روپرت کُلویل سخنگوی کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد در کنفرانسی خبری در ژنو اعلام کرده بود؛ «از مارس 2015 تا 30 سپتامبر 2016 حملات وحشیانه هوایی عربستان به یمن 4 هزار و 14 نفر کشته و 6 هزار و 949 زخمی برجای گذاشته است.» علی رغم این اعتراف تکان دهنده، عربستان را در شورای حقوق بشر، مجدداً پذیرفتند!

رسوایی جدید سازمان ملل در پذیرش مجدد عربستان در شورای حقوق بشر، این حقیقت را فاش ساخته است که سازمان ملل یک بنگاه اجاره ای است و تصمیمات آن ربطی به «حقانیت» و «عدالت» ندارد و فقط بسته به دلار است. هر که بیشتر دلار بدهد، «حق» با اوست، ولو اینکه جنایتکارترین و عقب افتاده ترین حکومت در عصر ما باشد.

سید مسعود علوی
 
کلمات کلیدی : عربستان + حقوق بشر
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.