نظر منتشر شده
۱
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 207038
ما و جوگرفتگی توافقی
بخش تعاملی الف - هدایت الله کمالیان
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۶:۵۷
خود این موضوع که بعد از مدت ها مذاکرات نتیجه ای داشته و مثل دوره های قبل بی ثمر نبوده، بسیار بسیار خوبه اما یادمان باشد که نباید اینقدر جوگیر باشیم و همه چیز رو تموم شده بدونیم به چندین و چند دلیل:

۱- این فقط و فقط گام اوله یعنی شروع یه پروسه که نتیجش نهایی اش برای ما مهمه نه خودش.

۲- همونطور که میدونیم این توافق ۶ ماهه است. توی این شش ماه ممکنه اتفاقات زیادی بیفته (مهمترینش انتخابات ریاست جمهوری آمریکا است که ممکنه مواضع آمریکا رو زیر و رو کنه)

۳-هر آدم با انصافی که مفاد این توافق نامه رو خونده باشه متوجه میشه که ایران بیش از حد از خودش حسن نیت نشون داده و بسیار بیشتر از طرف غربی امتیاز داده و خیلی کم امتیاز گرفته (تحریم هایی که توی این ۶ ماه برداشته شده لااقل از مردم عادی هیچ دردی را دوا نمیکنه)

۴- اگر به دقت و چندین بار متن توافق نامه رو بخونین و سخنرانی ها و اظهار نظرات افراد مختلف رو درباره اش گوش بدید متوجه می شوید که متاسفانه اظهارات مقامات غربی در این مورد رو راست تر و صادقانه تره.

در این مورد به شخصه احساس می کنم که این توافق با هماهنگی کامل رهبری و با دادن یه جور اختیار ویژه برای دولت حاصل شده. (تقدیر رهبری از تیم مذاکره کننده در پاسخ به نامه روحانی و همچنین هماهنگی بیش از اندازه صدا و سیما که تا چند روز قبل هم ساز مخالف می زد و سکوت بسیاری از عناصر رادیکال موید این مطلبه که روی مهندسی افکار عمومی-بالاخص قشر مخالف این قضیه - به شدت کار شده)

با تمام این تفاسیر احساس می شود که فرصتی به ملت و دولت داده شده تا راهی را که تا به حال نرفته اند حداقل یک بار بیازمایند.

در آخر امیدوارم که که هر چه زودتر این مذاکرات و توافق انجام شده به هدف نهایی ای که برایش تعیین شده برسد و ایران جایگاه اساسی خودش رو در دنیا بدست بگیرد.
۱۳۹۳/۰۹/۱۸ ۱۶:۰۵
 
۱۳۹۳/۰۲/۳۰ ۰۶:۵۲
 
۱۳۹۳/۰۱/۱۶ ۱۶:۰۱
 
۱۳۹۲/۱۲/۰۵ ۰۷:۱۳
 
 
کلمات کلیدی : هدایت الله کمالیان
 
فارسی
۱۳۹۲-۰۹-۱۳ ۱۳:۰۸:۴۸
سایت وزین الف، درخواست می کنم وقتی قرار هست مطلب جدی کار بشه و نه طنز یا یک دلنوشته، از انتشار متن هایی که با فارسی گفتاری نوشته شده پرهیز بفرمایید چون خوندنش آدم رو اذیت می کنه به دلیل این که این مدل نوشتن حساب و کتاب خاصی نداره. نویسنده هم نمی فهمه داره چکار می کنه مثلا همین متن بالا: نه به "رو" و "میشه" و "همونطور" و "خونده" و ... نه به "برسد" و "بگیرد" و "شود" و... خلاصه متن اصلا انسجام نداره. ضمن این که این لهجه ی محاوره ای مردم تهران و بعضی دیگه از شهرهای ایرانه و نه سراسر ایران، فارسی معیار اما برای همه ی ایرانیانه پس لطفا نگذارید این قاعده در نوشتن رسمی نقض بشه. (1820078) (alef-6)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.