توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 509505
نیویورک دیلی نیوز:
ژنرال قاسم سلیمانی عامل اصلی پیروزی بشار اسد / باید تهدیدهای آمریکا را باور پذیرتر کنیم
بخش بین الملل الف، ۱۸ شهریور ۹۶
تاریخ انتشار : جمعه ۱۷ شهريور ۱۳۹۶ ساعت ۲۲:۳۰
پایگاه اینترنتی نیویورک دیلی نیوز در گزارشی به برجام و آنچه اقدامات بی‌ثبات کننده ایران در خاورمیانه خوانده بود، پرداخت.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، پایگاه اینترنتی نیویورک دیلی نیوز در مطلبی نوشت: واشنگتن به جای خروج از برجام، باید متحدان اروپایی را با خود همراه کند و تهدیدهای جدی‌تری را علیه «اقدامات بی ثبات کننده ایران در خاورمیانه» اتخاذ نماید. ژنرال قاسم سلیمانی در سوریه موفق بوده و باعث پیروزی بشار اسد شده است.

پایگاه اینترنتی نیویورک دیلی نیوز در یادداشتی به قلم دنیس راس مدعی شد؛ هیچ شکی درباره موضع دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در قبال توافق هسته‌ای با ایران وجود ندارد. ترامپ در طول مبارزات انتخاباتی‌اش، از توافق هسته‌ای با ایران موسوم به برجام به عنوان یکی از بدترین معاهدات نام برد. کنگره نیاز دارد تا دولت آمریکا هر 90 روز یک بار پایبندی ایران به توافق هسته‌ای را تایید کند،

این کار را اخیراً دولت ترامپ انجام داد. اما خود شخص ترامپ گفت، اگر قرار بود من در این خصوص نظر بدهم، می‌گویم ایران در طی 180 روز گذشته به آن پایبند نبوده است.

در این یادداشت آمده است: کاملاً واضح است که به عنوان رئیس جمهور آمریکا این مسئله مربوط به اوست. مشکل دولت ترامپ این است که بار دیگر آژانس بین المللی انرژی اتمی که ناظر بر پایبندی ایران به توافق برجام است، برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران را تایید کرده است.

بنابراین خروج آمریکا از توافق هسته‌ای باعث جدایی آمریکا از آژانس بین المللی انرژی اتمی و سایر کشورهای مذاکره کننده با ایران می شود. ناراحتی آمریکا از این توافق با توجه به اقدامات ایران در سوریه و خاورمیانه کاملاً قابل درک است. اما هدف ما باید انزوای ایران باشد نه اینکه کاری کنیم که آمریکا به انزوا رانده شود. ما باید ثابت کنیم که ایران بدرفتاری می کند نه اینکه خود با متحدان آمریکا بدرفتاری کنیم.

به نوشته این روزنامه، نخست بحث از اینجا شروع می‌شود که آیا برجام اصولاً چیز خوبی است؟ شش قدرت بزرگ جهان شامل آمریکا، روسیه، چین، انگلیس، فرانسه و آلمان با ایران مذاکره کردند و به نظر می‌رسد قدرت‌های جهانی بیش از ایران به دنبال این توافق بودند. ایرانی‌ها مذاکره کردند و در قبال براشته شدن تحریم‌ها، برنامه هسته‌ای خود را محدود کردند؛ اما ما در مقابل، تحریم‌ها را تشدید کردیم.

این روزنامه آمریکایی مدعی است: افزایش تحریم‌ها کار درستی است که در حال حاضر باید اعمال شود زیرا سپاه قدس اقدامات بی ثبات کننده در خاورمیانه انجام می‌دهد و جنگجویان شیعه را از مکان‌های دوری چون افغانستان به سوریه می‌برد. این درسی است که در قبال گسترش فرقه گرایی می‌توانیم به ایران بدهیم، باید صراحتاً اعلام کنیم که ایران بهای کارهایش را خواهد پرداخت.

دنیس راس افزود: در دوران ریاست جمهوری اوباما من پیشنهاد کردم باید به ایران نشان دهیم که اقدامات قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس در منطقه باعث خسارت سیاسی و اقتصادی برای ایران خواهد شد. اما متاسفانه امروز ژنرال قاسم سلیمانی روشن تر از قبل به سوریه و عراق سفر می‌کند و حضور جنگجویان شیعه خود در عراق و سوریه را افزایش داده و در این مسیر موفق نیز بوده زیرا باعث پیروزی بشار اسد شده است. سپاه قدس همچنین موشک‌های بیشتری به حزب الله لبنان می‌دهد و مشاور نظامی برای حوثی های یمن اعزام می‌کند. دولت ترامپ باید با این رفتار ایران روبرو شود، باید به ایران نشان دهد که این رفتارها برایش بهای سنگینی به همراه خواهد داشت و موجب منزوی شدنش در جامعه جهانی خواهد شد.

در ادامه این مقاله آمده است: تمرکز بر روی توافق هسته‌ای نتیجه‌ای برای ما در پی نخواهد داشت؛ زیرا پس از شکست داعش در منطقه، خلأ آنها از سوی جنگجویان شیعه تحت حمایت ایران پر خواهد شد. در حال حاضر به جای خروج از برجام، باید از متحدان اروپایی خود بخواهیم برای رویارویی با ایران به ما بپیوندند. دولت ترامپ در حال بررسی راهبرد خود برای رویارویی با ایران است که همین گونه هم باید باشد. اما نباید دیدگاه منفی خود به برجام را به یک راهبرد تبدیل کنیم.راس اضافه کرد: من به شخصه نگران برجام هستم زیرا این توافق زیرساخت‌های هسته ای ایران را به رسمیت می‌شناسد و معتقدم از فرصتی که توسط این توافق به وجود آمده است، باید استفاده کنیم و به ایران نشان دهیم که اگر به دنبال سلاح هسته‌ای باشد بهای گزافی پرداخت خواهند کرد. باید تهدیدهایمان را باور پذیرتر کنیم.
 
کلمات کلیدی : سردار قاسم سلیمانی+بشار اسد+برجام
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.