توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 418936
خبر عذرخواهی رئیس‌جمهوری چچن از عربستان سعودی تکذیب شد
تاریخ انتشار : سه شنبه ۹ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۰۷
یک مقام چچنی ادعای رسانه‌های سعودی مبنی بر عذرخواهی رئیس‌جمهوری جمهوری خودمختار چچن از عربستان بابت برگزاری کنفرانس علمای اهل سنت در گروزنی را رد کرد.

به گزارش تسنیم به نقل از «المیادین»، «آدم شهیداف» مشاور رئیس‌جمهوری چچن در امور دینی گزارش رسانه‌های سعودی مبنی بر عذرخواهی «رمضان قدیروف» رئیس‌جمهوری این جمهوری خودمختار از عربستان سعودی بابت کنفرانس «علمای اهل سنت» در گروزنی را رد کرد.

شهیداف در صفحه کاربری خود در «فیس‌بوک» نوشت: «جناب رئیس‌جمهور چچن برای عذرخواهی بابت کنفرانس چچن به عربستان نرفته بود.»

وی تصریح کرد: دیدار رمضان قدیروف، رئیس‌جمهوری چچن از عربستان سعودی، که روز یکشنبه انجام شد به دعوت «محمد بن‌سلمان بن عبدالعزیز» جانشین ولیعهد و وزیر دفاع این کشور بود و طرفین درباره بهبود روابط دوجانبه و برخی مسائل مشترک گفت‌وگو کردند.»

مشاور قدیرف گفت: «برخی رسانه‌های خبریِ، که به انتشار اخبار دروغ و ایجاد فتنه و ظلم بین مسلمانان معروف هستند، نوشتند که رئیس‌جمهوری (چچن) برای عذرخواهی رسمی بابت کنفرانس چچن به عربستان رفت. این خبر کاملا اشتباه و دروغ محض است. حقیقت آن است که ما چهره واقعی کنفرانس چچن، که کینه‌توزان و جریان‌های تندرو به‌ویژه اخوان‌المسلمین آن را تخریب کردند، ارائه دادیم.»

وی در ادامه نوشت: کنفرانس چچن با هدف توهین به عربستان و ملت آن و نیز برای ایجاد اختلاف بین مسلمانان تشکیل نشد.

طبق گفته این مقام چچنی، رمضان قدیروف اهداف تشکیل این کنفرانس را بن‌سلمان تشریح کرده و وی نیز از شنیدن این توضیح «خوشحال گشته است».

کنفرانس گروزنی، که ماه آگوست گذشته با نظارت رمضان قدیروف، رئیس‌جمهوری چچن برگزار شد، اهل سنت و جماعت را از نظر اعتقادی منحصر به اشعری ها و ماتریدی ها و از نظر علم و اخلاق و تزکیه به اهل مذاهب اربعه در فقه و اهل تصوف دانست و مخالفان این گروه  را خارج از دایر اهل سنت و جماعت اعلام کرد.

بدین ترتیب، فرقه‌های ساختگی همچون وهابیت تکفیری که مبنای حاکمیت آل سعود و آل الشیخ بر سرزمین حرمین شریفین بر آن قرار دارد، از نظر حاضران در این همایش از جمله علمای بزرگ اهل سنت، جایی در میان مسلمانان ندارند.
 
کلمات کلیدی : چچن، عربستان سعودی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.