نوجوانان در انگلستان تبدیل به بردگان فضای مجازی و کاربران محض اینترنت شده اند.
انگلستان در میان کشورهای مختلف جهان با وجود جمعیت کم خود بیشترین معتادین به فضای مجازی را دارد که این امر سبب نگرانی مسئولین و خانوادهها شده است. بیشتر آمارها نشان میدهد که نوجوانان انگلستانی ترجیح میدهند بهجای تماشای مسابقات لیگ اروپا، بازیهای آنلاین فعال در دستگاه هوشمند خود را دنبال کنند. بیشتر متخصصان و پزشکان بر اینباورند که این مسیر دوری روزافزون جوانان را از فعالیت بدنی به ارمغان میآورد و همین مسئله سلامت عمومی جامعه را به خطر میاندازد.
طبق بررسیهای انجام شده بر روی نوجوانان در انگلستان، 20درصد پسران و تنها 12درصد از دختران این کشور فعالیت بدنی و ورزش را روزانه انجام میدهند. این تعداد کم از ورزشکاران نوجوان انگلستان نیز کمتر از 1 ساعت روزانه ورزش میکنند. محققان اعلام کردند دلیل این بیمیلی به ورزش اعتیاد نوجوانان به دستگاههای هوشمند است.
محققان و پژوهشگران با انتشار نتیجه بررسیهای انجام شده در اروپا و بر روی تعداد نوجوانان درگیر با اینترنت و فضای مجازی نام انگلستان را در صدر این لیست قرار دادند.
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده است که استفاده بیرویه و گستردهی نوجوانان از قرصهای مسکن و گوشیهای هوشمند تهدیدی جدی برای سلامت قشر جوان را به دنبال دارد و عاملی موثر در افزایش نرخ چاقی در میان نوجوانان به شمار میرود.
کارشناسان رسانههای اجتماعی اعلام کردهاند که افزایش مداوم کاربران شبکههای اجتماعی در میان مردم انگلستان که شیب صعودی تندی را به خود میبیند نسبت به 10 سال پیش سه برابر شده است.
سازمان بهداشت جهانی طی بررسیهای خود بر روی 200000 دانشآموز در 42 کشور اروپایی اعلام کرد بیش از سه چهارم از نوجوانان انگلستانی بیشتر از دو ساعت در روز را صرف استفاده از کامپیوتر، تبلت و یا تلفن هوشمند میکنند. درصدهای اعلام شده مربوط به کشور انگلستان را در زیر مشاهده میکنید:
انگلستان:" 74.6 درصد از دختران و 76.5 درصد از پسران بین سنین 11 تا 15 سال بیشتر از 2ساعت را در روز صرف کشت و گذار در اینترنت و یا بازیهای آنلاین میکنند"
اسکاتلند:"79.9 درصد از دختران و 83.6 درصد از پسران بین سنین 11 تا 15 سال بیشتر از 2ساعت را در روز صرف کشت و گذار در اینترنت و یا بازیهای آنلاین میکنند"
ولز:"76.4 درصد از دختران و 84.6 درصد از پسران بین سنین 11 تا 15 سال بیشتر از 2ساعت را در روز صرف کشت و گذار در اینترنت و یا بازیهای آنلاین میکنند"
این آمارها رشد 50درصدی نسبت به سال 2002 را نشان میدهد.
در همین رابطه دکتر Inchley متخصص رفتارشناسی و یکی از اعضای نظر سنجی فوق گفت:" افزایش رسانهها و شبکههای اجتماعی تاثیر مستقیمی را بر روی به خطر افتادن سلامت جامعه دارد و جوانترها در این زمینه آسیبپذیرتراند ومسئولین باید هرچه سریعتر راهحلی رابرای چالش پیش رو تدبیر کنند."
سارا جیمز، از صندوق جهانی تحقیقات سرطان، گفت:"زمانی که کودکان صرف نشستن روی صندلی و نگاه کردن به صفحه مانیتور یا دستگاه بازی میکنند فوق العاده نگران کننده است. این زمان تاثیر مستقیمی با چاقی و افزایش وزن افرد دارد و همین امر خطر ابتلا به سرطان را 11 برابر افزایش میدهد."
منبع:باشگاه خبرنگاران