نظر منتشر شده
۵
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 283237
کاهش جمعیت فاجعه است
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۴ تير ۱۳۹۴ ساعت ۱۶:۱۹
فرماندار تهران گفت: در فرمانداری ها کوچکترین اعتباری برای بانوان دیده نشده و در این حوزه نواقص زیادی وجود دارد.

به گزارش  مهر، عیسی فرهادی در سومین نشست مشاوران امور بانوان فرمانداری های استان تهران، به موضوع توافق هسته ای اشاره کرد و گفت: ایران اکنون به لحاظ استقلال اولین کشور دنیاست. ما از این بحران سنگین به خوبی عبور کرده ایم و انشاء الله که بعد از آن نیز، سازندگی، امکانات و آسایش و رفاه جایگزین خواهد شد.

وی همچنین به مشکلات بانوان کشور اشاره کرد و اظهار داشت: در فرمانداری ها کوچکترین اعتباری برای بانوان دیده نشده است. این نقص در تشکیلات اداری وجود دارد و اکنون نیز که به سمت کوچکتر شدن می رویم، معلوم نیست چطور می توانیم چنین نقصی را رفع کنیم.

فرماندار تهران ادامه داد: بیشترین آسیب ها در حوزه بانوان را دشمن ایجاد می کند، امروز در بخش اعتیاد زنان، کارتن خواب ها، زنان مطلقه یک آسیب جدی وجود دارد که هم به زنان و هم به جامعه آسیب می رساند و هم اینکه تربیت نسل های بعدی دچار مشکل خواهد شد.

فرهادی با تاکید بر اینکه نسل امروز ما، فردا قرار است به کدام امتیاز خود افتخار کنند، اظهار داشت: اگر نسل پویایی تربیت نشود، جامعه پیشرفت نخواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: اگر نسل های ضعیف و بدون توجه به هم نوع و ایران اسلامی تربیت شوند معلوم نیست در سال های بعد چه شرایطی خواهیم داشت. اکنون نسل انقلاب پشت سر گذاشته می شود و نسل جدید به شدت مورد هجمه دشمن است.

فرماندار تهران با اشاره به مشکلاتی که امروز در جامعه در بحث باروری وجود دارد، بیان کرد: پیش بینی این است که جمعیت در سال های آینده تا ۵۰ میلیون نفر کاهش پیدا کند و این یک فاجعه است، چون نه تنها با کاهش جمعیت روبرو می شویم، بلکه جمعیت کشور پیر می شود.

فرهادی گفت: امروز آمار زاد و ولد در کشور سالانه یک میلیون و ۲۰۰ هزار تولد و مرگ و میر ۴۵۰ هزار نفر است که هر سال این آمار عکس می شود و زاد و ولد کاهش و مرگ و میر افزایش پیدا می کند. در سال ۱۴۰۹ این رقم برابر می شود و از سال ۱۴۰۹ به بعد به شدت کاهش پیدا می کند.

وی همچنین به عنوان هدیه عید فطر به بانوان مشاور، گفت: هر خانواده مستأصلی را که به فرمانداری معرفی کنند، فرمانداری ظرف یک هفته این خانواده را از کانال خود تحت پوشش قرار می دهد و حداقل ملزومات اولیه زندگی را در اختیار آنها قرار می دهد.

رفع تحریم ها تحولات فرهنگی به همراه خواهد داشت


همچنین در این جلسه، فهیمه فرهمند مشاور وزیر کشور در امور زنان و خانواده نیز با اشاره به توافق هسته ای کشور، گفت: باید خودمان را برای شرایط بعد از تحریم آماده کنیم. ما در موقعیت های جدیدی قرار می گیریم. تغییرات اقتصادی در کشور زمینه ساز تغییرات اجتماعی و فرهنگی است و باید خود را برای تغییرات آماده کنیم.

وی تصریح کرد: قطعا تحول اقتصادی که امیدواریم به شکل چشمگیر ایجاد شود، پیامدهای مثبت و منفی خواهد داشت، همان طور که بعد از قرارداد ۵۹۸ و پایان جنگ، شاهد تحولات جدی فرهنگی و اجتماعی بودیم که پیش بینی آن را نمی کردیم و به همین دلیل از سرعت تحولات جا ماندیم.

فرهمند خاطرنشان کرد: امیدواریم با طراحی درست و استراتژیک در تغییرات جدید با سرعت تحولات پیش رویم.
 
کلمات کلیدی : کاهش جمعیت
 
۱۳۹۴-۰۴-۲۴ ۱۷:۴۸:۴۲
با توجه به وضعیت اقلیمی، ایران برای زندگی بیش از 40 میلیون نفر ظرفیت زندگی ندارد. (3045140) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۴-۲۴ ۱۸:۰۷:۳۴
افزایش جمعیت فاجعه است (3045209) (alef-11)
 
۱۳۹۴-۰۴-۲۴ ۱۸:۵۹:۰۵
یک نعمت است اشتباه نکنید.الان هر چی بدبختی هست در مملکت بخاطر جمعیت زیاد ان است.انشالله با کاهش جمعیت شاهد شکوفایی اقتصادی و افزایش رفاه عمومی خواهیم شد. (3045401) (alef-11)
 
ا.ر
۱۳۹۴-۰۴-۲۵ ۰۰:۴۹:۵۶
سياست جمعيتي بايد به تفكيك در هر استان اجرا شود.در برخي استانها هنوز سياست كاهش جمعيت ضرورت دارد. (3046162) (alef-13)
 
بوتیمار
۱۳۹۴-۰۴-۲۵ ۰۹:۳۸:۲۷
تک بعدی و یک جانبه نگری آفت هر اظهار نظر در خصوص جمعیت است دنیا امکانات محدودی برای جمعیت مشخصی دارد که به صورت دستوری و در کوتاه مدت فاکتور های موثر ، تغییر نمی یابد. اصل اقتصاد است و سپس ترکیب بهینه ساختار جمعیتی با اولویت بر نیازهای عصری و کیفی مورد نیاز و به منظور رقابت در عرصه اقتصاد جهانی و منطقه ای.
مگر برای موج جمعیتی دهه ی شصت برنامه ریزی برای اشتعال و تشکیل زندگی با استانداردهای قابل قبول داشته ایم که همه هم و غم خود را برای افزایش مجدد و کمی جمعیت جوان گذاشته ایم ان هم در حالی که تا کمتر از یک دهه دیگر منابع ابی رو به نابودی حرف اول در جایابی ، ترکیب و نحوه استقرار جمعیتی در کشوری بیابانی را خواهد زد .
در هدف گذاری کمینه ای لازم است سعی کنیم انچه امارات و ترکیه در این سه دهه از سهم جهانی و مشارکت اقتصادی از ما گرفتند را باز پس بگیریم . وقوع این هدف همت والا و تلاش همگانی و خستگی ناپذیر میخواهد نه تکرار آرزوهایی که به نظر اتوپیایی و رویایی وغیر قابل تحقق به نظر میرسند. (3046793) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.