کد مطلب: 429673
خجالت دولت از اعلام قیمتهای خرید تضمینی کشاورزی
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با اعلام اینکه قیمت اعلام شده خرید تضمینی محصولات کشاورزی ضربه سنگینی به تولید خواهد زد، گفت: دولت خجالت می کشد قیمتهای پایین را اعلام کند.
تاریخ انتشار : جمعه ۱۰ دی ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۱۰
علی محمد شاعری، در مورد تأخیر دولت در اعلام نرخ خریدهای تضمینی اظهار داشت: دولت آنقدر قیمتها را کم در نظر گرفته بود که خجالتکشید آن را اعلام کند و اگر دو ماه گذشته این قیمتها را اعلام میکرد نتیحه کاشت به شدت کاهش پیدا میکرد.
وی ادامه داد: قیمت اعلام شده دور از انتظار بوده و پیش بینی نمی کردیم دولت برای محصولات کشاورزی بخصوص گندم این گونه برخورد کند و این گونه مصوبات به ضرر تولید ملی بوده و وزارت جهاد کشاورزی که مسئول این بخش است پیشنهاد دیگری را به دولت ارائه کرده بود که در شورای اقتصاد به تصویب نرسید.
رئیس کمیسیون کشاورزی در پایان تأکید کرد: این قیمت های تضمینی که اعلام شده در دراز مدت ضربه سنگینی بر تولید داخل خواهد زد زیرا این سیاستها در راستای اقتصاد مقاومتی نیست.
به گزارش تسنیم، سخنگوی دولت چندی پیش قیمت تضمینی گندم را 1300 تومان اعلام کرد که البته هنوز این قیمت به طور رسمی به وزارت جهاد کشاورزی اعلام نشده است. پس از اعلام این قیمت گندمگاران نارضایتی خود را اعلام کرده و قطعا در کشت سال آینده و فروش آن تأثیر منفی خواهد گذاشت. قیمت برنج نیز چند روز گذشته اعلام شد ولی سایر محصولات هنوز در بلاتکلیفی به سر میبرند.
کلمات کلیدی : دولت+ قیمت+ خرید تضمینی کشاورزی+علی محمد شاعری