توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 407566
جزئیات بازگشت هندی‌ها به آسمان ایران پس از دو دهه
تاریخ انتشار : جمعه ۷ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۲۰:۲۴
بازگشت ایرلاین‌های بزرگ جهان و منطقه به آسمان ایران یکی از اصلی‌ترین خبرهایی بوده که در طول ماه‌های گذشته صنعت هواپیمایی کشور را تحت تاثیر خود قرار داده است، خبرهایی که تمامی ندارد و این بار صحبت از بازگشت هندی‌ها به آسمان ایران جدیدترین خبر در این حوزه جدیدترین خبر در این رابطه است.

به گزارش ایسنا، پس از اجرای برجام یکی از اصلی‌ترین بخش‌هایی که توانست پس از مدتی طولانی رابطه خود با بازارهای جهانی را ترمیم کند صنعت هواپیمایی ایران بود، صنعتی که در سال‌های طولانی تحریم با محدودیت‌های جدی مواجه شد و حالا توانسته بخشی از سهم خود را باز پس گیرد.

یکی از اصلی‌ترین مسائلی که در طول ماه‌های گذشته مطرح بوده بازگشت ایرلاین‌های بزرگ به آسمان ایران است و پس از آنکه شرکت‌هایی چون ایرفرانس و بیریتش ایرویز اعلام کردند پروازهای خود را از سر خواهند گرفت حالا نوبت به دیگر شرکت‌های هواپیمایی رسیده تا یک به یک برنامه‌هایی جدید برای تعامل با ایران آغاز کنند.

چند روز قبل نخستین پرواز هواپیمایی کی ال ام هلند به فرودگاه امام آمد و شرکت‌هواپیمایی تایلند نیز از چند هفته قبل کار خود را دوباره در ایران آغاز کرده است. به دنبال این اخبار حالا شرکتی جدید از هند برنامه‌ دقیق خود برای حضور در این بخش را اعلام کرده است.

شرکت ایرایندیا که از حدود بیست سال پیش تاکنون پرواز مستقیمی به تهران نداشت، اعلام کرده از فروردین ماه سال آینده نخستین پروازهای برنامه‌ای خود به تهران را در دستور کار خود قرار خواهد داد.

این شرکت هندی که در دهه ۳۰ میلادی تاسیس شده و از این منظر جزو قدیمی‌ترین ایرلاین‌های منطقه است، احتمالا در طول هفته چهار پرواز میان تهران و دهلی نو برقرار خواهد کرد.

این شرکت هندی در آخرین آمارها سومین ایرلاین بزرگ هند از نظر تعداد مسافران جابجا شده بوده است. این شرکت ۱۰۷ فروند هواپیمای فعال دارد که نزدیک به ۶۰ فروند آن از خانواده ایرباس ۳۲۰ و مابقی بویینگ ۷۷۷ و ۷۸۷ هستند. همچنین در دفتر سفارشات ایرباس، ۱۴ فروند ایرباس ۳۲۰ جدید به نام ایرایندیا ثبت شده است.

با وجود آنکه اولویت اصلی ایران در این حوزه بازگرداندن قدرت ایرلاین‌های داخلی و حمایت از انها در قبضه کردن بازارهای بین المللی است، اما با توجه به زمان بر بودن این برنامه در حال حاضر شکستن انحصار ایرلاین‌های منطقه‌ای در ایران و وارد کردن رقبایی جدید از یک سو و البته افزایش تعداد پروازهای مستقیم تهران به دیگر نقاط جهان از سوی دیگر موضوعی است که در دل توافقات برای ورود ایرلاین‌های جدید پیگیری می‌شود.

البته آنچه در توافقات بین‌المللی وجود داشته حق انجام پروازهای مستقیمی را دو طرفه می‌کند و از این رو در صورت اعلام آمادگی هر یک از ایرلاین‌های داخلی می‌توان انتظار داشت پروازهایی مشابه با هواپیماهای ایرانی در مقاصد جدید به وجود آمده تعریف شود.
 
کلمات کلیدی : هند، ایران
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.