توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 438580
از بودجه متورم 96 تا سهم ناپایدار بودجه
تاریخ انتشار : سه شنبه ۵ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۵۱
اعضای شورای شهر تهران نظرات خود را در مورد بودجه سال 96 شهرداری تهران بیان کردند.

به گزارش ایسنا، اعضای شورای شهر تهران پس از استماع گزارش ردیف درآمدی بودجه سال 96 شهرداری تهران به بیان نکته نظراتشان پرداختند به گونه‌ای که محمد سالاری رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران با بیان اینکه بودجه 96، 17 هزار و 900 میلیارد تومان بسته شده است، گفت: بودجه سال 96 نسبت به 95، سه درصد رشد داشته است.

وی با بیان اینکه بررسی گزارش عملکرد مالی هشت ماهه شهرداری نشان داده است که میزان تحقق بودجه کم است تصریح کرد: با توجه به رکود موجود به نظر می‌رسد تحقق کدهای درآمدی در سال 96 با مشکلات زیادی مواجه باشد.

سالاری با بیان اینکه دو سوم بودجه سال گذشته و بودجه برخی سازمان‌ها تنها 40 درصد محقق شده است گفت: بودجه‌ای که برای سال 96 بسته شده است قابل تحقق نیست. همچنین رحمت الله حافظی رئیس کمیسیون سلامت نیز تصریح کرد: اگر درآمد ناشی از مالیات بر ارزش افزوده را کنار بگذاریم، بودجه 14 هزار و 300 میلیارد تومان می‌شود که 11 هزار میلیارد آن ناپایدار است.

وی افزود: انتظار داریم سهم غیر نقد بودجه باز هم کاهش یابد.

به گزارش ایسنا در ادامه احمد حکیمی پور رئیس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر نیز با بیان اینکه بودجه 96 متورم است و احساس می‌کنیم برخی از این موارد تحقق نمی‌یابد گفت: بیش از 40 درصد درآمدها ناپایدار است و به دو مقوله تغییر کاربری و مازاد فروش تراکم بسته شده است که این مسئله درست نیست.

وی با اشاره به تعداد چک‌های وصول نشده که در اختیار شهرداری است گفت: قرار بود این چک‌ها تعدادشان کم شود اما متاسفانه روز به روز افزایش پیدا می‌کند.

همچنین رضا تقی پور سخنگوی شورای شهر نیز با بیان اینکه فرار رو به جلو در حادثه پلاسکو استراتژی دولت است و وکیل الدوله‌ها نیز آن را دنبال می‌کنند گفت: بنا به گفته مقام معظم رهبری الان تنها باید ساماندهی امور آسیب دیدگان را در دستور کار قرار دهیم اما بعد از تشییع پیکرها، رسیدگی به کوتاهی‌های دولت و وزرا و همچنین استیضاح آنها در مجلس دنبال می‌شود.

وی افزود: تشییع جنازه باید تجلی وحدت و تکریم افراد باشد که به دور از نفاق انجام خواهد گرفت.

به گزارش ایسنا، در ادامه اقبال شاکری رئیس کمیته عمران نیز با بیان اینکه متاسفانه تلاش اعضای شورا برای وصول طلب‌ها از دولت به نتیجه‌ای نرسیده است، گفت: حالا که تلاش‌ها برای دریافت طلب از دولت محقق نشده حداقل وصول طلب از اشخاص حقیقی و حقوقی که چیزی حدود 1500 میلیارد تومان می‌شود را در دستور کار قرار دهیم.

وی با اشاره به سهم درآمدهای پایدار شهرداری از محل پروژه‌های مشارکتی تصریح کرد: متاسفانه به دلیل اختلافات نتیجه پول پروژه‌های مشارکتی به جای آنکه به شهرداری وارد شود در محاکم قضایی گیر می‌کند و باید این مسئله تعیین تکلیف شود.
 
کلمات کلیدی : شورای شهر تهران + شهرداری تهران
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.