نظر منتشر شده
۳۸
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 377135
رشد «خطاهای پزشکی» در کشور/ قصور پزشکی را نادیده نگیریم
بخش اجتماعی الف، 9 مرداد 95
تاریخ انتشار : يکشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۰:۱۳
جراحی پای سالم، جا گذاشتن وسیله جراحی در بدن بیمار، مرگ بیمار بر اثر نبودن جراحی که او را عمل کرده است، مرگ بیمار بر اثر تشخیص نادرست عارضه و....، از جمله «قصور»پزشکی هستند.

موضوع مرگ عباس کیارستمی کارگردان فقید سینمای ایران، باعث موضوع «خطاهای پزشکی» بار دیگر بر زبان ها بیفتد و رسانه ها، مسئولین امر و...، این مسئله را مورد کنکاش و ارزیابی قرار دهند. این در حالی است که موضوع خطای پزشکی، امری بدیهی است و آنطور که آمارها نشان می دهد، سهم یک تا سه درصدی از میزان مرگ و میر بیماران در دنیا، بر اثر خطای پزشکی است.

به گفته دکتر محسن خلیلی قائم مقام معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی ایران، سالانه ۸۰۰ میلیون خدمات پزشکی به مردم ارائه می شود که در حدود ۱۲ تا ۱۳ هزار پرونده مربوط به خطاهای پزشکی در کشور تشکیل می شود. همچنین براساس آمارها میزان شکایات پزشکی در سال ۹۴ نسبت به سال ۹۳ رشد ۵ درصدی داشته و بیشترین خطاهای پزشکی مربوط به پزشکان زنان و زایمان، جراحان عمومی و دندانپزشکان بوده است.

در این بین، موضوعی که نباید فراموش شود، تفاوت خطاهای پزشکی و قصور پزشکی است. زیرا، خطای پزشکی می تواند اتفاق بیافتد و امری بدیهی است. اما، نکته ای که در این نباید فراموش کرد، میزان قصور پزشکی و ارتباط آن با مرگ بیمار است. زیرا، قصور پزشکی ناشی از سهل انگاری پزشک مربوطه در رسیدگی به بیمار بوده که در نهایت منجر به مرگ او می شود. در حالی که اگر این قصور اتفاق نمی افتاد، چه بسا آن بیمار زنده می ماند.

در امر پزشکی مفهومی به عنوان عوارض پزشکی نظیر حساسیت دارویی و یا عفونت بعد از عمل بیمار وجود دارد که در آن نمی شود پزشک را خطا کار تلقی کرد و این عوارض جز ذات پزشکی است و کار پزشکان در همه جای دنیا با عوارض همراه است، بسیاری از پرونده های مربوط به شکایات پزشکی در کشور ناشی از عوارض پزشکی است، عوارضی که بروز آن ناخواسته بوده و پزشک در ایجاد آن نقشی ندارد و لذا قصوری مرتکب نشده است.

یحیی کمالی پور نایب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس با بیان اینکه میزان مجازات‌ها برای خطای پزشکی بازدارنده نیست، گفت: گاهی پزشک با سوءنیت خطایی را مرتکب می‌شود اما گاهی قصوری در کار نبوده و به دلیل سهل انگاری این خطا رخ می دهد.

وی با انتقاد از اینکه قوانین مربوط به خطای پزشکی جوابگوی نیازهای جامعه نیست، تصریح کرد: میزان خطاهای پزشکی افزایش یافته و ما باید به تناسب پیشرفتی که جامعه دارد از نظر فناوری و تکنولوژی قوانین خود را با شرایط جامعه تطبیق دهیم. در اغلب موارد برای پزشکی که مرتکب خطا شده جریمه های مالی در نظر گرفته می‌شود درحالی که پزشکی که از لحاظ مالی تامین است این مبالغ ناچیز نمی تواند تغییری در روند اقدامات وی ایجاد کند و مانع از خطاهای بعدی وی شود.

دکتر حسینعلی شهریاری عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، درباره میزان خطاهای پزشکی در کشور، گفت: با توجه به اینکه فعالیت‌های پزشک بسیار تخصصی است لذا در مواردی ممکن است خطاهایی رخ دهد که البته این موضوع در همه کشورهای دنیا اتفاق می افتد.

وی با بیان اینکه خطاهای پزشکی به دو دسته عمدی و غیرعمدی تقسیم می‌شوند، ادامه داد: در سایر کشور در زمینه اعمال جراحی و میزان تشخیص‌های پزشکی، یک تا ۵ درصد خطا را قابل قبول دانسته و معتقدند اگر عارضه‌ای در برخی عمل های جراحی اتفاق افتد یک تا ۵ درصد پذیرفته شده است.

شهریاری تصریح کرد: اگر بیش از درصد تعیین شده خطای پزشکی رخ دهد نشان دهنده آن است که پزشک سهل انگاری کرده و تشخیص نادرست داده و منجر به بروز عوارض در بیمار شده است که در این میان دیگر خطای پزشکی پذیرفته شده نیست.

وی با تاکید بر اینکه مراجع رسیدگی برای خطاهای پزشکی باید نسبت به وقایع پیش آمده در این حوزه ورود پیدا کنند، تاکید کرد: سازمان نظام پزشکی و دادگستری مسئول رسیدگی به خطاهای پزشکی هستند به گونه ای که کارشناسان دادگستری در پزشکی قانونی فعالیت می‌کنند و کارشناسان نظام پزشکی نیز هیات انتظامی سازمان نظام پزشکی را تشکیل می‌دهند که به موضوعات پیش آمده در حوزه سلامت رسیدگی می کنند.

شهریاری درباره مجازات حبس در قانون مجازات اسلامی برای پزشکانی که مرتکب خطای پزشکی شده اند، یادآور شد: اگر همچنان مجازات حبس برای پزشکان پابرجا باشد این قشر دیگر اقدام به اعمال جراحی پر ریسک نمی‌کنند که این موضوع به ضرر جامعه خواهد بود.

عباسعلی پوربافرانی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره دلایل بروز خطای پزشکی، گفت: خطای پزشکی تنها مربوط به کار پزشک نیست بلکه کارهای آزمایشگاهی، تجهیزات پزشکی و تمام مسئولان تیم درمان در بروز خطای پزشکی تاثرگذار است.

وی افزود: در حوزه دارویی نیز خطاهایی وجود دارد که در این زمینه نیز تیم ارائه کنده دارو اعم از پزشک، دکتر و متصدی داروخانه نقش دارند.

این نماینده مردم در مجلس دهم درباره آمار منتشر شده مبنی بر وجود ۱۲ هزار پرونده خطای پزشکی، گفت: این آمارها اثبات شده نیست بلکه آمار پرونده‌هایی است که در آنها طرح شکایت صورت گرفته و ممکن است در آنها خطای پزشکی تایید نشود، بنابراین در این خصوص تنها آمار هیئت انتظامی نظام پزشکی مستند است.
 
کلمات کلیدی : قصور پزشکی+خطای پزشکی
 
United States
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۰:۳۰:۴۷
همه این چیز ها را میدانند که وضع درمان چگونه است و هزینه ان وحشتناک ایا کاری هم انجام گرفته تا اینگونه مسائل حل شود و یا اینکه وزیر بهداشت هر روز تعریف و تمجید از خود و همکارانش کند راستی چرا دولت سرمایه گذاری در این بخش نمیکند با ساختن بیمارستان های زیاد با پول های میلیاردی که به این دکتر ها میدهید میشود هزار ها بیمارستان ساخت مگر انکه منافع عده ای نمی گذارد که همین است بهداشت مردم را نمیتوان بازیچه برای ثروت اندوزی کرد اقایان این را بدانید (3856683) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۰:۳۱:۱۴
وقتی کسی استعداد و توانایی لازم رو نداره و دکتر میشه نتیجه ای بهتر از این به دست نمی یاد. (3856686) (alef-3)
 
ک
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۳:۳۲:۵۵
یک کنکور نباید تعیین کننده جذب دانشجوی پزشکی باشد باید چند مرحله ای باشد و در ضمن بهتر است راه برای پزشک شدن پیراپزشکان باز شود اینها توانمندتر هستن (3857214) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۷:۲۲:۳۳
وقتي درصد زيادي از دانشجوي هاي پزشكي رو ورودي هاي بي الملل( پول) دانشگاه ازاد( پول) و دانشگاه هاي بي كيفيت مثل هند و ارمنستان و حتي انواع سهميه هاي شاهد و ايثار گر وهيات علمي با رتبه هاي نجومي تشكيل ميدن و در حقيقت اينجا صلاحيت و توانايي ناديده كرفته ميشه چه انتظاري داريد؟؟؟؟فاجعه بار تر زماني ميشه كه طبق طرح مسوولين قراره دستياران( متخصصان اينده) هم پولي بشن( واحد بين الملل) و حتي همين الان در رشته داخلي دانشگاه ازاد دستيار تخصصي ميگيره.. شما مردم جونتونو داريد ميديد دست كساني كه با پول و نه صلاحيت و توانايي پزشك شدن.. الف جان لطفا منتشر كن تا حقيقت ماجرا مشخص شه..و اين عين حقيقت هست و يكطرفه به قاضي نرفته باشي.. (3857815) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۲۳:۲۱:۰۶
مطمئنم منافع شخصی خودت گیره دکتر جان (3858514) (alef-11)
 
یک بیمار
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۱ ۲۱:۳۶:۰۶
خطاهای پزشکی بعلت عجله کردن در دیدن مریض و ویزیت، بی دقتی در هنگام معاینه و انجام پروسیجرهاس و علت دیگر این است که پزشکان کار مریض را به دست دانشجویان و افراد بی تجربه می دهند و خودشان در هنگام درمان حضور ندارند. ضمن اینکه وقتی اتفاقی می افتد بجای پاسخگویی سعی در لاپ.شانی ان می کنند. نکته دیگر فقدان نظارت بر عملکرد پزشکان است. اگر پزشکان ببینند با خظاهای انها برخورد جدی میشود . بسشتر در کار خود دقت می کنند و جان بیماران را به بازی نمی گیرند. (3860609) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۰:۳۷:۵۸
خطاها از قبل بوده فقط رسانه ای نمیشده.همین (3856708) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۰:۴۴:۴۹
حالا مگه قبول میکنن؟ این دوستان درامد هنگفتی دارن و ززیر بار این مساله نمیرن چون درامدشون به خطر میفته
وزیر بهداشت هم کلا تبدیل شده به وزیر پزشکان کلا در سخنرانی های چند ماه اخیرش بجای پرداختن به وضعیت بهداشت کشور متمرکز شده روی پزشکان و دفاع از اونها و در واقع بهداشت کشور الان متولی نداره و رها شده
این پزشکانی که من میبینم محاله ممکنه بحث منطقی بکنن و در 100 درصد موارد طلبکار ظاهر شدن و این مباحث به جایی نخواهد رسید چون مافیایی تشکیل دادن و همه نهادهای ناظر و...هم دست خودشونه
یک موردی که یک ماه پیش دیدم ارتوپدی بود که 50 بیمار رو چراحی کرده بود که پروتز کار بذاره ولی کار نذاشته بود و عکس اشعه ایکس بیمار ماها بعد اینو اثبات کرده بود شما ببین چطور چند تیم جراحی رو هم این ادم با خودش هماهنگ و همراه کرده بوده و بی وجدانی در این قشر چقدر زیاد شده
این فقط یک مورد بود موارد بسیار زیاده
اینم خبرش:

جراح ارتوپد متخلف ممنوع الخروج شد
جراح ارتوپدی که به اتهام دریافت دستمزد جراحی برای عمل‌های خیالی و پروتزهایی که هیچگاه در بدن بیماران کار گذاشته نشد ،با حکم تعزیرات تا زمان تکمیل پرونده برای یک سال ممنوع الخروج شد
خدایی در این مصاحبه افزوده بود‌: این جراح ارتوپد معروف تهران در اقدامی خلاف شان و حرفه پزشکی در عمل جراحی شانه به بیماران خود وعده داده بود که در عمل جراحی از پروتزی در شانه (آنکور سوچور) استفاده کند درحالی که وی این پروتز را در شانه بیماران جای گذاری نمی کرد اما هزینه پروتز ،درمان و اتاق عمل را دریافت می کرد. (3856717) (alef-13)
 
United Arab Emirates
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۰:۴۸:۰۳
الکی به یک صنف گیر ندهید همه صنفها همین هست (3856721) (alef-3)
 
احمد
Romania
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۱:۱۵:۱۷
جناب شهرياري حرف نامربوط زدن! اگر مجازات حبس وجود داشته باشه پزشكا از انجام اعمال جراحي اي كه احتمال خطا وجود داشته باشه خودداري ميكنند و اين به هيچ وجه نتيجه ي خوبي نخواهد داشت! خيلي از اعمال جراحي دقيقا ٥٠-٥٠ هستند! براي مثال حتي اگر همه چيز رو به راه باشد، بعد از اعمال جراحي، به هوش آمدن بيمار دست خداست! يا براي مثال بعضي از اعمال جراحي نتيجه اش بهبودي كامل بيمار نيست، براي مثال عمل چشم در اغلب موارد ابتدا باعث كاهش و تاري ديد مي شود و بعد از مدتي ديد به شرايطي بهتر از حالت قبل بازميگردد، با اين وجود هيچگاه مثل اول نميشود... اين كوارد باعث مي شود كه بيمار به دليل غير كارشناسانه بودن ديدگاهش گمان كند كه پزشك مقصر است و دليل اصلي بزرگ نمايي اشتباهات پزشكان در كشور امثال اين موارد است (3856810) (alef-11)
 
United States
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۱:۳۷:۳۱
علاوه بر خطاهای پزشکی نسخه هایی هم که مینویسن اکثرا به بهبود بیمار منتهی نمیشه و بیمارانی رو من میبینم که بارها به یک پزشک مراجعه می کنند و نتیجه نمیگیرند و ناچار به تغییر مداوم پزشک خود میشوند. به نظر من کارایی نسخه نویسی پزشکان هم باید ارزیابی بشه که چند درصد نسخه ها به بهبود بیمار ختم شده در ایران باید اثر بخشی این نسخه ها بسیار پایین باشه درصد بسیار کمی رو میبینم از درمان خودشون راضی هستند. توصیه می کنم یک سازمان یا کمیته مستقل به امارگیری بپردازه تا وضعیت درمانی بیماران ذر ایران و اینکه پزشکان تا چه حد نسخه هاشون به بهبود بیمار منجر میشه مشخص بشه (3856899) (alef-11)
 
جعفر
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۲:۰۷:۱۲
موضوع مهم اینه که قبل از وقوع خطا هیچ نظارتی بر کار پزشکان .نیست .پیشگیری از وقوع خطای پزشکی موضوعی است که هم به نفع بیمار است و هم پزشک.مثلا نباید اجازه داد که در طول یک ساعت 30 بیمار ویزیت شود.در این مورد خطا های زیادی رخ می دهد که اصلا منجر به شکایت نمی شود اگر واقعا این موارد هم بررسی شود امار خطای پزشکان بسیار بالا میرود.کسی بررسی نمیکند که ایا نیاز به انجام عمل جراحی بود یا نه.ایا نیاز به نوشتن ام ار ای بود یانه.ایا انجام این ازمایش ضرورتی داشت یا نه.ایا نیاز به نوشتن فلان داروی خارجی بود یانه.
اصلا این نظارت ها نیست .بهترین راه تشکیل پرونده الکترونیک است که در ان صورت تمام مراحل درمانی ثبت میشود و در هر زمانی قابل پیگیری است.
لازم به ذکر است که این موضوع یک مساله عمومی در ایران است که خطاکار به مجازات واقعی نمیرسد. (3856991) (alef-11)
 
محمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۲:۲۱:۱۰
این روزها موضوع قصور پزشکی در بین مردم ، مسئولان ، رسانه ها و . . . مرتبا مورد بحث و بررسی قرار می گیرد. اما فراموش نکینم قصور در خودروهای مونتاژی شرکتهای به اصطلاح خودرو ساز که باعث صدمات و مرگ و میر می شد هم روزی بر سر زبانها بود و بعد هم اتفاق خاصی نیافتاد یا قصور ماموران ناجا یا قصور قضات یا قصور نانوا ها یا قصور شرکتهای هواپیمایی و یا قصور . . . مسئولان و نمایندگان یاد گرفته اند فقط مشکلات را مرتبا تکرار کنند و در صف منتقدان بایستند اما چیزی که همیشه مغفول مانده آنست که چه کسی باید پاسخگو باشد و یا مجازات شود و یا اقدام برای رفع مشکل کند و یا پیشنهاد بدهد. (3857024) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۲:۲۲:۳۶
در واقعه کیارستمی جامعه پزشکی مظلوم واقع شد. یهو جو رسانه ای و احساسی بر ضد پزشکان شد بدون اینکه اصل قضیه مشخص بشه.
همه پیش داوری کردند. (3857031) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۴:۳۶:۱۰
قبلش هم بود فقط قضیه کیارستمی نبود دانشجویان پزشکی و پزشکان محترم از مظلوم نمایی بپرهیزید ذره ای فایده نداره براتون (3857387) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۶:۰۴:۰۷
منظورت فاجعه ای هست که ماست مالی کردن؟ (3857629) (alef-3)
 
حسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۱ ۱۵:۲۲:۲۱
در واقعه کیا رستمی از خطا های پزشکی پرده برداری شد و رفتار فرعونی گردانندگان بیمارستان جم باعث حیرت همگان گردید . (3859825) (alef-11)
 
حسن
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۱ ۱۵:۴۶:۵۵
اکثر گردانندگان وزارت بهداشت در دست پزشکان مطب دار بوده و همچنین این پزشکان سهامدار بیمارستان های خصوصی هستند . من چند سال از سیستم طب ملی انگلستان بهره برده و از نزدیک انرا دیده ام .با این تعداد پزشک موجود در ایران میتوان میتوان طب ملی راه اندازی کرد ولی منافع و درامد فعلی پزشکان بخطر می افتد . با این کادر و سیستم فعلی هیچوقت درمان بیماران بهبود نخواهد یافت . هر گاه ارتباط پولی بین پزشک و داروخانه با بیمار قطع شود و بیمار نقشی در انتخاب پزشک نداشته و مسئولیت بعهده دولت باشد امید به بهبود وضع خو اهد بود . در شهر های انگلستان هیچوقت در خیابان ها تابلوهای عریض و طویل پزشکان را نمی بینید . (3859857) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۲:۲۶:۲۳
آقای شهریاری نماینده پزشکان است نه نماینده مردم . به همین منوال کمیسیون بهداشت و درمان (3857044) (alef-3)
 
Russian Federation
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۲:۲۹:۴۰
برخی از پزشکان ، همهی بیماران را اسکناس میبینند !!!!!!!!!
و بدلیل اینکه از اولیاء بیماران رضایت کتبی اخذ میکنند و برای خود مصونیت ایجاد میکنند و مسئولیت را از خود صلب میدانند ؛؛ لذا دقت و تعهد خود را به فراموشی میسپارند . (3857050) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۵:۰۵:۰۸
بدلیل پذیرش پزشکی تا رتبه ۶۰۰۰ در روزانه دولتی و رتبه های مفتضح در دانشگاه آزاد پولی است , دانش اموزی که با رتبه ۶۰۰۰ و میانگین درصدی ۴۰ درصد پزشکی قبول میشه! اگر نگیم کند ذهن هست حداقلش یک آدم تنبل , بی مسولیت و بی تعهد هستش , چطور کسی که نسبت به کنکور و آینده خودش متعهد نیست می گذاریم پزشک بشه؟؟ آیا کسی که نسبت به درس خواندن و آینده اش تعهد ندارد در آینده نسبت به بیمار تعهد خواهد داشت؟؟
توجیه نکنیم که همه این کسانی که نتیجه ضعیف در کنکور کسب نموده اند شب کنکور مریض شدند که خنده دار است , مهمترین آزمون کنکور نه سطح علمی که سنجش میزان تلاش , تعهد , برنامه ریزی (سالم رسیدن به آزمون), مدیریت و... است که تمام اینها واسه پزشک بشدت لازمه.
الف منتشر کن لطفا. (3857459) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۳ ۱۶:۵۹:۰۴
كي گفته شش هزار كنكور تجربي قبول ميشه؟! كلي خنديدم بخدا, تو تجربي شش هزار نه تنها پزشكي باكه هيچي قبول نميشه (3864798) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۲۲:۰۸:۳۵
وقتی اولیا مریض در عین اینکه مریض بد حاله ولی چون خودشون در پزشکی تخصص بالا تری دارند و می گویند مریض را باید ترخیص کرد ! و بنده خدا می میره رضایت نگیرند که یروند شکلیت کنند ؟ (3858385) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۳:۴۶:۱۲
بنده مهندس ساختمان هستم و معتقدم خطاي پزشكي حتي يك مورد هم زياد است و بايد پيگيري شود و حقوق مردم بايد استيفا گردد ... ولي بد نيست يك نگاهي به اين مقاله واشنگتن پست بيندازيد:
https://www.washingtonpost.com/news/to-your-health/wp/2016/05/03/researchers-medical-errors-now-third-leading-cause-of-death-in-united-states/
در اين مقاله ميگه خطاي پزشكي سومين علت مرگ و مير مردم بيگناه در آمريكاس! سالانه 231 هزارنفر در آمريكا بعلت خطاي پزشكي فوت مي كنند!! يا به قول آقاي مهرجويي توسط پزشكا به قتل ميرسن! (يعني روزي 640 نفر!!) اگر جمعيت ايران يك چهارم آمريكا باشد اين آمار مانند اين است كه در ايران هر روز 160 نفر فقط و فقط بدليل خطاي پزشكي فوت كنند. (يعني هر هفته بيش از 1100 نفر!) اما اگر ما هفته اي دو تا خبر فوت بيمار بدليل خطاي پزشكي بشنويم فكر مي كنيم كه تو اين دنياي بي در و پيكر، ديگه ما چقدر بدبختيم كه مردممون اينجوري بدليل خطاي چارتا دكتر بيسواد فوت مي كنن! (بابت اين جمله عذرخواهي مي كنم ولي اين قبيل جملات رو ديدم و شنيدم كه ميگم) اما بهتره قبول كنيم، قضيه هميشه اونجوري كه در وهله اول بنظر ميرسه نيست. (اگر كسي از اين آماري كه دادم ناراحت شد و فكر ميكنه من قصد طرفداري يا توجيه خطاهاي دكترا رو دارم لطفاً به جمله اول كامنتم مراجعه كنيد تا سوءتفاهمتون برطرف بشه) (3857249) (alef-11)
 
خاکستری
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۲ ۰۸:۲۶:۳۳
دوست عزیزمهندس ساختمان که الان احتمالا طبابت می کنی !!!!!
اولا که شما اول آمار دقیق و درستی از خطا های پزشکی در ایران پیدا کن و بعدش با آمریکا مقایسه کن.
ثانیا: ننجون مهدی هم میدونه که تو ایران خانواده ای نیست که در گیر خطاهای بزرگ و کوچیک پزشکش نباشه . می گی نه تو یه مهمونی خانوادگی در باره خطاهای پزشکی حرف به میون بیار ببین چند تا خاطره برات تعریف می کنن.
ثالثا: توو این مقاله نگفته که مجازاتی که برا ی پز شکای بی مسئولیت و خاطی در نظر می گیرن چیه که با ایران مقایسه نکردی جانم !!!!! (3861181) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۴:۰۸:۵۴
با وجود این همه پزشک دانشگاه آزادی که بدون استعداد و علم و صرفا با اپول دکتر شدن، اصلا عجیب نیست (3857308) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۳ ۱۷:۰۰:۳۵
دانشگاه آزاد تو كل كشور صد نفر برميداره و اون صد مفري هستن كه رتبه دولتيشون از پونصد بيشتر شده نتونستن دولتي قبول شن، پونصد تا ششصد، اگه آسونه تو هم قبول شو (3864799) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۴:۲۲:۵۹
یه بچه کوچیک به دلیل آپاندیس فوت شده بود ، پزشک هم دو بار به بچه مسکن تجویز کرده بود و اصلا متوجه نشده بود آپاندیس ه ، بچه هه مرد ، والدیننش خواستن شاکی شن بهشون گفتن باید کالبد شکافی شه ، و هزینه کالبد شکافی هم 1.5 میلیونه ، بندگان خدا از خیرش گذشتن !!! (3857346) (alef-3)
 
صمد
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۱ ۰۰:۱۶:۲۸
کالبد شکافی که نشد. اون وقت تو از کجا فهمیدی آپاندیسیت بوده؟ (3858591) (alef-11)
 
Germany
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۴:۴۱:۲۴
درنهایت پس از مرگ مریض گفته میشه قسمتش بود !
.
سرنوشتش اینچنین بود!

عمرش به سر اومده بود! (3857408) (alef-3)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۵:۰۴:۴۹
اقای هاشمی پرداخت کارانه از محل درامد بیمارستان سالها است که وجود دارد .اما در زمان جنابعالی و با طرح مشعشع جنابعالی تحت عنوان طرح سلامت به یک باره تعرفه هارا تا 10 برابر افزایش دادند .طبیعی است درامد بیمارستانها به همان نسبت بالا رفت و متعاقب آن درامد پزشکان . بعد برای آنکه صدای مردم از افزایش تعرفه ها در بیمارستان های دولتی بالا نرود آمدید از محل یارانه ها که مستقیم به مردم داده میشد و بنا بود افزایش هم بیابد با هماهنگی مجلس و دولت برداشت کردید و بجای مردم آن را به عنوان هزینه درمان مردم با تعرفه جدید به بیمارستان دادید و بیمارستان آن را به پزشکان داد . خلاصه آنکه شما از محل یارانه های که بنا بود به مردم بدهند برداشت و جیب پزشکان را 10 برابر بیشتر پر کردید لطفا"حقیقت را بگویید و کتمان نکنید .این کار شما نتیجه وحشتناکی هم به جای گذاشت .وقتی شما تعرفه ها را در بیمارستان های دولتی 10 برابر کردید بخش خصوصی هم به استناد آن تعرفه های بیمارستانی و درمانی خود را تا 4 برابر افزایش داد و خیل عظیم مردمی که از بیمارستان و خدمات درمانی بخش خصوصی استفاده میکردند ناگهان با افزایش سر سام آور هزینه ها در مطب ها ،آزمایشگاه ها ،رادیولوژی هاو بیمارستانهای خصوصی مواجه شدند و یک سونوگرافی 30 هزار تومانی در مطب و بیمارستان خصوصی به یکباره شد 120 هزار تومان و عملا"مردم ماندند با اقسام بیماری ها و هزینه های سر سام خدمات در بخش خصوصی . از عوارض دیگر آن اینکه وقتی به بخش درمان 10 برابربیشتر از بخش بهداشت و پیشگیری حقوق دادید عملا" بخش نیمه تعطیل بهداشت و پیشگیری را کاملا"تعطیل کردید . نتیجه آنکه وزارتی که باید برنامه های مراقبت و پیشگیری آن بر بخش درمان ارجحیت داشته و از ابتلای مردم به انواع بیماری ها جلوگیری کند شد وزارت صرفا"درمان که بیمار هرچه بیشتر تولید شود تا پزشکان هرچه بیشتر بابت درمان کارانه بگیرند؟!! از دولت و نمایندگان محترم مجلس درخواست می شود به عوارض وحشتناک این طرح که صرفا"جیب عده ای را پر کرده است و موضوع بسیار مهم بهداشت و پیشگیری را کاملا"به حاشیه رانده است رسیدگی فوری نمایند . (3857457) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۷:۳۷:۲۵
پزشکان ممکن است یک نفر را در هر عمل بکشند ول رانندگان دربدر و زحمت کش و بی کس ممکن است در هر عمل چهل نفر را بکشند فکری کنید .... (3857861) (alef-13)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۱۹:۲۱:۴۱
با ایمان می گویم جامعه ی پزشکی پاسخگو نیست (3858113) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۲۰:۵۰:۱۴
در آمریکا دکتری که خطا بکند پوستش را می کنند به همین دلیل خیلی از کسانی که پزشکی خوانده اند به شغلهای دیگر روی می آورند و فقط بهترینها می مانند . (3858265) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۰ ۲۳:۳۷:۲۰
از مسوولین خواهشمندیم در رشته پزشکی سهمیه حذف شود تا افراد براساس توانایی و استعداد وارد این رشته ها شوند.چون رشته پزشکی با جان انسان در ارتباط است.و برای این عزیزان که مشمول سهمیه هستند از طریق دیگر جبران شود.لطفا نظر گذاشته شود (3858550) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۱ ۰۸:۱۲:۰۹
فقط مهر شما دکترها مسئولیت داره؟؟؟
مهر مهندسین مسئولیت نداره؟؟؟
اگر شما با یک مهر اشتباه خود، خدای ناکرده یک انسان را به کشتن دهید؛ یک مهندس ساختمان با مهر اشتباهش، جان ده ها و صدها انسان را به خطر خواهد انداخت؟؟؟
چند مهندس مثال بزنم که بعلت قصور (خواسته یا ناخواسته) اکنون در زندان بسر می برند؟
اتفاقا پزشکان خوب بلدند چطور از مسئولیت شانه خانه کنند!

همین چند وقت پیش بود که پزشکی تهرانی که بعلت اشتباهش خانواده ای از شهرستان های فقیر در خراسان شمالی را داغدار کرده بود، تنها با پرداخت چند ده میلیون تومان ناقابل، رضایت خانواده متوفی را برای شکایت نکردن قضیه جلب نمود!!!

خواهشا بس کنید که دلمان خیلی خیلی از این اجحافات و تبعیض ها خون است ... (3858833) (alef-11)
 
Iran, Islamic Republic of
۱۳۹۵-۰۵-۱۳ ۱۷:۰۲:۰۰
خب رضايت نميدادن (3864803) (alef-11)
 
Romania
۱۳۹۵-۰۵-۱۱ ۲۰:۱۹:۳۸
به نظر من در رشته پزشکی باید فقط کنکور سراسری بدون سهمیه بدون رفتن به خارج ودور زدن بدون پردیسها وبدون دانشگاهازاد دانشجو گرفته شود هر کس با استعداد تر است به این رشته بیاید دنبال پول گرفتن هم نباشید چون خرابکاری هایی که بعدا انجام دهند بیشتر از این پولها ضر ر خواهد رساند (3860444) (alef-11)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.