توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 418951
افزایش نگرانی مالزی از بازگشت تروریست های داعش
تاریخ انتشار : سه شنبه ۹ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۲۶
حمله نظامی به مواضع گروه تررویستی داعش در عراق و سوریه باعث شد مالزی از بازگشت تروریست های این کشور که به داعش پیوسته اند، ابراز نگرانی کند.

به گزارش ایرنا، 'هشام الدین حسین' وزیر دفاع مالزی روز سه شنبه در سخنانی در مرکز تجارت جهانی پوترا شهر کوالالامپور،اعلام کرد که این کشور نیازمند همکاری و تبادل اطلاعات با اندونزی و فیلیپین است تا از ورود اعضای گروه تروریستی داعش که در حال حاضر در عراق و سوریه مشغول جنگ هستند و پس از حملات اخیر مجبور به ترک این کشورها می شوند، جلوگیری کنند.

وی گفت که اقدامات امنیتی در مرزهای مشترک مالزی با فیلیپین در نتیجه حمله اخیر تروریست ها به یک شهر فیلیپین نیز تشدید شد. وی افزود: این حادثه باعث افزایش نگرانی های در مورد امنیت مرزهای مالزی به ویژه در یکهزار و 400 کیلومتری مرزهای ساحلی با آب های فیلیپین با ایالت صباح مالزی شده است.

حدود 200 تا 300 تروریست روز شنبه شهرک 'بوتیگ' در جنوب فیلیپین را اشغال کردند و 16 هزار نفر از ساکنان مجبور به فرار از خانه های خود شدند.
نیروهای ارتش فیلیپین پس از آن حملاتی هوایی، زمینی و آتش توپخانه را تدارک دید و با کشتن بیش از 35 تروریست این منطقه را پس گرفت.
وزیر دفاع مالزی در ادامه با اشاره به اینکه ما همواره تهدید داعش را متفاوت از گروه های جماعت اسلامی و القاعده می بینیم، تصریح کرد: من خطر داعش را به کشورهای منطقه 2 الی 3 سال پیش گوشزد کرده ام.

وی از اینکه حمله نیروهای نظامی به تروریست ها در عراق و سوریه بتواند منجر به بازگشت نیروهای تروریستی به مالزی شود ابراز نگرانی کرد شود.
به نوشته تارنمای 'نیو استریت تایمز'، وزیر دفاع مالزی با این عنوان که کشورش آماده هر نوع احتمالی است و اقدامات پیشگیرانه مورد نیاز را انجام داده است، گفت وزارت دفاع فعالیت های تروریست ها را زیر نظر دارد و آمار کسانی که کشته شدند نیز مشخص است.

مقامات مالزی در حالی نسبت به بازگشت تروریست های فعال در عراق و سوریه ابراز نگرانی می کنند که پیشتر عنوان کرده بودند برنامه های بازپروری تروریست ها در این کشور از موفقیت جهانی برخوردار است و مالزی آمادگی دارد، تجربه های خود را در این زمینه با سایر کشورها به اشتراک بگذارد.
 
کلمات کلیدی : مالزی، داعش
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.