توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 472923
مبارزه با زوال عقل با تمرینات بدنی
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۴۷
محققان در مرکز مراقبت‌های درمانی هانتر داون در کمبریج شایر در بخش زوال عقل یک برنامه جدید تمرینات بدنی روی صندلی را به بیماران زوال عقل ارائه می‌دهند که می‌تواند روند زندگی آنها را بهبود بخشد.

به گزارش ایسنا و به نقل از بی‌بی‌سی، این برنامه را "عشق حرکت "می‌نامند که ویژگی اصلی آن عدم تقارن دو طرفه است.

عدم تقارن دو طرفه یعنی قسمت راست مغز حرکت قسمت چپ بدن را کنترل می‌کند و برعکس.

با این تمرین که هر قسمت بدن یک حرکت متفاوت از قسمت دیگر  را کنترل می‌کند، هر نیمه مغز باید جداگانه اطلاعاتی متفاوت را پردازش کند.

تمرینات مشابهی در مراکز مراقبت‌های درمانی ژاپن هم انجام شده و این حرکات توسط موسسه ژیمناستیک بریتانیا بازسازی شده است.

از این روش برای بهبود قوه ادراک افراد و توانایی‌های عملکرد آنها استفاده می‌شود.

می‌توان گفت که این کار نوعی تمرین مغز بوده و کاری که می‌کند، این است که سعی می‌کند مغز افراد را برای انجام کارهای پیچیده‌تری به کار بگیرد.

به گفته یکی از بیمارانی که 94 سال سن داشته و به زوال عقل دچار شده و تحت این روش درمانی جدید قرار گرفته، این روش درمانی انسان را به فکر کردن وامی‌دارد.

این بیمار بر این باور است که این جلسات درمانی باعث بهبودی روند زندگی وی شده است.

وی از زمانی که این درمان را آغاز کرده است، می‌تواند غذا بخورد و بنویسد و به تنهایی کاغذ و قلم را بردارد. روی هم‌رفته تغییرات زیادی در زندگی وی پدید آمده است.

زوال عقل در اثر از بین رفتن سلول‌های مغزی ایجاد می‌شود.

این تمرینات نمی‌توانند سلول‌های مغزی را بازسازی کنند، اما نظریه‌ای می‌گوید این تمرینات کمک می‌کند تا بین سلول‌های سالم باقی مانده ارتباط جدیدی ایجاد شود.

درمانگران این موسسه اظهار کردند که اگر کسی هفته‌ای یکبار این تمرینات را انجام دهد، بعد از سه هفته شاهد تغییرات جدی خواهد بود.

این افراد درحال حاضر می‌توانند اسم پرستار خود را به خاطر بسپارند، در صورتی‌که در حدود 18 ماه قبل توانایی برقراری هیچ‌گونه ارتباطی را نداشتند.

این نتایج فقط از یک گروه کوچک در تمرینات آزمایشی به دست آمده است. اما جای امیدواری است که افراد بیشتری که دچار زوال عقل شده‌اند، از این تمرینات بهره‌مند شوند.
 
کلمات کلیدی : زوال عقل + سلامت
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.