نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 463781
سرطان این بار با طعم میوه/ مراقب میوه‌های سردخانه‌ای باشید!
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۲۱:۳۷
میوه‌های نگهداری شده در سردخانه‌ها به دلیل از دست دادن آنتی‌اکسیدان امکان ابتلا به انواع بیماری‌ها را در افراد دوچندان می‌کنند.

فرشته شهیدی‌فر متخصص تغذیه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به عوارض میوه‌های سردخانه‌ای اظهار داشت: میوه‌های نگهداری شده در سردخانه‌ها به ویژه مرکبات که برای فصل بهار در انبار‌ها نگهداری می‌شود که خاصیتشان را از دست می‌دهند.

وی ادامه داد: هنگامی که پرتقال در سردخانه نگهداری می‌شود، ویتامین C موجود در این میوه از بین می‌رود و این مسئله باعث خارج شدن خاصیت آنتی اکسیدان آن می‌شود.

شهیدی فر عنوان کرد: میوه‌های سردخانه‌ای هیچ خاصیتی ندارد و فقط رنگ و لعاب داشته که در بسیاری از موارد این میوه‌ها باعث بروز بیماری‌های مختلفی می‌شود.

وی تاکید کرد: محیط سردخانه سبب می‌شود تا آنتی اکسیدان موجود در میوه و به خصوص مرکبات خارج شود و این عمل زمینه ایجاد رادیکال‌های آزاد را در میوه سردخانه‌ای فراهم می‌کند. رادیکال آزاد موجود در میوه سبب بروز سرطان‌های مختلفی شده و افراد مصرف کننده را با مشکلات جدی رو به رو می‌کند.

وی یادآور شد: برای حفظ سلامتی بدن، باید تا حد ممکن از خوردن میوه‌های سردخانه‌ای پرهیز کنیم.
 
 
کلمات کلیدی : میوه های سردخانه ، میوه های سرطان زا ، سرطان ، رادیکال های آزاد
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۱-۳۰ ۰۱:۲۹:۵۰
نکته جالب و در عین حال تازه ای را اشاره کرده بود
در کتاب رساله ذهبیه که مشهور است امام رضا علیه السلام نوشته اند ، صریحا از قول حضرت رضا علیه السلام می گوید که خوردن میوه ها در غیر فصل آنها ، برای سلامتی مضر است. دنبال سند و دلیل پزشکی آن بودم. (4267776) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.