کد مطلب: 430759
سحر قریشی: در تلویزیون رفیقبازی وجود دارد
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۳ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۳۳
تلویزیون باید خط قرمزهایی که شخصی است و در دین و عرف نیامده است را کاهش دهد. تلویزیون تنها به برخی از بازیگران اجازه بازی در سریالهای تلویزیونی را میدهد و گاهی میبینیم که یک بازیگر همزمان در چند مجموعه بازی کرده است و این تکرارها برای بیننده جذابیتی ندارد.
سحر قریشی که هم اینک در سریال اینترنتی «پیکسل» به کارگردانی محمد حسین لطیفی بازی میکند، در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به این که مردم از این مجموعه استقبال خواهند کرد، گفت: دنیای مجازی جزئی از زندگی مردم شده است و تمامی سنین درگیر دنیای مجازی هستند؛ بنابراین میتوانند این سریال را به راحتی در گوشی خود ببینند، زیرا زمان هر قسمت این مجموعه نیز محدود است.
این بازیگر با بیان این که مدیریت تلویزیون مدتی است مشکل پیدا کرده، گفت: تلویزیون باید خط قرمزهایی که شخصی است و در دین و عرف نیامده است را کاهش دهد. تلویزیون تنها به برخی از بازیگران اجازه بازی در سریالهای تلویزیونی را میدهد و گاهی میبینیم که یک بازیگر همزمان در چند مجموعه بازی کرده است و این تکرارها برای بیننده جذابیتی ندارد.
او در ادامه گفت: تلویزیون باید برای بازیگران سینما از طریق قصه عالی و دستمزد به موقع و درست، اشتیاق ایجاد کند تا این بازیگران وارد تلویزیون شوند. زمانی که یک مسوول تلویزیون دستمزد بازیگرش را بعد از چند ماه پرداخت نمیکند، بازیگر اشتیاقی به کار پیدا نمیکند و میگوید تلویزیون پول ندارد و ورشکست شده است و از تلویزیون دور میشود.
قریشی با بیان این که فرهنگسازی به عنوان یک اصل در تلویزیون مطرح است، گفت: جذابیت نداشتن و تکراری بودن داستان سریالها باعث میشود که بینندگان زمان خود را برای تماشای سریالهای تلویزیون صرف نکنند. اگر مسوولان از شخصی برخورد کردن با بازیگران دست بردارند و جو پشت میز نشستن را فراموش کنند و برنامهریزی درستی برای تولید برنامههای جذاب داشته باشند، جوانها به جای ماهواره برنامههای تلویزیون را تماشا خواهند کرد.
او افزود: با این شیوه عملکرد صداوسیما، تنها قشر خاصی از مردم تلویزیون تماشا خواهند کرد و قشرهای دیگر به رسانههای دیگری روی میآورند.
بازیگر مجموعه «پیکسل» با بیان این که رفیق بازی در تلویزیون وجود دارد، گفت: برخی عوامل پروژههای تلویزیونی، رفیق بازی می کنند و نقشها را به دوستان خود میدهند، باید از آنها پرسید آیا دوستی که در آن پروژه آوردی لیاقت آن نقش و جایگاه را دارد؟ و آیا این نقش، مناسب او هست؟
او افزود: بازیگرهای بااستعدادی وجود دارند که برخی از نقشها در یک پروژه برای آنها مناسب است اما با این وجود منتظر دعوت به کار شدن هستند.
قریشی با اشاره به نبود مدیریت، گفت: اگر مدیریت در تلویزیون درست شود، همه مشکلات درست خواهد شد. پیشکسوتها هم از این وضعیت گله دارند زیرا میخواهند پروژهای را شروع کنند اما برای انتخاب بازیگر اجازهای به آنها داده نمیشود.
او با اشاره به این که مردم باید بخواهند تا بازیگر مورد علاقهشان در سریالی بازی کند، گفت: یکی از بازیگران تُرک مدتی قبل از پروژه کاری خود انصراف داد و مردمی که طرفدار او بودند، جلوی خانه سینمای ترکیه جمع شدند و خواستار برگشت آن بازیگر شدند، این امر نشاندهندهی عشق و مدیریت درست است. مردم باید پشت ما باشند اما مردم هم خسته شدهاند و فیلمها را بیانگیزه تماشا میکنند.
سحر قریشی در پایان به یکی از کارهای جدید خود اشاره کرد: اوایل پروژه «پیکسل»، کار سینمایی دیگری به نام «نیوکاسل» به کارگردانی قصابیان را نیز بازی کردم. قصهی این فیلم بسیار جذاب است و فضایی شبیه به فیلم «مهمان مامان» دارد و امیدوارم به جشنواره نیز برسد. در این فیلم در کنار نسرین مقانلو و حمید گودرزی بازی کردهام.
کلمات کلیدی : سحر قریشی + سینمای ایران + حوزه هنری