توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 478078
مجازات قتل پلیس در چهارشنبه‌سوری
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۰۶:۲۱
قضات دادگاه کیفری پس از چند دور محاکمه، جوانی را که متهم است شب چهارشنبه‌سوری با پرتاب نارنجک دستی به سوی مأمور پلیس باعث شهادت وی شده بود، به قصاص محکوم کردند.

به گزارش همشهری، اين حادثه شب چهارشنبه‌سوري سال92 در يكي از بوستان‌هاي منطقه نواب اتفاق افتاد. آن شب بر اثر پرتاب نارنجك دست‌ساز از‌سوي جواني به سوي ستوان سوم هادي دلاور كه 30سال داشت و به‌تازگي ازدواج كرده بود، او مجروح شد و پس از 2‌ماه كما به شهادت رسيد. با آغاز تحقيقات در اين‌باره مأموران با بررسي‌ فيلم‌هاي دوربين‌هاي مداربسته توانستند متهم را دستگير كنند.

در دادگاه
همه شواهد و مدارك ازجمله اعترافات متهم عليه او بود. به اين ترتيب وي در شعبه 113دادگاه كيفري يك استان تهران محاكمه شد. در اين جلسه متهم گفت كه بي‌گناه است. او گفت: اصلا تا به حال دست به نارنجك نزده‌ام چه برسد به اينكه بخواهم آن را منفجر كنم و باعث مرگ كسي شوم. در پايان اين جلسه قضات دادگاه اين حادثه را قتل شبه عمد تشخيص دادند و متهم را به حبس و پرداخت ديه محكوم كردند اما اين رأي در ديوان‌عالي كشور نقض و دوباره به دادگاه فرستاده شد.

اين بار رسيدگي به اين پرونده به قضات شعبه چهارم سپرده شد و بعد از دومين دور از محاكمه قضات اين شعبه برخلاف قضات قبلي قتل شهيد دلاور را عمدي تشخيص دادند و حكم به قصاص او دادند. با وجود اين وقتي پرونده به ديوان عالي كشور رفت، قضات ديوان باز هم نواقصي را به پرونده وارد دانستند و پرونده براي سومين مرتبه روي ميز قضات دادگاه كيفري قرار گرفت.

آخرين محاكمه
صبح ديروز متهم بار ديگر به شعبه چهارم دادگاه كيفري يك استان تهران منتقل و محاكمه شد. در اين جلسه كه به رياست قاضي اصغر عبداللهي و با حضور قاضي كيخا برگزار شد، اولياي دم شهيد دلاور خواستار قصاص متهم شدند و در ادامه او در جايگاه ايستاد و گفت: من اتهامم را قبول ندارم. شب حادثه جلوي يك قهوه‌خانه ايستاده بودم و به‌خاطر ترقه‌هايي كه پرتاب مي‌شد وارد آنجا شدم. اما بعد گفتند كه مأمور پليس به‌خاطر ترقه به شهادت رسيده و من را دستگير كردند. من بي‌گناهم. در پايان اين جلسه قضات دادگاه وارد شور شدند و متهم 22ساله را به قصاص محكوم كردند.
 
کلمات کلیدی : قتل پلیس، قتل ،چهارشنبه‌سوری
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.