نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 391036
جمع‌آوری لوازم خانگی خارجی قاچاق در هرمزگان
تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۱ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۱۹:۴۱
مدیرکل تعزیرات حکومتی هرمزگان از جمع‌آوری لوازم خانگی خارجی قاچاق از مغازهای هرمزگان از اول مهرماه سال جاری خبر داد.

به گزارش فارس، روح‌الله آبداریان ظهر امروز در یک نشست خبری در جمع اصحاب رسانه اظهار داشت: تمامی لوازم خانگی خارجی بدون سند و مدرک که به‌صورت قاچاق وارد استان شده‌اند از اول مهر ماه از مغازه‌های سطح هرمزگان جمع‌آوری خواهد شد و به‌همین منظور به این صنف اطلاع‌رسانی شده است تا مغازه‌داران اسناد و مدارک کالاهای خود را در محیط کار خود نگهدارند و در زمان حضور ماموران آن را ارائه نمایند.

وی افزود: قانون مقابله با کالای خارجی بدون مدرک، ۱۳ سال است که مصوب شده و هر از چندی اجرایی می‌شود و این قانون به‌منظور مقابله با کالای قاچاق و حمایت از تولیدکنندگان داخلی مصوب شده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان هرمزگان با بیان اینکه تقریبا بیش از ۱۲ درصد کالاهای بازارها را لوازم خانگی تشکیل می‌دهند، خاطرنشان کرد: به همین منظور این عرصه نیازمند ساماندهی بیشتر است تا کالای مرغوب و باکیفیت در اختیار مصرف‌کنندگان قرار گیرد.

آبداریان همچنین از آخرین آئین‌نامه ماده ۱۳ قانون مبارزه با کالای قاچاق یاد کرد و گفت: در این ماده از قانون که هفته گذشته تصویب شده، تکلیف بر این است که تمامی اجناس خارجی باید دارای رمز و کد شناسایی از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت شوند و در آینده نزدیک این قانون اجرایی خواهد شد.

وی از ورود بیش از دو هزار و ۲۰۰ پرونده قاچاق کالا به اداره تعزیرات حکومتی استان طی پنج ماهه سال جاری خبر داد و گفت: در پنج ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته شش درصد افزایش در ورود پرونده و ۴۰۰ درصد افزایش میزان محکومیت داشته است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان هرمزگان ادامه داد: میزان محکومیت پنج‌ماهه سال گذشته، ۵۰ میلیارد تومان و در سال جاری ۲۰۰ میلیارد تومان بوده است که بزرگترین پرونده از نظر ریالی به البسه با ۱۳ میلیارد تومان و بیشترین تعداد پرونده سیگار با ۴۷۷ فقره بوده است.

آبداریان از ۲۴ زندانی اتباع بیگانه در خصوص قاچاق کالا خبر داد و گفت: طی دو فقره پرونده قاچاق سوخت توسط شناور، ۲۴ نفر تبعه کشور سومالی که ۱۱ نفر مربوط به یک پرونده و ۱۳ نفر مربوط پرونده دیگر دستگیر و به‌دلیل عدم پرداخت جریمه ۲۰ میلیارد تومانی اکنون در زندان به سر می‌برند.

وی ادامه داد: در حال حاضر با احتساب این ۲۴ نفر، ۳۶ اتباع بیگانه دیگر نیز به‌دلیل قاچاق کالا و عدم توانایی جریمه در زندان به سر می‌برند که این افراد از کشوهای سومالی، هند، بنگلادش و افغانستان هستند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان هرمزگان با اعلام خبر امحای محموله‌های قاچاق کالای مضر سلامت مردم در ۲۴ شهریور، افزود: کالاهایی که باید استانداردهای لازم و مجوز بهداشت را اخذ کنند اما به‌صورت قاچاق وارد و هیچگونه استانداردی ندارند و دانشگاه علوم پزشکی آنها را فاقد مجوز بهداشت دانسته در تاریخ ۲۴ شهریور در بندرعباس امحا خواهند شد.

آبداریان اضافه کرد: این کالاها شامل مواد دخانیاتی، برنج غیر قابل مصرف و سایر کالاها هستند که در این هفته امحا می‌شوند.

وی با بیان اینکه در عرضه کالا باید شان و سلامت مردم نیز مد نظر گرفته شود، تصریح کرد: نباید تنها به‌دلیل اینکه برخی توان مالی ندارند اجناس فاسد و نامرغوب به مردم داد باید شان و سلامت مردم در اولویت قرار گیرد و حفظ شود.
 
کلمات کلیدی : قاچاق+لوازم خانگی
 
رضا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۷-۱۱ ۱۱:۴۵:۵۶
متاسفانه نرخ قميت كالاهاي ايراني در بندرعباس خيلي بيش تر از جاهاي ديگر كشور هست.مثلا مانتويي كه در تهران 30 هزار تومن هست در بندر عباس حدود 60 تومن خريد و فروش ميشود.براي نمونه ديگر چندي پيش براي منزل خود پرده زبرا از بندر عباس تهيه نمودم كه قيمت آن در تهران 300 هزار تومن ارزان تر بود.استان هرمزگان هنوز توليدي هاي فعالي در اين خصوص ندارد واجناس ايراني در اين شهر بسيار گران تر از جاهاي ديگر كشور هستند.قبل از اينكه جنس هاي خارجي در بندرعباس ممنوع يا جمع آوري شوند ابتدا بايد اين ضمانت از توليد كنندگان گرفته شودكه جنسشان با همان قميت تهران وبا همان تنوع در اين شهر توزيع شود و گرنه قميت بالاي جنس ايراني در اين شهر كمر مردمان اين شهر را خواهد شكست.اين استان هم از لحاظ ميوه و تره بار و هم از لحاظ صنايع پوشاك داخلي بسيار گران قيمت ميباشد و مسولين قبل از هر اقدامي بايد بسترهاي مناسب جنس ارزان ايراني را در اين شهر مهيا كنند.قيمت ميوه در ميدان تره بار اين شهر با قيميت ميوه در مغازهاي شهرهايي چون مشهد و شيراز برابر است در حاليكه مثلا گوجه بندرعباس با همان قميت محل توليد در مناطق ديگر كشور به فروش ميرسد.اقدامات غير كارشناسي مانند ممنوعيت اجناس خارجي در استاني كه توليدهاي فعالي در ان وجود ندارد تنها به قصد فشار مضاعف به مردمي است كه در با نهايت تلاش در اين شهر گرم و گران زندگي ميكنند. (3958874) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.