نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 415584
دستگیری بازرس قلابی اصناف پس از 30 مورد کلاهبرداری
تاریخ انتشار : شنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱۷:۲۳
رئيس پليس آگاهي فرماندهي انتظامي استان كرمان از دستگيري يك جاعل و كلاهبردار حرفه اي خبر داد و گفت : اين فرد كه با جعل عنوان خود را بازرس اتاق اصناف معرفي كرده بود به 30 مورد كلاهبرداري اعتراف كرد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ "يدالله حسن پور " گفت: در پي وقوع يك فقره كلاهبرداري، پرونده اي به اداره مبارزه با جعل و كلاهبرداري پليس آگاهي استان ارجاع داده شد.

وي اضافه كرد: از اين رو كارآگاهان پليس آگاهي تحقيقات خود را آغاز كردند و در گفت وگو با يكي از شاكيان به اين نتيجه رسيدند كه فردي با جعل عنوان از كسبه و واحدهاي صنفي شهر كرمان كلاهبرداري كرده است.

رئيس پليس آگاهي فرماندهي انتظامي استان كرمان افزود: كلاهبردار ضمن مراجعه به واحدهاي صنفي فعال و با ارائه كارت شناسايي جعلي خود را بازرس اتاق اصناف معرفي و  تنظيم صورتجلسه هاي مربوطه با دريافت مبالغي از متصدي واحد از محل متواري مي شد. وي اظهار داشت: از اين رو ماموران پليس آگاهي با انجام يكسري اقدامات اطلاعاتي و فني و با توجه به اطلاع رساني هاي صورت گرفته و ارسال پيام و هشدار به تمام واحدهاي صنفي و آگاه نمودن آن ها از شيوه كلاهبرداري ، كلاهبردار در مراجعه به يكي از واحد هاي صنفي ضمن هوشياري كامل واحد صنفي كلاهبردار در آن محل شناسايي و دستگير شد.

حسن پور اضافه كرد: در بازرسي به عمل آمده از كلاهبردار يك كارت شناسايي و يك مهر جعلي و تعداد زيادي اوراق چاپي جعلي با سربرگ اتاق اصناف به نام متهم كشف شد. وي در ادامه بيان داشت : اين كلاهبردار در بازجويي هاي علمي پليس به 30 فقره كلاهبرداري كه مبلغي بيش از 160 ميليون ریال مي باشد اعتراف كرد .

رئيس پليس آگاهي فرماندهي انتظامي استان كرمان گفت : در اين رابطه سه متهم ديگر شناسايي و به مراجع ذي صلاح تحويل داده شدند.

وی در پايان تاكيد كرد : از كسبه و بازاريان شهر كرمان مي خواهيم تا بي دليل به افراد اعتماد نكنند و فريب وعده هاي دروغين و ظاهر آن ها را نخورند.
 
 
کلمات کلیدی : بازرس قلابی ، کلاهبرداری
 
Romania
۱۳۹۵-۰۸-۲۹ ۱۹:۳۲:۱۷
وی در پايان تاكيد كرد : از كسبه و بازاريان شهر كرمان مي خواهيم تا بي دليل به افراد اعتماد نكنند و فريب وعده هاي دروغين و ظاهر آن ها را نخورند.

این جمله آخر یعنی اینکه کسبه قبل از اینکه رشوه را بدهند ابتدا به هویت بازرس اصناف دقت کرده و به افراد دیگر اعتماد نکنند.
واقعا اخلاق کجا رفته است. چرا باید طوری بشود که کسبه به راحتی بتوانند رشوه بدهند و تصور کنند که طرف هم قبول خواهد کرد. عمق فساد تا کجا است،؟ حالا ایندفعه بازرس قلابی بوده و موضوع طور دیگری جلوه داده شده. ولی اصل رشوه دادن که وجود داشته.
تازه بسیاری از کسبه نیز از ترس برملا شدن دادن رشوه اصلا شکایت نکرده اند.
امیدوارم الف عزیز هم منتشر نماید. (4022792) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.