نظر منتشر شده
۴
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 455529
ضرغامی: رفتار و مصاحبه های روحانی باعث شد تا توانمندی های ظریف و فرصت تاریخی ایران هدر رود
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۹ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۶:۳۱
عزت الله ضرغامی رئیس اسبقسازمان صداو سیما و کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری سال 96 با انتشار مطلبی با عنوان «راهبرد نادرست» در صفحه شخصی اش نوشت:

میلاد باسعادت ام ابیها،فاطمه زهرا(س) و روز مادر را تبریک می‌گویم.

شعار آقای روحانی سیاست خارجی و تکیه بر دیپلماسی و مشخصا تعامل با غرب بود و از این موضوع،هم در شعار انتخاباتی و هم هجمه علیه رقبای خود استفاده کرد. او همچنان سعی می‌کند از این مزیت استفاده کند. پیش بینی می شود که در روزهای منتهی به انتخابات،حجم برنامه‌های او در این حوزه فشرده تر شود.

رفتار آقای روحانی در آستانه مذاکرات حیاتی هسته ای و مصاحبه‌های مکرر او مبنی بر خالی بودن خزانه و اوضاع وخیم اقتصادی کشور، طرف مقابل را در مقام برتر مذاکره قرار داد .

به طوری که حتی توانمندی های دکتر ظریف و بنیه کارشناسی وزارت خارجه وهمچنین فرصت های تاریخی و بی بدیل بین المللی،با راهبری نادرست رییس جمهور به هدر رفت.

در اولویت‌های سیاست خارجی،نقطه نظراتم را بیان خواهم کرد
مشخصا "اصلاح راهبرد تعامل جهانی" و استفاده از ناکامی های چهار سال گذشته محور این سیاست ها خواهد بود.
اولویت بخشی به تعامل پرحجم اقتصادی با کشورهای همسایه از جمله مصادیق راهبرد جدید است.

ایران با داشتن ۱۵ همسایه مقام دوم را در این خصوص در میان سایر کشورهای جهان داراست. ۶ هزار کیلومتر مرز خشکی و ۲۷۰۰ کیلومتر مرز آبی موقعیت ویژه ای برای ایران است که باید با جدیت در خدمت اقتصاد کشور قرارگیرد.
یک تیم مجرب کارشناسی، حداقل ۲۰ مانع جدی برای تعامل اقتصادی با همسایگان برای من تهیه کرده که با تمرکز و عزم و انگیزه جدی، همه آنها قابل رفع و حل خواهند بود .

استانهای مرزی کشور ،به لحاظ تاریخی و قومیتی، قرابت زیادی با کشور همسایه خود دارند که در صورت از بین رفتن موانع موجود می‌توانند اقتصاد محلی را به صورت پایدار شکوفا سازند.

اعمال سیاست تمرکززدایی و اعطای اختیارات ویژه به استان‌های مرزی باید توسط وزارت کشور،خارجه و اقتصاد به طوری جدی پیگیری و نظارت شود.

باید مسئولان ناتوان محلی تغییر و نیروهای جوان،با انگیزه و آگاه به توانمندی های بی بدیل کشور و ظرفیت های فراوان منطقه ای و بین المللی جایگزین آنان شوند.
 
کلمات کلیدی : عزت الله ضرغامی، ظریف، روحانی
 
سیدرضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۹ ۱۷:۱۱:۳۱
آقای‌ضرغامی‌،صداقت‌داشته‌باش‌وازاین‌نوع‌رفتارهادست‌بردار. (4210582) (alef-13)
 
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۱۲-۲۹ ۱۸:۰۲:۵۲
موافقم (4210652) (alef-13)
 
۱۳۹۵-۱۲-۲۹ ۱۸:۰۶:۲۱
آقای ضرغامی عزیز، 6000 کیلومتر مرز خشکی و 2700 کیلومتر مرز آبی، در صورتی که کشور کاملا در تحریم بانکی و بیمه ای باشه هیچ تأثيري در تجارت نخواهد داشت، حتی اگر این تجارت با کشورهای همسایه باشد. مسیر اقتصادی روحانی در کاهش تورم و کاهش تنش سیاست خارجی مسیری کاملا اصولی و منطقی بوده که اگر ادامه پیدا کند در درازمدت و در میان مدت منجر به رشد اقتصادی پایدار غیرنفتی خواهد شد.
نکته دیگر اینکه اساسا اقتصاد ایران اقتصادی بر مبنای کار تولیدی نيست، و ایران در بعضی کالاها حتی توان رقابت با کشورهای همسایه را نیز نداشته است. نمونه بارز، پارچه و پوشاک ترکیه! مردم به علت نبود ثبات اقتصادی در چند دهه گذشته بیشتر تمایل به سپرده گذاری در بانک و اخذ سود سپرده داشته اند که این موضوع بعد از گذشت قریب به سی سال تبدیل به فرهنگ شده. برنامه اول هر دولتی باید برگرداندن نرخ تورم به زیر 2 درصد و متعاقبا کاهش سود سپرده بانکی باشد. در غیر این صورت، هیچ سرمایه داری بازار ارز، سکه و سود بانکی را رها نمیکند و زحمت کار تولیدی را به جان نمی خرد. (4210654) (alef-13)
 
Austria
۱۳۹۵-۱۲-۲۹ ۱۸:۱۳:۴۹
ثابت شده که اقتصادهای محلی و مرزنشینی در گذر این سالها دستاوردی جز ورود کالاهای مصرفی و خروج ارز از کشور و قاچاق سوخت و ... برای کشور نداشته است.
همسایگان ما هم که الحمدلله چیزی بنام فناوری های پیشرفته هم که در اختیار ندارند که بتوان از آن بهره برد. بطور مشخص 3 تا از آنها درگیر جنگ و تروریسم داخلی هستند و جز صادرات مواد مخدر و آواره و گدا و تروریست نفع دیگری هم که برای کشور ما ندارند.
کشورهای جنوب خلیج فارس هم که در مدت 38 سال از انقلاب هیچگاه رابطه دوستانه و برادرانه با ایران نداشته اند و حداکثر مثل امارات به ما بعنوان بازار تحت تحریم و تشنه واردات نگاه می کنند تا بتوانند در پرتو فرصت طلبی و سوء استفاده از تحریمهای رنگارنگ بین المللی که با همت و مجاهدت ! و دیوار سفارت نوردی! جنابعالی و همفکران محترمتان بر کشور اعمال میشود، با ترانزیت و صادرات مجدد، ارز کشور را از چنگمان خارج کنند.

در مورد ترکیه و جمهوری آذربایجان هم خودتان با آن تیم کارشناسی تان قضاوت بفرمایید بهتر است!
حالا این جناب کاندیدا بفرمایند دقیقا کدام ظرفیت را قرار است با مشارکت این همسایگان برگزیده و نخبه فعال کنند؟ (4210666) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.