نظر منتشر شده
۳
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 424505
جلسه فوری دولت برای بررسی آخرین وضعیت بحران بانک ها
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۲۲
رئیس جمهور قرار است پس از سخنرانی در همایش وحدت اسلامی برای تشکیل یک جلسه فوری و بررسی آخرین وضعیت بحران بانک ها با حضور مقام های ارشد دولت، متولیان بازار سرمایه،بانک مرکزی و مدیران عامل بانک ها رهسپار نهاد ریاست جمهوری شود.

به گزارش فارس؛امروز پنج شنبه حسن روحانی رئیس جمهور برای بررسی وضعیت مجامع بانک ها و بازگشایی نماد معاملاتی آنها در بازار سهام با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور ،محمدعلی نجفی مشاور رئیس جمهور، علی طیب نیا وزیر اقتصاد، شاپور محمدی رئیس سازمان بورس، ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی ، فرشاد حیدری معاون نظارتی و مدیران عامل بانک ها نشستی فوری برگزار می کند.

 این جلسه قرار است با حضور حسن روحانی رئیس جمهور آغاز و طی آن با ارایه گزارشی از آخرین وضعیت سودآوری بانک ها و مجامع برگزار شده نسبت به رفع مشکلات درآمدی، بازگشایی نماد های معاملاتی و افزایش سرمایه بانک های بورسی چاره جویی می‌شود.

بر اساس این گزارش، با برگزاری مجامع دیر هنگام بانک های بزرگی همچون ملت، صادرات و تجارت و الزام بانک مرکزی برای اخذ ذخایر حسابداری و اکچوئری نه تنها سود تحقق یافته بانک ها به زیان تبدیل شده بلکه سهامداران این بانک ها را نیز دچار بی اعتمادی و خسارت کرده است.
 
کلمات کلیدی : بانک، روحانی
 
سینا
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۹-۲۵ ۱۲:۳۹:۴۴
رکود ، بیکاری ، گرانی، حذف یارانه ها، تمدید تحریم ها بعد از برجام، حالا بحران بانک هم اضافه شد، قوز بالا قوز .
( تدبیر ، امید ، اعتدال، تعامل با دنیا، مذاکره،) چه کارها که نمی کند !!!!!!!! (4067692) (alef-3)
 
۱۳۹۵-۰۹-۲۵ ۲۲:۲۴:۴۱
باید سطح پرداختی یارانه به عموم مردم جهت بالا بردن قدرت خرید افزایش یابد.

یارانه خوب یا بد سبب میشود قشر متوسط و ضعیف که بیشترین مصرف کننده کالاهای ایرانی هستند در پایان ماه بتوانند بخشی از نیازهای خود را تامین کنند.

گرچه ممکن است ارزش پول ملی اندکی کاهش یابد ولی اولا پول ما به حد کافی بی ارزش شده دوما گردش همین پول بی ارزش می تواند رکود را بشکند. (4068310) (alef-13)
 
کامیاب
Romania
۱۳۹۵-۰۹-۲۵ ۲۲:۴۶:۰۲
طرح کاهش نرخ سود سپرده گذاران نه تنها به زیان سپرده گذاران بلکه در نهایت به زیان بانکداران گردید چرا که مردم پولشان را از بانکها بیرون کشیدند از آن رو که دیگر به دولت و آمارهای کذایی دولتمردان (چه دولت های قبلی چه فعلی) اعتماد ندارند.

از سوی دیگر، کاهش نرخ سود بانکی موجب افزایش نرخ ارز و سکه و طلا گردید و متعاقب آن قیمت کالاها خصوصا کالاهای خانگی بشدت افزایش یافت. عامل اصلی این نابسامانی ها فقط بانک مرکزی و وزارت دارایی است. (4068337) (alef-13)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.