توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 492348
​داستان عجیب ویلیامز در راه رسیدن به فینال تنیس ویمبلدون
بخش ورزشی الف، ۲۴ تیر۹۶
تاریخ انتشار : شنبه ۲۴ تير ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۵۵
تنیسور آمریکایی پس از پشت سر گذاشتن دو مشکل بزرگ توانست به فینال تنیس ویمبلدون برسد.

به‌ گزارش ‌ایسنا ‌و ‌به نقل از موندو دپورتیوو، سرنا ویلیامز پس از شکست خواهرش ونوس ویلیامز در فینال تنیس اوپن استرالیا ۲۰۱۷ گفت‌: ونوس بدون تو هرگز نمی‌توانستم ۲۳ قهرمانی در رقابت‌های مهم را به دست آورم. پس از پشت سر گذاشتن یک دوران سخت و بازگشت فوق‌العاده‌ شایسته تحسین هستی.

اکنون دوباره ونوس به فینال یک گرند اسلم سال رسیده است. تنسیور آمریکایی در غیاب خواهرش توانست به دیدار نهایی صعود کند و امروز (شنبه) برابر گاربینیه موگوروسا اسپانیایی قرار می‌گیرد. سرنا درباره این موفقیت گفت‌: او توانست بیماری‌اش را پشت سر بگذارد و هم چنان در حال‌  مبارزه با بیماری‌اش است. این پیروزی معنای زیادی می‌دهد نه تنها برای او، بلکه کسانی که از این بیماری رنج می‌برند می‌توانند موفقیت او را ببینند.

ونوس ویلیامز به آسیب‌دیدگی‌های متعدد و خستگی زیاد عادت کرده بود. با این حال بازی به بازی بهتر شد اما در سال ۲۰۱۱  متوجه شد از سندروم شوگرن رنج می‌برد. به همین خاطر ماه‌ها از میادین دور ماند. او از اپن آمریکا تا رقابت‌های میامی ۲۰۱۲ در میادین حضور نداشت. ویلیامز برنامه غذایی و نحوه تمرین کردنش را تغییر داد. با شرایط جدید بدنی‌اش خود را وفق داد و اکنون در ۳۷ سالگی در نزدیکی فتح ششمین ویمبلدون و هشتیم گرند اسلم خود است. 

او با وجود پشت سر گذاشتن اتفاق تلخی در رقابت‌های ویمبلدون شرکت کرد. تنیسور آمریکایی نهم ژوئن در یک سانحه رانندگی موجب مرگ یک نفر شد. ونوس پس از این حادثه گفت‌: از این اتفاق متاسف و ناراحت هستم و قبلم شکسته است.

تنیسور آمریکایی حتی در شروع بازی‌های  ویمبلدون تحت تاثیر این اتفاق بود. او در نخستین نشست خبری اش با اشاره به این موضوع گریست و گفت‌: خودم را برای بازی‌های زیادی آماده کردم اما  گاهی اوقات نمی‌توانید خودتان را برای همه چیز آماده کنید. نمی‌دانم فردا چه اتفاقی خواهد افتاد.

با این حال ویلیامز یک به یک حریفانش را شکست داد و توانست با پشت سر گذاشتن چنین مشکلاتی خود را به فینال یکی از برترین رقابت‌های جهان تنیس برساند.
 
کلمات کلیدی : سرنا ویلیامز
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.