توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 337421
خواص سبزی پلو ماهی شب عید را دست کم نگیرید
بخش دانش و فناوری الف،18 اسفند94
سبزی پلو ماهی شب عید علاوه بر خوش طعم بودنش از جمله غذاهایی است که فواید بسیاری دارد و در درمان بسیاری از بیماری‌ها و اختلالات بسیار مفید است.
تاریخ انتشار : سه شنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۴ ساعت ۱۴:۲۷
ماهی و روغن آن به علت سرشار بودن از اسیدهای چرب امگا 3 و خواص آنتی‌اکسیدانی فراوانی که دارند می‌توانند خطر ابتلا به روان‌پریشی و بیماری‌های روانی را کاهش دهند.

مطالعه‌ای دیگر نشان داده است که کلاژن موجود در ماهی می‌تواند در بهبود و درمان زخم‌ها بسیار موثر باشد.
 
مصرف زیاد و مکرر ماهی بخشی از برنامه غذایی سالم و مغذی است. محققان نشان داده‌اند که مصرف متناسب ماهی می‌تواند در پیشگیری از افسردگی در مراحل اولیه بسیار موثر باشد. به طور کلی، مصرف ماهی به طور مکرر و به مقدار کافی می‌تواند خطر ابتلا به افسردگی را تا 17% کاهش دهد.

درحالی که ماهی سرشار از پروتئین، ویتامین‌هایی همچون A، B، D و املاح معدنی از جمله کلسیم، فسفر، ید، آهن، مس می‌باشد اما چربی و کلسترول کمی دارد. علاوه بر این، ماهی تاثیرات بسیار مثبتی بر سلامتی دارد که در اینجا به برخی از آن‌ها اشاره می‌کنیم:

    تقویت عملکرد مغز و حافظه
    پیشگیری از ابتلا به بیماری زوال عقلی
    پیشگیری یا مهار بیماری آلزایمر
    پیشگیری و درمان بیماری‌های قلبی عروقی
    کاهش خطر تصلب شرایین
    کاهش تری‌گلیسرید
    کاهش فشار خون
    پیشگیری از کمبود ید در بدن
    کاهش خطر ابتلا به دیابت
    کاهش ابتلا به بیماری‌های کلیوی
    کاهش ورم مفاصل
    تقویت چشم و کاهش التهاب‌های چشمی
کلمات کلیدی : دانش و فناوری-سبزی پلو ماهی
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.