توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 416937
اعتیاد اینترنتی فرزندان را جدی بگیریم
بخش دانش و فناوری الف،3 آذر95
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ناجا با بیان اینکه امروز کودکان و نوجوانان زیادی شیفته بازی‌های آنلاین شده‌اند، گفت: این امر علاوه بر آسیب‌های جسمی و روحی تهدیدات زیادی در پی دارد که خانواده ها باید مراقب فرزندان خود باشند.
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۱:۵۳
 باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرهنگ دوم علی نیک‌ نفس اظهار کرد: اعتیاد به بازی‌های آنلاین در کودکان و نوجوانان باعث افت تحصیلی فرزندان می‌گردد، ضمن آنکه آسیب‌های جسمی بسیاری در پی دارد.

وی ادامه داد: برخی بازی‌های آنلاین به صورت جمعی و گروهی است و یا این‌که فرد با یک طرف مقابل بازی می‌کند، که شناختی از طرف مقابل ندارد و اینکه طرف بازی او در چه رده سنی و جنسی قرار دارد.

سرهنگ نیک‌ نفس با بیان اینکه بسیاری از مجرمان سایبری برای یافتن سوژه ها و شکار خود به دنبال کودکان و نوجوانان هستند، گفت: این مجرمان با طرح دوستی با افراد کم سن و سال و وعده و عید قربانیان خود را فریب داده و از آنها سوء استفاده می‌کنند.

وی به خانواده‌ها توصیه کرد: حتما نظارت مستمر بر فعالیت‌های سایبری کودکان و نوجوانان خود داشته باشند تا عزیزانشان در دام مجرمان سایبری نیفتند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس فتا ناجا با بیان اینکه همانگونه که در فضای حقیقی خانواده‌ها تلاش دارند تا همبازی و دوستان فرزند خود را بشناسند در فضای مجازی نیز این امر ضروری است. تا در صورت بروز مشکل بتوانند سرنخ‌های لازم در خصوص طرف بازی آنلاین فرزند خود در اختیار داشته باشند.

به گفته وی برخی از مجرمان سایبری در بازی‌های آنلاین چنان با فرزندان ما ارتباط برقرار می‌کنند که هر‌گونه رفت و آمد و اطلاعات زمان حضور ما در منزل و آدرس ما را دارند و از این طریق در فرصت مناسب اقدام به سرقت از منزل می‌کنند.

سرهنگ نیک‌نفس با بیان اینکه باید به فرزندان خود آموزش دهیم تا در ارتباطات آنلاین حداقل اطلاعات را در اختیار دیگران قرار دهند، گفت: متاسفانه خانواده‌ها به این موارد دقت نمی‌کنند و فرزندان آنها در ارتباطات آنلاین و مجازی خود هرگونه اطلاعات را انتشار داده یا در اختیار دیگران می‌گذارد.

وی با بیان اینکه خانواده اعتیاد اینترنتی را جدی بگیرند، به خانواده‌ها توصیه کرد: برای فرزندان وکودکان در زمینه بازی‌های آنلاین دستورالعملی تهیه کنیم و حدودی برای دسترسی آنها تعریف نماییم و ساعت بازی‌ها را محدود کنیم چرا که این بازی‌های اعتیادآور است و سلامت جسمی کودکان را به خطر می‌اندازد.
 
منبع:  پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا
 
کلمات کلیدی : دانش و فناوری+ اعتیاد اینترنتی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.