نظر منتشر شده
۱۶
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 410100
ایران دومین کشور غمگین دنیا نیست/ وضع هند، سوریه و پاکستان از ایران بدتر است
تاریخ انتشار : جمعه ۱۴ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۲۴
ایسنا نوشت: یک جامعه‌شناس در واکنش به برخی اظهارات مبنی بر اینکه ایران دومین کشور غمگین در بین 180 کشور است،گفت: آقایان نباید چنین اظهار نظرهای کلی را انجام دهند. سوال ما این است که این حرف‌ها بر اساس کدام سنجش تحقیق و معیار زده شده و در مقایسه با چه کشوری این صحبت‌ها را می‌کنند؟

دکتر قرایی مقدم در خصوص ادعای رئیس انجمن مددکاری ایران مبنی بر آنکه بر اساس تحقیق بین‌المللی ایران پس از عراق دومین کشور غمگین جهان عنوان شده است، در واکنش به این اظهار نظر افزود: من معتقدم کشور ما از نظر مایحتاج زندگی در مقایسه با کشورهای دیگر وضعیت بهتری را دارد، اما از نظر فضایی که در جامعه ایجاد شده که از طریق برنامه‌های رادیو و تلویزیون، تضادها و جنجال‌های مختلف، جو ناراحت‌کننده‌ای را ایجاد کرده‌اند.

وی با بیان اینکه از نظر مایحتاج زندگی نمی‌توان گفت که ایران وضعیتش مانند برخی کشورهای همسایه مناسب نیست، افزود: برخی فضای کشور را از نظر روحی و روانی نامناسب می‌کنند که این اتفاق نه از جانب دولت بلکه از جانب کسانی می‌افتد که دائم یأس و ناامیدی را در جامعه ایجاد کرده و حاشیه سازی می‌کنند و این باعث می‌شود که جامعه آرامشش را از دست بدهد.

وی با بیان اینکه چنین حاشیه‌سازی‌هایی منجر به ناراحتی روحی و هراس ذهن جامعه می‌شود، ادامه داد: به قول آقای مطهری اسلام همراه با شادی است و ما نیز باید به این موضوع توجه کنیم و از جنجال آفرینی بپرهیزیم.

قرایی مقدم گفت: به نظر من این اظهار نظر که بگوییم ایران دومین کشور غمگین است نظری بدبینانه است. آیا کسانی که این حرف را می‌زنند به کشورهایی مانند هند، سوریه و پاکستان رفته‌اند تا وضعیت آنها را ببینند آن کشورها در استرس و هراسند اما ما در ایران از نظر داشتن امنیت بی نظیریم و اینطور نیست که بگوییم دومین کشور غمگین جهان هستیم چرا که بسیاری از کشورها از ما بدترند.

این جامعه شناس با تاکید بر لزوم ایجاد زمینه‌های شادی و نشاط در کشور گفت: ما می‌توانیم با ایجاد نشاط در کشور فضا را بهتر کنیم اما این کارها را انجام نمی‌دهیم و همین موضوع باعث می‌شود که برخی سازمان‌های بین المللی از این فضا استفاده کرده و چنین موضوعاتی را علم کنند.

قرایی مقدم با بیان اینکه کسانی که این حرف‌ها را می‌زنند حرفشان بدون تحقیق است گفت: تحقیق درباره چنین مواردی باید به صورت کیفی انجام بگیرد چرا که پدیده‌هایی مانند شادی، غم، عدالت کیفی بوده و قابل اندازه گیری نیستند و برای مطالعه به انجام تست‌های مختلفی اعم از تست گوتمن و لیکرت نیازمندند.

این جامعه شناس با تاکید بر اینکه مفاهیم کیفی قابل اندازه گیری درست نیستند چرا که معیار کمی را نمی‌توان برای آنها در نظر گرفت گفت: به عنوان مثال زیبایی امری کیفی است و بسته به هر جامعه‌ای متفاوت است بنابراین شادی و غم هم موضوعاتی کیفی و روانشناسی هستند.

قرایی مقدم همچنین ادامه داد: آقایان نباید چنین اظهار نظرهای کلی را انجام دهند. سوال ما این است که این حرف‌ها بر اساس کدام سنجش تحقیق و معیار زده شده و در مقایسه با چه کشوری این صحبت‌ها را می‌کنند؟

وی توصیه کرد که باید در اظهار نظرها و کلی گویی‌ها محتاط باشید چرا که هیچگاه نمی‌توان مفاهیم کلی را مورد سنجش قرار داد.
 
کلمات کلیدی : کشور غمگین
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۱۴ ۰۹:۲۷:۵۳
مگه چندتا بالا و پایین آخر جدول فرقی هم داره؟!!!! (4000522) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۱۴ ۰۹:۳۹:۳۶
حالا هم که یک مقام رسمی در اقدامی نادر یکی از دردهای اجتماعی را اعلام کرده است بجای چاره جویی برخی به فکر توجیه اند . حالا اگر این رتبه از دوم به پنجم برسد آیا خیلی اوضاع متفاوت میشود ؟ (4000528) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۰۸-۱۴ ۰۹:۴۲:۰۸
خیلی جالبه به جای اینکه با کشورهای بالاتر مقایسه کنیم باید با پاکستان و افغانستان مقایسه بشیم
این خود گویای همه چیز هست
فقر و فساد و تبعیض بیداد می کند (4000532) (alef-11)
 
۱۳۹۵-۰۸-۱۴ ۰۹:۴۷:۳۸
من شخصا خودم بسیار غمگین و افسرده هستم... کافی است کمی برخورد مردم در خیابان را ملاحظه بفرمایید و دلیل زود عصبانی شدن مردم را تشریح بفرماییید آقای جامعه شناس
111 (4000538) (alef-11)
 
امیر
Germany
۱۳۹۵-۰۸-۱۴ ۰۹:۵۷:۵۹
سلام : آقایون جامعه شناس بهتر است بجای دست گذاشتن بر روی رتبه ایران نظرات کارشناسی جهت بهبود وضعیت ارائه دهند و یا لااقل دلایل و ریشه های این وضعیت را متذکر شوند (4000554) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۱۴ ۱۰:۱۰:۲۴
خبر های بی آبی، اختلاس، رکود، بیکاری، گرانی و ... مگر جایی هم برای شادی و امید باقی می گذارد (4000576) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۱۴ ۱۰:۱۵:۰۷
مگر رییس انجمن مدد کاری به همه ی کشورها رفته که ای اظهار نظر را می کند. مثلا وضع کشور های بلوک شر ق سابق راببیندو... بعد چنین حرفهایی را بزند. به نظرم خود ایشان.... (4000581) (alef-11)
 
علی
United States
۱۳۹۵-۰۸-۱۴ ۱۰:۲۴:۳۲
به نظرم درست نیست بجای موشکافی و چاره جویی؛ به مردم بگیم (راست و دروغشم بماند): نه بابا، از ما بدترم هست؛ خیلی ناامید نشید!!!! (4000588) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۱۴ ۱۰:۲۶:۲۴
ایشان یا خودش .... که این حرفها را می زند یا ....بحران بی کاری واقتصادی در خیلی از کشورها وچود دارد مثل یونان یا کشورهای بلوک شرق سابق وبرخی کشورهای کوچک اروپایی یا کشورهای امریکای لاتین و
به نظرم اول خوب مطالعه کنندبعد هم به جای نگران کردن مردم و دادن امار... وظایفشان را درست انجام دهند..... (4000590) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۱۴ ۱۱:۱۷:۰۷
آقای محترم صحبت بر سر غمزده هاست که آماری کمی است نه غمها که کیفی است (4000639) (alef-11)
 
مجید
Germany
۱۳۹۵-۰۸-۱۴ ۱۱:۳۲:۲۶
به نظرمن جامعه غمگین است امارشون درسته مانبایدباپاکستان وهندمقایسه بشیم بایدشادی درجامعه نهادینه بشه تاجوانانی سالم داشته باشیم (4000657) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۱۴ ۱۱:۴۲:۴۲
آقاي جامعه شناس همانطور كه ميدانيد پژوهش هاي كيفي را ميتوان رتبه بندي وبصورت كمي بيان نمود.لذا توجيه شما اصلا علمي نيست،بهتراست فكري براي مشكل بفرماييد (4000677) (alef-11)
 
زارع
Romania
۱۳۹۵-۰۸-۱۴ ۱۲:۰۸:۱۷
اجحاف شده
ما همه جا اوليم (4000715) (alef-11)
 
حسین س
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۱۴ ۱۲:۱۰:۰۱
درارومیه منطقه ای کوهستانی سربسز وجـــود دارد بنام قاسملو فصول تابستان بویزه روزهای تعطیل برای تفریح وگــــذران زنـــدگی مردم می روند به این منطقه امسال تابستان به پیشنهاد واصرار یکی ازانایان ارفتم به منطقه زیبا درسال های گذشته ساعات بعد ازظـــهر روزهای جمعه جادهها -اطراف باغات وامنه کوه ها پر بود ازازدهام مردم ووسایط نقیله امسال تابســـتان که رفتـم هیــــچ خبری از ان شلوغی وترافیک وازدهام سال های قبــــل نبود که حکایت ازناخوشی حال وروز مردم دارد حالا این کارشناس هی بگوید اوضاع فلان هست وبهمان این حرف ها با وجود این شواهد وعلائم واضحه پشیزی ارزش ندارد باید درمدرک وصداقت ایشان شک کرد. الف جان اگه بازهم نظرات مرا منتشر نکنی ... (4000721) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۱۴ ۱۲:۱۳:۱۷
بورکینافاسو رو یادتون نرفت اونم به همین وضع فجیع گرفتاره بیچاره!!! (4000729) (alef-11)
 
کاوه دادخواه
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۸-۱۴ ۱۴:۲۸:۱۲
باید به مسئولین افرین گفت... (4000907) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.