کد مطلب: 415638
حقوق ۸۱۲ هزار تومانی زیر خط فلاکت است
تاریخ انتشار : شنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۲۰:۰۷
رئیس کانون انجمنهای صنفی کارگران ساختمانی کشور گفت: بنا به اعلام کارشناسان درآمد ماهیانه ۲ میلیون تومان به عنوان خط فقر عنوانشده این در حالی است که حقوق کارگران کف دریافت است یعنی ماهیانه ۸۱۲ هزار تومان این رقم دیگر خط فقر نیست خط فلاکت است.
به گزارش تسنیم، اکبر شوکت عصر امروز در نشست خبری به مناسبت سالروز تصویب قانون کار با اشاره به اینکه این قانون تنها قانون حمایتی از نیروی مولد کشور است اظهار داشت: هدف از تصویب این قانون حمایت از نیروی کار بوده تا در سایه آن حداقلها درباره زندگی کارگران رعایت و از دیگر سو مانعی در ایجاد بردهداری در کشور شود.
رئیس کانون انجمنهای صنفی کارگران ساختمانی کشور با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از 95 درصد کارگران کشور با وجود مستمر بودن فضای شغلی اما قرارداد موقت دارند افزود: لازم است راهکارهایی از سوی قانونگذار برای اجرای قوانین موجود تعریف شود.
رئیس کانون انجمنهای صنفی کارگران ساختمانی کشور ادامه داد: در راستای اجرای هر چه بهتر قوانین حمایتی از جامعه کارگری یکی از اقداماتی که میتواند تأثیر به سزایی در ارتقای سطح کیفی زندگی کارگران ایجاد کند حمایت و تقویت تشکلهای کارگری و کارفرمایی است.
به گفته وی، در حال حاضر تشکلهای کارگری و کارفرمایی هیچ نقشی در تصمیم گیریهای اقتصادی کشور ندارند از همین رو لازم است نیروی مولد کار و جامعه کارفرمایی به عنوان بخش عظیمی از جامعه تقویت شوند چرا که متعاقب آن تولید و بهرهوری نیز افزایش مییابد.
شوکت با بیان اینکه با افزایش سطح مزد و معیشت کارگران سطح بهرهوری نیز افزایش مییابد درنتیجه آسیبهای اجتماعی نیز کاهش مییابد تصریح کرد: بنا به اعلام کارشناسان درآمد ماهیانه 2 میلیون تومان به عنوان خط فقر عنوانشده این در حالی است که حقوق کارگران کف دریافت است یعنی ماهیانه 812 هزار تومان این رقم دیگر خط فقر نیست خط فلاکت است.
عضو کانون عالی کارگران ایران با تأکید بر لزوم تقویت فعالیت تعاونیهای کارگری عنوان کرد: بیش از 30 درصد مشاغل کارگری در حوزه بنگاههای اقتصادی دولتی و شبهدولتی اعم از معادن، پالایشگاهها و نیروهای خدماتی شهرداری است که این فعالیتها توسط پیمانکاران که نقش دلال دارند انجام میشود.
وی وجود نیروهای کارگری اتباع خارجی را یکی از مشکلات پیش روی جامعه کارگری کشور برشمرد و خاطرنشان کرد: لازم است برای حمایت و تقویت قانون کار اشتغال کارگران غیر ایرانی را در مشاغلی که نیروهای کار ایرانی فعالیت دارند ممنوع کند و مشاغل ویژهای را برای این افراد تعریف کند.
رئیس کانون انجمنهای صنفی کارگران ساختمانی کشور با اشاره به حوادث مشاغل کارگری گفت: بر اساس آمار اعلامشده روزانه 5 نفر در حوادث جان خود را از دست میدهند که از این تعداد 3 نفر مربوط به کارگران مشاغل ساختمانی و 2 نفر کارگران صنعتی است.
شوکت با بیان اینکه در بهداشت حرفهای نیز متأسفانه آمار خوشایند نیست اظهار داشت: روزانه 25 تا 30 نفر به خاطر بیماریهای شغلی فوت میکنند که عمدتاً هم مربوط به مشاغل سخت و زیانآور است همچنین در همین مشاغل افراد 5 تا 7 سال پس از بازنشستگی بر اثر بیماریهای ناشی از کار جان خود را از دست میدهند.
رئیس کانون انجمنهای صنفی کارگران ساختمانی کشور با ابراز تأسف از اینکه قوانین کارگری ضمانت اجرایی ندارند تصریح کرد:33 درصد بیماریهای ناشی از کار بعد از بازنشستگی مربوط به سرطان ریه است.
کلمات کلیدی : خط فلاکت+کارگران
عبدالله
۱۳۹۵-۰۸-۲۹ ۲۱:۱۲:۲۵
دولت محترم باید فکری اساسی برای قشر ضعیف جامعه بکند یک لحظه خودشان را جای کارگردان و بازنشستگان قرار دهند ببینند باید با این حقوق ناچیز و گرانی کرایه منزل و خوراک چه خاکی باید به سرشان بریزند آقایان محترم از تفریح و بهداشت و لباس و ماشین و موتور سیکلت و غذاها و میوه های خوب نمیگویم از خوراکی که فقط زنده بمانند و سرپناهی که از سرما و گرما در امان باشند حرف می زنم نگذارید کرامت این ملت بزرگ که در همه حال بار مشکلات انقلاب و کشور را به دوش کشیده اند لطمه بخورد و سرخورده شوند زيرا آن موقع اولین ضرر مهلک را انقلاب و مسئولينش که امروز به برکت مجاهدتهای همین اقشار ضعیف در ناز و نعمت زندگی میکنند خواهند خورد. (4022873) (alef-13)
این دولت محترم نیست1 اگر محرم بود و می خواست باری اکثریت جامعه از اقشا رمزدبگیر و کارگر و بیکار هستند محترم باشد نمیامد به نفع اقلیت سرمایه دار حریص و بی رحم وقانین کار فعلی تغییر بدهد! قانین فعلی به اندازه کافی ضدکارگری است1 حفت کارگر بیچاره گرفته اند! عرضه و لیاقت ندارند کشور از این بحران بیکار یو رکود اقتاصدی دربیاورند دیوار کوتاه کارگر جماعت نشان رفته اند! چرا که کارگر سندیکا نداردئ و محدودیت اعتراض دادر و نمیگ ذارند اعتراض کند. دسبردارید مردم گول نمیخورند الف خان. دست دولت و شبه دولتی با سمرایه دارن توی یک کاسه است. (4023024) (alef-13)
ان وقت کی حقوقهای انچنانی و پاداشهای چند صد میلیونی بگیره (4023098) (alef-13)
نسیم شمال
۱۳۹۵-۰۸-۲۹ ۲۱:۵۷:۱۴
دیگه خسته شدیم از بس از این حرفا زدیم و هیچ اتفاقی نیفتاد...من هر روز میبینم که پولدارها پولدارتر می شوند و مستضعفین بی چاره تر ! مسئولان ما هم بروند شمال نوشابه بخورن با جوج و هر روز یه قانون تصویب کنن با عنوان اصلاح قیمت فلان اصلاح قیمت بهمان و ما رو با اروپا مقایسه کنن تو قیمت کالاها نه تو درآمد.. (4022910) (alef-13)
بنازم به حقوق پزشکان که به 500برابر کارگران بینوا هم میرسه (4022922) (alef-13)
تبعیض بدترین آفت جامعه هست خارج از این کشور یک کارفرما باید به اندازه ای به کارگر یا کارمند خودش حقوق بده که اون از پس تمام هزینه های زندگیش بر بیاد ولی در ایران افرادی هستن با کمترین زحمت روزانه میلیونها تومن کاسبن ولی افراد زحمت کش جامعه از حداقل ها هم محرومن این یعنی انحطاط یک جامعه (4022967) (alef-13)