نظر منتشر شده
۳۰
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 477572
سعید جلیلی: بیش از هر زمان دیگری به تشکیل یک «دولت سایه» نیازمندیم
تاریخ انتشار : سه شنبه ۹ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۵:۴۰
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: چرا در 4 سال گذشته در مباحثی مانند ipc دولت پذیرفت 55 بار نسخه این قرارداد باز ویرایش شود؟ زیرا در برابر خطری که از این طریق کشور را تهدید می کرد روشنگری شد، در بحث FATF نیز روشنگری‌ها باعث توقف و رفع خطرات آن از سر کشور شد.
 
به گزارش فارس، اولین نشست هم اندیشی پس از انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم، با حضور جمعی از نخبگان و فعالان سیاسی، فرهنگی و اقتصادی در دفتر سعید جلیلی برگزار شد.


 *جلیلی: امروز بیش از هر زمان دیگری به تشکیل یک «دولت سایه» نیازمندیم
جلیلی در ابتدای این نشست طی سخنانی با بیان اینکه انتخاب نهایی مردم محترم است و باید به آن احترام گذاشت اما آن بخش از جامعه که به غیر از رییس جمهور منتخب رای داده اند باید باید بر نگاه و گفتمان خود تاکید و آن را برای مردم تبیین کنند، اظهار داشت: نباید به خاطر نتیجه یک انتخابات منعفل شد؛ به نظر می رسد امروز بیش از هر زمان دیگری به تشکیل یک «دولت سایه» نیازمندیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نطام ادامه داد: متاسفانه در کشور ما بعد از هر انتخاباتی جریانی که پیروز انتخابات می شود وارد کارهای روزمره میشود و جریانی هم که نتیجه را واگذار می کند منفعل میشود که هر دوی اینها اشتباه است و حداقل امروز ما فرصت خوبی داریم تا از منظر تخصصی به مسایل مختلف نگاه کنیم و ضمن رصد جدی و کارشناسانه مشکلات واقعی کشور، در کنار دولت که نقش بازیگر را دارد به مثابه تماشاگر به تحلیل رفتار دولت بنشینیم.

وی با بیان اینکه اگر دولت توانست در مسیر انقلاب و خدمت به مردم خوب حرکت کند باید تقویت و پشتیبانی شود، گفت: اگر هم خدای ناکرده در مسیر خود دچار اشکال و خطا شد، اولا باید اشتباهاتش بیان و ثانیا کمک شود تا خطاهایش تصحیح شود.

جلیلی افزود: علاوه بر دو نگاه تاییدی و تصحیحی برای دولت، باید نگاه «تکمیلی» هم وجود داشته باشد تا به موضوعاتی که مورد غفلت واقع شده است توجه شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام  گفت: طی 4 سال گذشته در عرصه های مختلف، استعدادها و برنامه های دقیق و خوبی بدست آمده که ان شالله می تواند به عنوان یک «دولت سایه» در آینده طرح و به دولت و جامعه ارائه شود و امروز نیز اگر این جلسه برگزار می‌شود اولا به معنای تشکر از عزیزانی است که در این 4 سال در این روند زحمت بسیار زیادی کشیدند و ثانیا قرار است یک همفکری صورت بگیرد تا مشخص شود چگونه این روند در 4 سال آینده با قوت بیشتری ادامه پیدا کند.

جلیلی در پایان بخش اول سخنانش تاکید کرد: جریانی که امروز 16 میلیون پشتوانه اجتماعی دارد باید نسبت به آینده امیدوار باقی بماند و افکار عمومی نیز به خوبی متوجه شود این جریان در عرصه های مختلف حرف های جدی دارد.

درخشان: نباید از تاثیر «نظام قدرت» بر «نظام تفکر» غافل شد/ لزوم تشکیل «دولت معین» یا «دولت در سایه»

در ادامه این نشست، مسعود درخشان ضمن آسیب شناسی نتیجه انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم گفت: مشارکت و شوق توده های میلیونی مردم برای تعیین سرنوشت سیاسی کشور در انتخابات ریاست جمهوری در سطح جهانی بی نظیر است. متأسفانه نهادهای لازم و متناسب با فرهنگ سیاسی جمهوری اسلامی ایران برای بهره برداری از این حرکت مردمی به منظور تعمیق بصیرت سیاسی جامعه، موجود نیست.

وی افزود: از این رو، همواره این خطر وجود دارد که باورها و نگرش های سیاسی که مبنای حرکت توده های مردمی بوده است در معرض ناپایداری قرار بگیرد.

درخشان با بیان اینکه عوامل مؤثر بر این ناپایداری بر دو قسم است، ادامه داد: اولاً، با توجه به اصل تأثیر قدرت سیاسی بر نظام تفکر و تحلیل سیاسی توده های مردم، انتظار می رود که جهت گیری های حاکم بر اندیشه های سیاسی جناح برنده در انتخابات، بتواند باورها و نگرش های سیاسی بخش هایی از توده های مردم را ناپایدار کند و ثانیاً، با توجه به تأثیر شکست سیاسی در انتخابات بر تندروی های جناحی به جای تعمیق در عقلانیت سیاسی، انتظار می رود که زمینه مناسبی برای ناپایداری باورها و نگرش های سیاسی بخش دیگری از توده های مردم فراهم شود.

درخشان تاکید کرد: در هر دو حالت، تحقق بصیرت سیاسی در سطحی که متناسب با نظام جمهوری اسلامی ایران باشد با موانع جدی مواجه خواهد شد.

این استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی در پایان تاکید کرد: راهکار پیشنهادی بنده، تأسیس «دولت در سایه» یا «دولت معین» توسط نامزد رتبه دوم انتخابات است تا بدین ترتیب اولاً، القائات، تبلیغات و نگرش سیاسی جناح حاکم که به طور طبیعی بر نظام تفکر سیاسی بخشی از توده های مردم تأثیرگذار است با نقدهای مستمر، منطقی و سازنده دولت در سایه، بتواند مدیریت و کنترل شود و ثانیاً دولت در سایه از طریق نقدهای منطقی و اصولی به دولت مستقر در جمیع ابعاد اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی از یکسو و ارائه برنامه های مبتنی بر ملاحظات و مطالعات کارشناسی برای رشد و پیشرفت کشور در همه جهات از سوی دیگر، بتواند با عمق مسائل و تنگناهای مبتلابه دولت مستقر آشنا شود و خود را برای دور بعدی انتخابات مجهزتر و کارآمدتر نماید.
جواد لاریجانی: ارتباط گرفتن حتی با 10 نفر هم برایمان مهم باشد

به گزارش فارس در ادامه این نشست جواد لاریجانی گفت: امروز میدان عمل بسیار بالایی در برابر نیروهای انقلابی باز شده و بزرگترین هدف ما این است در رقابت های انتخاباتی بتوانیم ادبیاتی را غالب کنیم که دیگران نیز در آن چارچوب بحث و تبادل نظر کنند.
وی با بیان اینکه موفقیت ها و عدم موفقیت ها در عرصه سیاست امری طبیعی است، گفت: باید تلاش کرد تا قدرت و نفوذ قلم و بیانمان بیشتر شود و حتی ارتباط گرفتن با 10 نفر نیز برایمان اهمیت داشته باشد.

لاریجانی ادامه داد: این موضوع باید به فرهنگ کسانی که «اصحاب ولایت» اند تبدیل شود که اولا حرف حق را خوب بفهمند و درک کنند و ثانیا آن حرف را به طور موثر و خوب برای دیگران بیان کنند تا اثرگذار باشد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: باید توجه داشته باشیم که در «گفتمان سازی» مخاطب ما مردم اند نه صرفا دولت و در این راستا باید تمام تلاش مان را بکار بریم تا حوزه اثرگذاری مان معطوف به مردم باشد.
عیوضلو: علاوه بر شعار باید تمایزمان را در سطح اقدام نیز نشان دهیم

در ادامه این نشست حسین عیوضلو رییس سابق کارگروه طرح تحول بانکی کشور گفت: برای گفتمان سازی در سطح جامعه نباید فقط به جمع های محدود اکتفا کرد بلکه باید کار را در سطح ملی گسترش داد.
وی با بیان اینکه نباید فقط به حرف و شعار بسنده کرد بلکه باید در عرصه عمل و اقدام نیز تمایز خود را با سایر گفتمان ها نشان دهیم، گفت: در این راستا باید در عرصه های کار اجرایی فعالیت ها را بسط دهیم و بدون اقدام و عمل عینی، نمی توان منتظر نتیجه خاصی بود.
نعمتی: تقابل با مترفین دشواری های خاص خود را دارد

در بخش دیگری از این نشست، نعمتی از اساتید دانشگاه امام صادق علیه السلام گفت: باید توجه داشت که تقابل با «مترفین» همواره دشواری های خاص خود را دارد زیرا این جریان انواع امکانات را داراست و از طرف دیگر نیز «نفاق» شان باعث می شود تا مبارزه به آنها سختی بیشتری داشته باشد.

وی افزود: این جریان همواره تعابیری همچون «مقام معظم رهبری»، «انقلاب اسلامی»، «اقتصاد مقاومتی» و ... را در ادبیات خود استفاده می کنند اما در عمل کار دیگری انجام میدهند و همین مساله موجب می شود تا تقابل با آنها دشوار باشد.

فاطمی امین: جریان رقیب توانست «مدیریت توجه» افکار عمومی را بدست بگیرد

در ادامه این جلسه سید رضا فاطمی امین معاون اسبق وزارت صنایع و معادن گفت: در انتخاباتی که گذشت جریان رقیب توانست در میان همه اخبار، تحلیل ها و مطالب زیادی که روزانه درباره کاندیداها و موضوع انتخابات منتشر می شد به خوبی «مدیریت توجه» افکار عمومی را بدست بگیرد و موفق شود.

وی افزود: آنها با خلق کلید واژه های مختلف و «مدیریت توجه» مردم به سوی خود در عمل توانستند علیرغم کارنامه ضعیف دولت در عرصه های مختلف بویژه اقتصاد، اکثریت مردم را با خود همراه کنند که از این جهت باید رفتار آنها مورد توجه قرار بگیرد.
سردار آجرلو: با مدیریت انقلابی در ورزش می توان «الگو» سازی کرد

در ادامه این نشست سردار مصطفی آجرلو مدیرعامل باشگاه تراکتور سازی تبریز گفت: برای ادامه کارها بر اساس گفتمان انقلاب اسلامی نیاز به تاسیس سازمان یا نهاد جدیدی نداریم بلکه کافی است در هر عرصه ای که حضور داریم کارمان را بهتر از قبل و با قوت بیشتر ادامه دهیم تا مردم ثمرات آن را به طور ملموس و عینی مشاهده کنند.

وی با بیان اینکه باید تلاش کرد تا ورزش همگانی در میان طبقات میانی و قشر ضعیف جامعه رشد بیشتری کند، افزود: در عرصه ورزش حرفه ای نیز باید تلاش کرد تا باشگاه های مختلف تقویت و الگو شوند تا همه ببینند می توان بدون کمک دولتی و با مدیریت انقلابی؛ یک باشگاه را قهرمان کرد و این مدل به عنوان یک «الگو» معرفی شود.
همتی: باید با اصناف و گروه های مختلف ارتباط دائم داشت

در بخش دیگری از این جلسه مهندس مقداد همتی مشاور اسبق وزارت راه و شهرسازی گفت: باید طعم خدمت به مردم را به صورت عینی به مردم چشاند؛ چنانچه جناب آقای رییسی نیز در فرصت کوتاه یک ساله ای که در آستان قدس حضور داشتند توانستند با چند حرکت متمایز؛ نشان دهند که مدیریت انقلابی چه تمایزی با سایر نگاه ها در این عرصه دارد.

همتی افزود: امروز هم اگر در برخی عرصه ها مدیریت کارها دست جریان انقلابی است باید بسیار بهتر عمل کنیم و ضمن رفع مشکلات قبلی بگونه ای اقدام شود که تفاوت آن مدیریت، برای مردم به صورت ملموس قابل ملاحظه باشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر هم در برخی عرصه ها قدرت اجرایی دست رقیب ماست نباید منفعل باشیم بلکه باید مشکلات واقعی مردم را بررسی کنیم و برای حل آنها برنامه عملیاتی داشته باشیم، در همین راستا ابتدا باید صدای مردم و مشکلاتشان را در عرصه های گوناگون شنید و با اصناف و گروه های مختلف جهت حل مشکلاتشان ارتباط دائم داشت.
حیدری: لزوم قطع وابستگی گلوگاه های اقتصادی کشور از دست دشمن

در پایان این نشست نیز حسن حیدری از کارشناسان حوزه کشاورزی گفت: امروز متاسفانه یکی از مشکلات بزرگ پیش روی ما این است که برخی «گلوگاه های اقتصادی» کشور در دست دشمن است و از آنجایی که در برخی از این حوزه ها «ابزار تحریم و فشار» جواب داده است، این نگرانی وجود دارد که دشمن از طریق این ابزار فشار بخواهد کشور را در فشار بیشتر قرار دهد.

وی افزود: مثلا اگر برای حل مساله وابستگی اقتصاد ایران به دلار فکر اساسی نشود، این ابزار فشار همواره در دست دشمن برای مدیریت اقتصاد و افکار عمومی داخل کشور باقی خواهد ماند.

حیدری ادامه داد: مثلا در مباحث کشاورزی و تولید غذا نیز متاسفانه امروز به منابع ژنتیک وارداتی از برخی کشورهای غربی وابسته هستیم و اگر از فردا این کشورها به هر علتی وارداتشان به ایران را متوقف کنند در داخل کشور مشکلاتی بوجود خواهد آمد.

وی در پایان تاکید کرد: باید ضمن شناسایی این گلوگاه ها تلاش کرد تا در 4 سال آینده وابستگی و مدیریت پذیری کشور به متغیرهای خارجی به حداقل برسد یا حتی قطع شود تا دشمن نتواند از این طریق مدیریت اقتصاد، معیشت و به تبع آنها افکار عمومی داخل کشور را بدست گیرد.

جلیلی: «دولت سایه» زبان گویای ملت برای مطالبه از دولت برای رسیدن به وضع مطلوب است
به گزارش فارس، در پایان این جلسه جلیلی در جمع بندی مباحث مطرح شده گفت: امروز باید به پشتوانه 16 میلیون رای، مانع از انفعال جریان انقلابی شد.

وی افزود: در انتخاباتی که گذشت طرفداران آقای رییسی بسیار با شور و نشاط بیشتری ظاهر شدند و جمعیت هایی که در تهران، مشهد و اصفهان پای سخنرانی ایشان آمدند برای هیچ کاندیدای دیگر حتی آقای روحانی نیز نیامد و امروز با کمک این بدنه پر شور و نشاط باید جهت حل مشکلات کشور و نظام اقدام کرد.

جلیلی ادامه داد: همیشه گفته ایم که در هر عرصه ای یک وضع موجود داریم و یک وضع مطلوب و باید تلاش کرد تا مشخص شود چطور می توان به وضع مطلوب رسید؟

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، تصریح کرد: باید در طول زمان و با تداوم اقدامات، نقطه به نقطه این مسیر دنبال شود تا مردم بیشتری همراه شوند که چگونه قرار است از وضع موجود به وضع مطلوب برسیم؟

جلیلی گفت: نباید هر 4 سال یکبار آمد و با کلی گویی رویکرد انقلابی را به مردم معرفی کرد بلکه این کار باید قدم به قدم، محله به محله و در طول زمان انجام شود تا نتیجه بدهد و در این مسیر نیز باید تمام 16 میلیون نفر در صحنه حاضر باشند تا بقیه مردم نیز همراه شوند.

وی با بیان اینکه مشکل اصلی ما این است که مردم باید بیشتر از شنیدن، حرفهای ما را بچشند و در صحنه عمل تجربه کنند، گفت: «دولت سایه» یعنی دولتی که زبان گویای ملت برای مطالبه از دولت مستقر جهت رسیدن به وضع مطلوب باشد نه اینکه در برابر مردم قرار بگیرد.

جلیلی ادامه داد: پیش از انتخابات نیز بارها گفتم که از روز 30 اردیبهشت (فردای انتخابات ایران) فشارها بر کشور زیاد خواهد شد و همین هم شد و همه دیدند که ترامپ در این روز به عربستان سفر کرد و ضمن انعقاد یک قرارداد تسلیحاتی 380 میلیارد دلاری، با سران این کشور علیه ایران مفصل سخن گفت.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: ضروری است تا در این عرصه آمادگی لازم وجود داشته باشد تا کشور دچار خسارت نشود.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: چرا در 4 سال گذشته در مباحثی مانند ipc دولت پذیرفت 55 بار نسخه این قرارداد باز ویرایش شود؟ زیرا در برابر خطری که از این طریق کشور را تهدید می کرد روشنگری شد. یا در بحث FATF روشنگری هایی که شد باعث توقف و رفع خطرات آن از سر کشور شد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان داشت: معتقدم اکثریت قاطع از 23 میلیون نفری که در انتخابات به آقای روحانی رای دادند به خاطر علاقه به جمهوری اسلامی و اقتدار و پیشرفت کشور رای دادند، لذا باید تلاش شود تا مباحث مختلف با ادبیاتی منطقی به گوش آنها برسد که مثلا مگر نمیگفتند با انتخاب ما سایه تهدید از سر کشور دور می شود؟ پس چرا دقیقا یک روز بعد انتخابات ایران، رییس جمهور آمریکا از آن سوی دنیا به عربستان سفر می کند و یک قرارداد بزرگ نظامی با آن کشور منعقد می کند و هر دو علیه ایران صحبت می کنند؟

جلیلی گفت: امروز فرصت خوبی برای خدمت به مردم در عرصه های مختلف در نهادهای عمومی وجود دارد. رویکرد انقلابی باید در مدیریت این مجموعه ها طعم خدمت را بیشتر و به طور ملموس به مردم بچشاند.

وی افزود: امروز در برخی از حوزه ها نیاز داریم که مدیرانی را که در تراز خدمت شایسته و بایسته به مردم هستند را بشناسیم لذا اکنون فرصت بسیار خوبی است تا این کادرها را شناسایی کنیم یا در صورت خلاء، آنها را برای آینده تربیت کنیم.

جلیلی در پایان خاطرنشان کرد: مردم اگر تفاوت رویکردها و مدیریت ها را در عملکرد ما ببینید آن وقت در انتخاب آنها اثر خواهد داشت. اکثریت قاطع مردم ما دوستدار اسلام و انقلاب هستند و کافی است با حفظ و تاکید بر مبانی، تفاوت خود را در عمل به آنها نشان دهیم و با آنها ارتباط برقرار کنیم.
 
کلمات کلیدی : سعید جلیلی،دولت سایه، انتخابات 96
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۹ ۱۵:۴۸:۵۱
تشکیل دولت در سایه، یعنی توهین به شعور و انتخاب ملت بزرگوار ایران. (4401598) (alef-11)
 
ن 1400
Romania
۱۳۹۶-۰۳-۱۰ ۰۰:۲۸:۱۳
امیدواریم هرچه زودتر عملیاتی بشه و برای احقاق حقوق %96 از هموطنان محروم قدم برداشته بشه . (4402428) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۰ ۰۶:۵۳:۴۱
بلی همان 96 درصدی که به آقای رئیسی و دردور گذشته به آقای جلیلی رای قاطعی دادند ! (4402671) (alef-3)
 
Ali
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۰ ۰۱:۵۵:۵۵
اینا علنا بر خلاف متن قانون اساسی حرف میزنند این ...میاد من نمیدونم (4402509) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۰ ۰۵:۰۸:۳۶
دولت سایه سال هاست که وجود دارد و اتفاقا بسیار قدرتمندعمل می کند (4402622) (alef-3)
 
۱۳۹۶-۰۳-۱۰ ۰۷:۴۲:۱۵
اگر این حق را برای تمام گروه ها لازم بدانید شما دولت در تاریکی هم می توانید تشکیل دهید. (4402714) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۰ ۰۹:۰۵:۴۷
البته قبل از تشکیل دولت سایه و یا هر اقدام دیگری لازم است از خود سازی شروع کنند. در خلوت خودشان را نقد کنند و خود دیگری بسازند (4402887) (alef-3)
 
ایرانی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۹ ۱۵:۴۹:۱۰
شما که 8 سال دولت اصلی داشتید کاری نکردید حالا دولت سایه هم تشکیل بدهید (4401599) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۹ ۱۵:۵۹:۵۵
ان شاء ا... که موفق باشید مگه شما بتونید جلو فجایعی مثل IPC و 2030 و FATF را بگیرید (4401629) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۹ ۱۶:۰۳:۰۴
کاش بشه جلو فساد این دولت رو هم گرفت. مردم از حقوق های نجومی و صندوق فرهنگیانو حالا هم که پرونده تعاونی فرهنگیان و دانشگاه آزاد خسته شدند. (4401636) (alef-11)
 
۱۳۹۶-۰۳-۱۰ ۰۷:۴۳:۰۰
کاش بشه جلو فساد همه دولت ها را گرفت. (4402716) (alef-3)
 
منطقی
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۹ ۱۶:۰۷:۳۰
من تمام متن راخواندم
صحبت هامنطقی وجالب بودند
دوستان متن رانخوانده لایک ندهند (4401648) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۹ ۱۶:۲۲:۴۱
جلیلی باید یه حزب ایجاد کنه! (4401692) (alef-11)
 
مرد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۹ ۱۷:۰۰:۱۹
اره الان واقعا نیاز داریم به یه عده ای که بجای کمک فقط ساز مخالفت بزنند (4401784) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۹ ۱۷:۱۰:۵۹
ما دولتمان را انتخاب کردبم نیازی به دولت دیگری نداریم. شما خودتان را در معرض انتخاب قرار دادید و پاسخ قاطع مردم را شنیدید و دیدید. لطفا سکوت کنید. (4401804) (alef-11)
 
محمد
Italy
۱۳۹۶-۰۳-۰۹ ۱۷:۴۵:۴۸
آقاى جليلى دوران احمدى نژاد چرا با آنهمه مشكلات دولت در سايه به ذهنشان خطور هم نكرد ولى الان راى بالاى مردم به روحانى ايشون را وادار به اين چنين پيشنهادى كرده؟ (4401861) (alef-11)
 
ایده
Germany
۱۳۹۶-۰۳-۱۰ ۰۱:۰۷:۴۵
هم چین میگی رای بالا انگار بالای 89 درصد رای آورده روحانی (4402465) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۰ ۰۱:۱۹:۲۱
اگر کسانی رو که رای نداده اند را محاسبه کنیم ازین درصد شما بیشتر هم خواهد شد. (4402474) (alef-11)
 
سیدرضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۹ ۱۷:۵۷:۰۷
با سلام واحترام
شما که در کل کشور 5 میلیون بیشتر رای نداشتید چگونه می خواهید دولت درسایه تشکیل دهید.
آیا این کار قانونی است.انهم پس از برگزاری انتخاباتی باشکوه.
بهتر است شما هم به خواست مردم ودولت قانونی منتخب 22 میلیونی احترام بگذارید.
لطفا پیام انتخابات مردم را بگیرید.
با تشکر (4401880) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۹ ۱۸:۰۵:۴۳
"مردم اگر تفاوت رویکردها و مدیریت ها را در عملکرد ما ببینید آن وقت در انتخاب آنها اثر خواهد داشت."
دیدیم !اگر می خوای بدونی اثرش چی بود به نتیجه انتخابات رجوع کن! (4401895) (alef-11)
 
ناشناس
Germany
۱۳۹۶-۰۳-۰۹ ۱۸:۳۸:۳۸
در دولت احمدی نژاد این نیاز احساس نمی شد ؟؟؟ (4401937) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۹ ۱۹:۱۰:۰۷
یعنی چه ؟ یعنی به غیر از این دولت یه دولت دیگه تشکیل بشه (4401968) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۹ ۱۹:۵۲:۲۸
بيش از هر زماني :
١- به وحدت ملى
٢- توجه به منافع ملي
٣- به اقتدار ملي
٤- احترام به راي ملت ايران
٥- كمك به دولت منتخب ملت ايران
٦- به عدم تخريب دولتي كه منتخب مردم است
نيازمنديم ، بسم الله (4402020) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۰۹ ۲۲:۵۰:۳۸
هم اندیشی بوده یاایشون خطابه می کردند؟ (4402281) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۰ ۰۱:۱۵:۵۳
سخنرانی امام خمینی در 12 بهمن 57 د بهشت زهرا خطاب به دولت بختیار:
می گوید که در یک مملکت که دو تا دولت نمی شود! خوب، واضح است این؛ یک مملکت دو تا دولت ندارد لکن دولت غیرقانونی باید برود. تو غیرقانونی هستی! دولتی که ما می‌گوییم، دولتی است که متکی به آرای ملت است؛ متکی به حکم خداست. تو باید یا خدا را انکار کنی یا ملت را! باید سر جایش بنشیند این آدم!

این هم پاسخ به جلیلی (4402471) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۶-۰۳-۱۰ ۰۱:۳۹:۴۹
شما بهتر است عده ای کارشناس اقتصادی و امور جتماعی و سیاست خارجی را جمع کنید و یک برنامه مدون ارائه دهید . تا کنون هرچه از جانب شما بوده شعارهای کلیشه ای بوده . (4402498) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۰ ۰۱:۴۵:۵۶
تنها کشوری که دولت در سایه
داره انگلیس هست ... ما طرحهای انگلیسی نمی خواهیم . شما اگه طرحی داشتید و فکر جدیدی داشتید بیان کنید نه طرحهای انگلیسی را ... (4402503) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۶-۰۳-۱۰ ۰۵:۱۰:۲۱
درود بر شما آقای جلیلی عزیز (4402623) (alef-3)
 
مازندرانی
۱۳۹۶-۰۳-۱۰ ۰۸:۰۱:۵۰
دولت سایه دیگه چی بازییه ؟ پس لطف کنید رئیس جمهور ووزیران ودیگر اعضاء دولت سایه را اعلام کنید. (4402740) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۶-۰۳-۱۰ ۱۴:۵۶:۰۵
این نقشه هم نمیگیرد وملت در باره اهدافتان شناخت کافی پیدا کرده اند (4403934) (alef-3)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.