توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 453644
درخواست قانونگذاران آلمانی برای خروج نیروها این کشور از ترکیه
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۱۰
سردی روابط میان آلمان و ترکیه باعث شده تا قانونگذاران آلمانی از ارتش بخواهند تا نیروها و تجهیزات نظامی این کشور را از پایگاه هوایی اینجرلیک ترکیه خارج کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه خبری دویچه وله، قانونگذاران آلمانی از ارتش این کشور خواسته‌اند تا نیروها و جنگنده های آلمانی را که در این پایگاه هوایی مستقر هستند، خارج کنند. این پایگاه برای جنگ علیه داعش به کار گرفته می شود.

حزب اتحاد سوسیال مسیحی با اشاره به بدتر شدن اوضاع و افزایش جنگ لفظی میان برلین و آنکارا خواستار خروج نیروهای آلمانی از اینجرلیک شده است.

فلوریان هان، سخنگوی حزب در امور سیاست خارجی و امنیتی به روزنامه آلمانی بیلد آم سونتاگ گفت: به دلیل اوضاع کنونی میان دو کشور و همچنین بی‌ثباتی در ترکیه هیچ تضمینی برای حفاظت و تامین امنیت برای نیروهای ما در اینجرلیک وجود ندارد. آلمان نباید به نیروهایش اجازه دهد تا به عنوان محل مناقشه و چانه‌زنی در بازی قدرت رجب طیب اردوغان (رئیس جمهوری ترکیه) مورد استفاده قرار گیرند.

وی همچنین به اردن به عنوان محلی مناسب و جایگزین برای استقرار نیروهای آلمانی برای عملیات آلمان در خاورمیانه اشاره کرد.

این درخواست‌ها با حمایت حزب "چپ" که بزرگترین حزب مخالف است روبرو شد و "سارا واگنکنخت"، رهبر این حزب گفت: در پی تحولات ترکیه ما باید نیروها و جنگنده‌های تورنادوی خود را از این کشور و پایگاه هوایی اینجرلیک خارج کنیم و ارسال کمک‌های تسلیخاتی برای ترکیه را سریعا متوقف کنیم.

در همین حال، توماس دو میزیر، وزیر کشور آلمان با کم رنگ کردن شانس خروج نیروهای این کشور از ترکیه گفت: نیروهای ارتش برای حفاظت از منافع ناتو و همچنین منافع خود ما، در ترکیه مستقر هستند.

240 تن از نیروهای آلمانی در اینجرلیک مستقر هستند.

این نخستین باری نیست که قانونگذاران آلمانی از ارتش این کشور خواسته‌اند تا نیروها را از ترکیه خارج کند. در ژوئن 2016، آنکارا از بازدید هیات‌های آلمانی از نیروهای این کشور در اینجرلیک ممانعت به عمل آورد که در واکنش به تصمیم دولت برلین در به رسمیت شناختن نسل کشی ارامنه به دست ترک‌های عثمانی در 1915 بود.
 
کلمات کلیدی : ترکیه + اتحادیه اروپا + آلمان
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.