کد مطلب: 434229
سقف حقوق ماهانه مدیران و کارکنان دستگاههای اجرایی مشخص شد
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ ساعت ۲۲:۲۰
نمایندگان مصوب کردند که مجموع ناخالص دریافتی حقوق ماهانه مقامات، مدیران و کارکنان دستگاهها حداکثر ۲ برابر حداکثر حقوق و مزایای مستمر قابل پرداخت به کارکنان مشمول قانون مدیریت است.
به گزارش تسنیم، نمایندگان در نشست علنی امشب (22 دی ) مجلس شورای اسلامی، در جریان بررسی مواد ارجاعی لایحه برنامه ششم توسعه کل کشور از کمیسیون تلفیق با ماده 38 با 163 رأی موافق، 18 رأی مخالف و 4 رأی ممتنع از مجموع 217 نماینده حاضر موافقت کردند.
براساس مصوبه مجلس، مجموع ناخالص دریافتی ماهانه مقامات و مدیران و کارکنان دستگاههای موضوع ماده 5 و 35 قانون مدیریت خدمات کشوری از همه دستگاههای موضوع ماده 35 مذکور، حداکثر 2 برابر حداکثر حقوق و مزایای مستمر قابل پرداخت به کارکنان موضوع تبصره ماده 76 قانون مدیریت خدمات کشوری میباشد.
طبق تبصره یک این ماده، شورای حقوق و دستمزد میتواند با پیشنهاد رؤسای قوا، وزرا یا معاونان رئیسجمهور که ریاست دستگاههای اجرایی را بر عهده دارند، برای مشاغل تخصص در واحدهای عملیاتی و مناطق مرزی و محروم حداکثر 30 درصد علاوه بر سقف مقرر در این ماده منظور نماید.
در تبصره 2 مصوب شد که فوقالعاده اشتغال کارکنان و مدیران مشاغل در خارج از کشور نیز مأموریتهای خارج از کشور از حکم مندرج در این ماده مستثنی بوده و تابع قوانین مربوطه باشد.
همچنین طبق تبصره 3 مقرر شد علاوه بر پرداختهای فوق، پرداخت عیدی موضوع قانون نحوه پرداخت عیدی به کارکنان دولت مصوب 20/10/1374، پرداختهای قانونی در زمان فوت، از کار افتادگی، بازنشستگی یا ازدواج طبق قوانین و مقررات مورد عمل در مورد کارکنان تابع قانون مدیریت خدمات کشوری و اعطای نشانهای دولتی بر طبق قوانین و مقررات مصوب، درباره مشمولین این قانون امکانپذیر است.
در تبصره 4 مقرر شد هرگونه پرداخت مازاد بر وجوه موضوع این ماده تحت هر عنوان و از هر منبع اعتباری از جمله اعتبارات خارج از شمول قانون دیوان محاسبات عمومی درآمدهای اختصاصی، اعتبارات متفرقه و اعتبارات در اختیار و اعتبارات موضوع ماده 217 قانون مالیاتهای مستقیم و تبصره یک ماده 39 قانون مالیات بر ارزش افزوده و اعتبارات مربوط به کمک به اشخاص حقیقی و حقوقی و اعتبارات مربوط به بیمه و گمرک جرم محسوب و پرداختکننده به جزای نقدی معادل 2 تا 4 برابر وجوه پرداخت شده یا انفصال از خدمات دولتی و عمومی به مدت 6 ماه تا 2 سال یا هر دو مجازات محکوم میشود. دریافتکننده نیز علاوه بر ردّ وجوه مازاد در صورت اطلاع از غیرقانونی بودن مبالغ دریافتی به جزای نقدی حداکثر 2 برابر وجوه مازاد دریافتی محکوم میشود.
کلمات کلیدی : سقف حقوق+حداکثر حقوق
کامیاب
۱۳۹۵-۱۰-۲۲ ۲۲:۴۳:۰۰
عدم وجود مبلغ مشخص در این رابطه، خود موجب فساد خواهد بود.
ضمنا چطور شده که برای کارانه پزشکان که غالبا بالای 100 میلیون است هیچ تصمیم گیری نشده؟!!!
علت اینکه نمایندگان مجلس در تصمیمات خود بین کارکنان دولت اعم از هیات علمی، پزشکان، مدیران، کارکنان بانک و سایر کارمندان تبعیض قائل می شوند چیست؟
آیا این عدالت است؟ آیا برای جلوگیری از فساد، باید حقوق و مزایا را زیاد کرد یا قانون را سفت و سخت اجرا نمود؟ (4112047) (alef-13)
ناشناس
۱۳۹۵-۱۰-۲۳ ۰۰:۱۷:۱۹
سقف یا کف؟ (4112190) (alef-13)
میدونین علت این همه رشوه گیرنده چیه در کارای اداری
چشم بستن دولت و مجلس به حقوقی که اصلا به خرج نمیرسه حقوق آخرش دو میلیون (که نمیرسه) برای کارمند و بعضی ادارات که به هر بهونه ای چیزی میدن
کارگران هم که نگو
اینا همش میشه مایه فساد (4112390) (alef-11)
لطفا همان طور که حقوق کارگران را شفاف اعلام می کنیدحقوق اقایان را شفاف
اعلام بفرمایید
حقوق شهروندی و از این حرفا کو (4112590) (alef-11)
حقوق مهم نیست
دریافتی مهمه
گیریم حقوقشون قابل توجه! نباشه
به اسم کارانه و یارانه و برابرترانه و هزارتا چیز دیگه دریافتیهای چند ده و چند صد و احتمالا! بیشتر دارن (4112731) (alef-11)