کد مطلب: 447416
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۵:۳۶
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای استان تهران با اشاره به اینکه عمده افرادی که مهارت های فنی و حرفه ای را فرا می گیرند فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند، گفت:چندین هزار فرصت شغلی به دلیل نبود مهارت افراد بلااستفاده مانده است.
به گزارش تسنیم، مجید تهرانیان، مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران در حاشیه افتتاح کارگاه آموزشی هوشمندسازی ساختمان درباره بیکاری فارغ التحصیلان هشدار داد و گفت: در حال حاضر شاهد هستیم که فارغ التحصیلان دانشگاهی برای دریافت مهارت های لازم به سازمان فنی و حرفه ای می آیند.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان تهران گفت:نامه نگاری هایی را با سازمان مدیریت و برنامه ریزی برای استخدام تعدادی از مربیان باقی مانده حق التدریس انجام داده ایم . چندین هزار فرصت شغلی به دلیل نبود مهارت افراد بلااستفاده مانده است؛ سازمان آموزش فنی و حرفهای مسئولیت ارائه مهارتآموزی به مردم را دارد و برنامهریزیهای بسیاری در این باره صورت پذیرفته تا نزدیک به 200 هزار نفر در سطح استان تهران در سال 95 آموزش مهارتی ببینند.
تهرانیان با اشاره به اینکه 40 هزار نفر در مراکز دولتی آموزشهای لازم را دیدهاند گفت: آموزشهای صنعتی، کشاورزی و خدماتی در بخش دولتی و سایر آموزشها در آموزشگاههای آزاد انجام شد. قرار است 74 کارگاه آموزشی را به بخش خصوصی واگذار کنیم که به زودی مزایده این کارگاههای آموزشی از طریق جراید منتشر خواهد شد.
وی گفت: در مجموع 285 کارگاه در استان تهران داریم که 25 درصد آنان را به بخش خصوصی واگذار خواهیم کرد؛ کارگاههایی که به دلیل امنیت توان دولتی فاقد فعالیت بودهاند را با تجهیزات مختلف به بخش خصوصی واگذار خواهیم کرد. هم اکنون کار مشترکی بین سازمان فنی و حرفهای با موسسه خارجی برای ارائه آموزشهای لازم در حوزه هوشمندسازی ساختمان انجام گرفته است .امیدواریم این کارگاهها توسعه پیدا کرده و افراد بیشتری تحت آموزش قرار گیرند.
تهرانیان گفت: عمده متقاضیان از جوانان فارغالتحصیل دانشگاهی هستند و کارگاههای هوشمندسازی ساختمان برای چند نوبت آینده نیز کارآموز پذیرفته است.
امروز کارگاهی در مرکز آموزش فنی و حرفهای مشیریه تهران افتتاح شد که براساس آن آموزشهای لازم در زمینه هوشمندسازی ساختمان و پیادهسازی سیستمهای جدید کنترل از راه دور ارائه میشود. اکثر این افراد حاضر در این کارگاهها را افراد فارغالتحصیل تشکیل میدهند که پیش از این در رشتههای مهندسی برق مدرک دانشگاهی گرفته بودند.
کلمات کلیدی : اشتغالزایی + کارآفرینی + فضای کسب و کار
دوست عزیز بجز رشته هایی مثل پزشکی قرار نیست دانشگاه یا سیستم اموزش عالی کار رو به طرف یاد بدهد تعداد کارها و حرفه ها بی نهایت هستند و اموزش به عهده خود کارفرما است. یا کارفرما باید اعلام کند که بنده شما رو قبول دارم این دوره را بگذران و بیا مثلا سیستمهای مهندسی برق هزاران سیستم هستند و خیلی از اینها تخصصی هستند و خود کارفرما فقط وسیله و ابزارش رو داره اون مهندس جای دیگری برای یادگیری نداره خیلی از مهارتها باید در حین کار کردن اموزش داده شوند (4170087) (alef-11)
خدایی اش راست میگه (4170587) (alef-13)