امامجمعه موقت تهران با تاکید بر اینکه باید رصد شود کسی تحت نفوذ بیگانگان نباشد گفت: کسانی را انتخاب کنیم که توان مبارزه با فساد را داشته باشند.
به گزارش تسنیم، حجتالاسلام و المسلمین کاظم صدیقی امام جمعه موقت در خطبه دوم اولین نماز جمعه تهران در سال 96 تاسیس حوزه علمیه قم از عنایات خداوند متعال به کشورمان بوده است، یاران امام زمان در قم تربیت میوشند و مردم قم حجتی بر سایر شهرها هستند. امام زمان غریب است و قشون به اندازه کافی ندارد از شما میخواهد که فرزندانتان را تشوسق کند و به حوزههای علمیه بروند و از چند فرزندتان یکی را به آقاجان بدهید و او را به سلاح علم و دانش و قرآن مسلح کنید.
حجتالاسلام صدیقی ادامه داد: جامعه ما تهدید به فساد و بیاخلاقی و کفر میشود، کفار دور ما را گرفتهاند، شبکههای مجازی خطرهای جدی است. حوزههای علمیه نقش بیمارستانهای اخلاقی را دارند و باید به آن توجه کنیم.
وی به سخنان رهبر انقلاب در آغاز سال جدید شمسی در مشهد مقدس و همچنین شعار سال اشاره کرد و گفت: ایشان حکیم و دیدهبان هستند؛ مسائل مهم مملکت را هم با بصیرت درونی خودشان درک کردهاند و هم باکارشناسهای دلسوز صحبت میکند؛ نظرات ایشان نظر یک شخص نیست، بلکه نظر دین و مرجعیت و کارشناس خبره است.
امامجمعه موقت تهران با بیان اینکه دشمنان به اقتصاد ایران چشم دوختهاند گفت: رهبری انقلاب مسیر را به خوبی ترسیم کردند و مسیر اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال مشخص شده و سرلوحه کار مسئولان و مردم قرار گرفته است. لحن مقام معظم رهبری هم تشکر و دعا به مردم عزیز بوده است و هم تذکر به مسئولان که برای رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی بیش از پیش تلاش کنند.
حجتالاسلام صدیقی اضافه کرد: هدف دشمن القا کردن ناامیدی در بین مردم از این جهت که اگر تحریم ادامه پیدا کند مردم قدرت زندگی ندارند و نظام و انقلاب ناکارآمد است. اما باید دید که انقلاب در این مدت سی و چند سال آیا گرفتار رکود بوده و موفقیتی نداشته است؟ بیانات آقا مشخص بود و قیاسهای را انجام دادند. آمارها نشان میدهد که انقلاب خدمات زیادی به مردم انجام داده است.
وی گفت: چرخ انقلاب رو به پیش بوده اما مشکلاتی است که آقا از آن رنج میبرند؛ گرانی و رکود و آسیبهای اجتماعی خطراتی است که باید چارهای برای آن اندیشید. ایرادها و نقطعه ضعفها به نظام بر نمیگردد؛ ضعفها به دلیل مدیریتهاست که باعث شده مشکلات هنوز ادامه داشه باشد. مدیران متدین و انقلابی و کارآمد را باید در سنگرهای مسئولیتی این مردم قرار داد و در طول این مدت هرجا مدیری متدین و انقلابی و پرکار بوده کار بخوبی پیش رفته است.
امامجمعه موقت تهران با اشاره به رشد برخی آمارهای موفقیتآمیز پس از انقلاب اسلامی گفت: دولت باید برای فروش کالاهای داخلی مدیریت داشته باشد، مردم را باید به تولید داخل تشویق کرد و یک کانونی برای تولیدات داخلی در نطر گرفت، کالاهای ما از جنسهای چینی بهتر هستند؛ اما چون کالاهای چینی ارزان خریده میشود و به همین دلیل کالهای خوب داخلی قدرت رقابت با چینیها را ندارند و باید دولت برای حل مشکل آنان تلاش کند.
حجتالاسلام صدیقی با اشاره به انتخابات اردیبهشتماه 96 گفت: انتخابات برای ما رکن اساسی است. مسئله انتخابات استمرار مردمی بودن نظام است که این دید مکتب ما است و مردم که صاحب انقلاب هستند باید همیشه صاحب کار بمانند. حضور مردم در این انتخابات تعیینکننده است؛ عزتی برای ملت ایران است و سرمایه بزگی برای نظام است لذا حضور حداکثری در انتخابات مسئله را در بعد هویت انقلاب تحکیم میکند.
وی در توصیه خود به مردم درباره انتخابات گفت: مردم در انتخابات با خدا معامله کنند چرا که دنیا بنای نفوذ دارد؛ میخواهد کسانی انتخاب شوند که تحت نفود بیگانگان باشد، تا از آنان خط بگیرند و به فرهنگ و دین مردم اعتنایی نشود، در امور معیشتی هم وضع طوری باشد که همیشه کشور محتاج بیگانگان باشد و به داخل باوری نداشته باشد. بنابراین مردم باید با خدا معامله کنند و کسانی را در نظر بگیرند که توان و تجارب کاری داشته باشد.
امامجمعه موقت تهران با بیان اینکه باید کسانی از سوی مردم انتخاب شوند که خط شهدا را دنبال کنند، گفت: جنگ را ببینید آیا شهید همتها و شهید خرازیها جایی کم آوردند؟ باید چنین نیروهایی به سر کار بیاند و این به بصیرت مردم ارتباط دارد.
حجتالاسلام صدیقی داوطلبان انتخابات آتی را مورد توجه قرا رداد و خطاب به آنان کفت: کسانی که در معرض رای مردم هستند باید بدانند به "مُر" قانون عمل کنند. کسی که میخواهد حافظ قانون باشد باید با قانونشکنی مبارزه کند. به آرای مردم تمکین کند، مثل 88 نشود که برخی بیحیایی کردند و به آرای مردم بیتوجهی کردند.
وی افزود: داوطلبان رقابت منطقی داشته باشند؛ آقا در منشور انتخاباتی گفتند که باید رصد شود کسی تحت نفوذ بیگانگان نباشد. نفوذ از جنبه زور و زر هم نباشد. الان بعضی در موضع قدرت و امکانات هستند اما رقیبش در موضع قدرت نیست و امکاناتی ندارد و این بیعدالتی است و باید رعایت شود. دقت کنیم که چه کسانی را انتخاب کنیم؛ کسانی را انتخاب کنیم که توان مبارزه با فساد را داشته باشد و تنها دنبال آفتابه دزد نرود.
امامجمعه موقت تهران خاطرنشان کرد: کسی که روی کار میآید باید با تبعیض مقابله کند؛ فقر مردم را لمس کند و مراقب باشد.
به گزارش تسنیم، امامجمعه موقت تهران در خطبه اول نماز جمعه نیز بر مسئله تقوا و مقابله با گناه تاکید کرد و گفت: حضور مردم در نمازهای جمعه از شمول محبت به خداست. از موعظه نباید غفلت کنید. به مساجد محلهایتان بروید و از اهل دل، سخن دل بشنوید که غبار دل با موعظه ریزش میکند.
وی افزود: با قرآن مانوس باشید و با قرآن زندگی کنید و از قرآن در هیچکجا دور نشوید، با قرآن سفر کنید و همه جا قرآن را به همراه داشته باشید، به هر بهانهای قرآن را باز کنید، یاد خدا و مرگ را نیز فراموش نکنید؛ از مبدأ و معاد غافل نشوید تا دلتان تبدیل به گلزار و گلستان شود.
امامجمعه موقت تهران اطاعت را از نشانههای عبادت دانست و اظهار داشت: انسان مالک خودش نیست و ما خودمان را به عمل نیاوردیم؛ ما را خدا خلق کرده است و هویت وجودی ما از آن خداست؛ او مالک است و ما مملوک.