کد مطلب: 491627
یک لیوان آبمیوه با طعم وبا و سرطان!
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۲ تير ۱۳۹۶ ساعت ۰۶:۵۹
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران گفت: آبمیوهگیریهای دستی باعث انتقال میکروب وبا به افراد شده و در طولانی مدت سبب بروز سرطان می شود.
به گزارش جام نیوز، وبا در کمین مشتریان آبمیوه چرخ دستیهامحمدحسین عزیزی رئیس انجمن صنایع غذایی ایران اظهار کرد: در حال حاضر آبمیوهها یکی از علل انتقال بیماری وبا به افراد محسوب میشوند و استفاده از آبمیوههایی که از میوههای گندیده و خراب گرفته میشود، بیماریهای مختلف گوارشی در افراد را در پی دارد.
وی عنوان کرد: فروشندگان آبمیوه برای افزایش حجم آب دریافتی میوهها، آنها را ساعتها و حتی روزها در آب خیس کرده که در برخی از موارد از آب غیربهداشتی برای این کار استفاده میکنند.
رئیس انجمن صنایع غذایی ایران تاکید کرد: اگر درصد خراب بودن میوهها به قدری زیاد بوده که در درون آن آثاری از کپک دیده میشود مصرف آن به عنوان آب میوه میتواند در دراز مدت سبب بروز بیماری سرطان در افراد شود.
وی ادامه داد: تهیه آبمیوه به وسیله افراد به صورت دستی و در آبمیوه فروشیهای چرخی، همچنین در آبمیوه های غیرکارخانهای احتمال ابتلا به وبا بیش از همیشه وجود دارد به طوریکه اگر فرد فروشنده یا خانواده وی آلوده به میکروب وبا باشند این ویروس از طریق آنها به درون آبمیوه سرایت کرده و باعث بیمار شدن افراد مصرفکننده میشود.
عزیزی یادآور شد: میکروب وبا در آبمیوه مانند محیط مرطوب توانایی زنده بودن و رشد و نمو را دارد و به همین خاطر در اثر رعایت نکردن مسائل بهداشتی میکروب وبا به راحتی قابل انتقال به افراد مصرفکننده است.
کلمات کلیدی : آبمیوه ، وبا ، سرطان