توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 416809
10 خاصیت انار
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۰۶:۵۶

انار یکی از میوه هایی است که قدمت زیاد داشته و در کتاب‌های قدیمی و سنتی از آن یاد شده است. همچنین در کتاب مقدس قرآن از انار به عنوان یک میوه بهشتی یاد شده است.

به گزارش جام جم آنلاین، اناز نیز مانند هزاران نعمت خداوند دارای خواص بی‌شماری است که در اینجا با تعداد اندکی از آنها آشنا می‌شویم.

1 ـ آب انار را با شکر، نشاسته و روغن بادام مخلوط کرده و بجوشانید و نیم‌گرم بخورید. این مخلوط برای تقویت مثانه بسیار مفید است.

2 ـ خوردن انار ترش و شیرین یا میخوش باعث تنظیم و اعتدال فشار خون می‌شود.

3 ـ خوردن انار با پوسته‌های سفید نازک درونش باعث تقویت معده و دستگاه گوارش می‌شود و درمان حالت دل به‌هم خوردگی‌ و استفراغ است.

4 ـ خوردن انار بخصوص آب انار مضرات مصرف دخانیات را خنثی می‌کند و باعث پاکی خون می‌شود.

5 ـ انار را با پوست و دانه بپزید و سپس آن را بکوبید تا خوب له شود. ضماد به دست آمده را روی محل‌های خارش مانند خارش در اثر حساسیت، گزیدگی حشرات و... بگذارید. به زودی حالت خارش را از بین می‌برد.

6 ـ مزه مزه و غرغرکردن آب انار باعث از بین رفتن و درمان جوش و زخم‌های داخل دهان و تقویت لثه‌ها می‌شود.

7 ـ شستن مقعد با آب جوشانده پوست انار باعث درمان و بهبود خونریزی مقعد، بواسیر و انواع این بیماری‌ها می‌شود.

8 ـ داخل انار را خالی کنید و روغن گل سرخ را در آن بریزید. کنار آتش بگذارید تا کم‌کم گرم شود سپس چند قطره از آن را در گوش بچکانید. برای درمان درد گوش بسیار مفید است.

9 ـ خوردن رب انار باعث رفع تشنگی مفرط و تب‌های بالا، صافی و شفافی چهره و رخسار می‌شود و نشاط‌آور است.

10 ـ انار شیرین را سوراخ کرده و تا حد گنجایش درون آن روغن بادام شیرین بریزید و کنار آتش بگذارید تا گرم شود سپس مایع به دست آمده را میل کنید. برای درمان ناراحتی‌های سینه و سرفه‌های شدید بسیار مفید است.
 
کلمات کلیدی : انار+میوه بهشتی+تقویت معده+دستگاه گوارش+تصفیه خون
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.