توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 192287
جزییاتی جدید از انتخاب رشته کنکور ۹۲
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۷ تير ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۰۴
مشاور عالی سازمان سنجش نحوه انتخاب رشته داوطلبان برای آزمون سراسری سال ۹۲ را تشریح کرد.

دکتر حسین توکلی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه پذیرش دانشجو برای سال تحصیلی ۹۳-۹۲ در آزمون سراسری به دو شیوه انجام می‌شود، گفت: بر اساس شیوه اول دانشجو بر اساس کارنامه نتیجه اولیه آزمون سراسری سال ۹۲ پذیرش می‌شود که در این شیوه پذیرش بر اساس نمره کل حاصل از ۷۵ درصد از نمره آزمون و ۲۵ درصد سوابق تحصیلی دیپلم با تاثیر مثبت و اولویت کد رشته‌ محل‌های انتخابی انجام می‌شود.

وی افزود: کد رشته‌ محل‌های تحصیلی و شرایط و ضوابط مربوط به این شیوه پذیرش در بخش اول دفترچه راهنمای انتخاب رشته گروه‌های آزمایشی مربوطه درج شده است. وی با اشاره به شیوه دوم پذیرش دانشجو از طریق آزمون سراسری سال ۹۲ به روش سوابق تحصیلی، اظهارکرد: برای حدود ۱۰ هزار کد رشته محل از کد رشته‌ محل‌های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور و موسسات غیرانتفاعی و غیردولتی پذیرش دانشجو منحصرا بر اساس سوابق تحصیلی دیپلم متقاضیان اولویت کد رشته‌ محل‌های انتخابی و دیگر ضوابط انجام می‌شود که کد رشته محل‌ها و شرایط و ضوابط این نوع پذیرش در بخش دوم دفترچه راهنمای انتخاب رشته آمده است.

توکلی با تشریح نحوه انتخاب رشته از طریق شیوه اول پذیرش، گفت: کلیه داوطلبانی که بر اساس کارنامه نتیجه اولیه آزمون سراسری سال ۹۲ مجاز به انتخاب رشته شده‌اند، می‌توانند ضمن مطالعه بخش اول و دوم دفترچه راهنمای انتخاب رشته حداکثر ۱۵۰ کد رشته محل را از میان کد رشته محل‌های تحصیلی مندرج در دفترچه راهنما انتخاب و بر حسب تقدم علاقه با اطمینان از صحت آن در مهلت مشخص به سایت سازمان سنجش مراجعه و نسبت به ثبت کد رشته‌ محل‌های انتخابی در فرم انتخاب رشته الکترونیکی اقدام کنند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین کلیه داوطلبانی که در آزمون سراسری سال ۹۲ ثبت نام کرده‌اند، اعم از کسانی که در جلسه آزمون حاضر یا غایب بوده و یا بر اساس نتایج اولیه غیر مجاز شده‌اند و همچنین کسانی که در آزمون سراسری سال ۹۲ ثبت‌نام نکرده‌اند، می‌توانند بر اساس شرایط و ضوابط مربوط کد رشته محل‌های تحصیلی را که پذیرش آن‌ها بر اساس سوابق تحصیلی حداکثر تا ۱۰۰ مورد انتخاب و به ترتیب اولویت و علاقه در فرم انتخاب رشته درج کنند.

وی افزود: کلیه داوطلبانی که در آزمون سراسری سال ۹۲ مجاز به انتخاب رشته شده‌اند، می‌توانند علاوه بر انتخاب کد رشته محل‌های بخش اول دفترچه راهنما نسبت به انتخاب کد رشته محل‌های بخش دوم نیز اقدام کنند که بدیهی است مجموع کدرشته‌های چنین داوطلبی حداکثر ۱۵۰ مورد خواهد بود.

زمان اعلام نتایج اولیه در ۱۲ مرداد ماه
مشاور عالی سازمان سنجش با اشاره به زمان اعلام نتایج اولیه آزمون سراسری سال ۹۲، اظهارکرد: نتایج اولیه به صورت کارنامه تنظیم و در روز شنبه ۱۲ مرداد بر روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد.

انتشار دفترچه راهنمای انتخاب رشته به تفکیک گروه‌های آزمایشی پنجگانه
وی با اشاره به انواع مختلف دفترچه راهنمای انتخاب رشته، تصریح کرد: سه نوع دفترچه برای داوطلبان علوم ریاضی و فنی و هنر و زبان‌های خارجی، علوم تجربی و هنر و زبان‌های خارجی و علوم انسانی و هنر و زبان‌های خارجی وجود دارد که از روز سه‌شنبه ۱۵ مرداد بر روی سایت سازمان سنجش قرار می‌گیرد.

آغاز انتخاب رشته با آزمون و بدون آزمون از ۱۷ مرداد
توکلی با بیان اینکه انتخاب رشته برای هر دو شیوه پذیرش توسط سازمان از روز پنجشنبه ۱۷ مرداد آغاز می‌شود، گفت: داوطلبان می‌توانند از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org تا روز سه‌شنبه ۲۲ مرداد ماه نسبت به انتخاب رشته‌های تحصیلی مورد نظر خود اقدام کنند. وی درباره زمان اعلام نتایج نهایی آزمون نیز، گفت: فهرست اسامی پذیرفته شدگان نهایی آزمون سراسری سال ۹۲ شامل پذیرفته شدگان بر اساس کارنامه نتیجه اولیه آزمون و همچنین سوابق تحصیلی در روز پنجشنبه ۲۱ شهریور از طریق سازمان منتشر می‌شود.

مشاور عالی سازمان سنجش درباره انتخاب رشته و اعلام نتایج کد رشته محل‌های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی، تاکید کرد: با توجه به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی برای هر دو شیوه پذیرش به طور جداگانه از سازمان سنجش اقدام می‌کند، پس از اعلام نتایج اولیه داوطلبان علاقه‌مند به این کد رشته محل‌ها باید برای انتخاب رشته به سایت مرکز آزمون دانشگاه آزاد مراجعه کنند که اطلاعات لازم درخصوص انتخاب رشته و اعلام نتایج از طریق همین سایت ارائه خواهد شد.
 
کلمات کلیدی : کنکور92+انتخاب رشته
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.