نظر منتشر شده
۱۰
توصيه به ديگران
 
کد مطلب: 204443
درددلی با رییس جمهور و وعده 100 روزه
بخش تعاملی الف - محمد رضا شیروانی
اشاره: مطلبی که می خوانید از سری یادداشت های بینندگان الف است و انتشار آن الزاما به معنی تایید تمام یا بخشی از آن نیست. بینندگان الف می توانند با ارسال یادداشت خود، مطلب ذیل را تایید یا نقد کنند.
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۱۰
سختیها و فشار اقتصادی از یک طرف مردم را رنج میدهد و از طرف دیگرراهکار دفع این فشارها مسولین را ،اما عده ای هم این وسط کبکشان خروس میخواند وفقط و فقط فکر حاشیه سازی برای دولت و رییس دولت.

واقعا اینها جزء مرفهین بی درد هستند که به همه دولتها انتقاد سوزنده داشته اند و دارند .راستی چه میشد این افراد هم با مردم و برای مردم فکر میکردند؟ گاهی اوقات اینها کارشان تا جایی پیش میرود که حاشیه بر متن غلبه پیدا می کند البته نمیخواهم بگویم آنها از این وضعیت سود نمی برند اما مطمنا آب را گل آلود می کنند تا ماهیشان را زودتر بگیرند خدا نکند این قبیل افراد در بدنه و ساختار دولت وارد شوند اگر نه دیگر وامصیبتا بپا می کنند پیش چشم آنها همه مقصرند از کوچک و بزرگ، دولتی و غیر دولتی،تحریم کننده و تحریم شونده،اصلا حاشیه ساختن برای دیگران چون آب خوردن برایشان می ماند.

اما حرف دلم این است که رییس جمهور مان باید فرمایش حضرت امام رضوان الله تعالی علیه را مد نظر و ملاک عمل قرار دهند که نگذارند این انقلاب به دست نا اهلان و نا محرمان بیفتد رییس جمهور محبوب باور کنید این افراد گرگی در لباس میش اند و در هر مکان و زمان و پست مقامی خود را متاسفانه به لباسهای مختلف از جمله دین و تقوی، سیاست و کیاست، خبره و نخبه، اصلاح طلب و اصولگرا و ...می آرایند. باز هم بیان فرمایش مردم زمان ما از مردم زمان رسو ل الله بهترند.

وظیفه مسولین و دولتیها و در راس آنها رییس دولت را دو چندان می کند باور کنید این مردم سزاوار این همه تحمل گرانی و تورم نیستند وشما قول ۱۰۰ روزه داده اید. در زمان تبلیغات انتخاباتی یکی از رقبا هم قول راهکار ۱۰۰ روزه میداد تو را به روح رسول الله جدای از رقیب بودنتان اگر راه کار ایشان را بپرسید شاید جدی تر و زودتر از راهکار شما به نتیجه برسد و شاید راهکار ایشان فقط جنبه تبلیغات انتخاباتی بوده و شما بهتر راهکار یافته اید.

اینها در مقام قضاوت من نیست و من هم چنین جسارتی را بر خود روا نمی دارم اما فکر و ذهن من جدای از گرایشات سیاسی و جناحی معیشت مردم است و خود را جزیی از این مردم شریف می دانم پس امید آن داریم که با اطلاع از تمام تنگناهای اقتصادی و فشارهای سیاسی خارجی و... کاری کنید کارستان.

ان الله المعین و المستعان
 
کلمات کلیدی : محمد رضا شیروانی
 
۱۳۹۲-۰۸-۱۶ ۱۱:۰۹:۵۸
آقای رئیس جمهور به وزیرانتان بگویید به اندازه بیش از حدکافی جنسها گران شده تو رو به عزای پسر فاطمه (س) دم از گرانی نزنیدبا این صحبتهای وزیر 100روز چه بسا سالها هم بیاید جمع نمیشود. ریئس جمهور عزیز به خدای محمد این مردم آبرودارند و به حرمت رهبر (جانمان به فدایش)با این مسائل کنار میایند. دل مردم رو خون نکنید.... (1762990) (alef-10)
 
مریم
۱۳۹۲-۰۸-۱۷ ۰۰:۵۷:۴۰
دولت راستگویان است بگوخب راست یادروغش پای خودشون (1763777) (alef-10)
 
رضااحسن فر
۱۳۹۲-۰۸-۱۷ ۰۹:۱۸:۲۰
متاسفانه همانهایی که اهل حسابشان کردند مملکت رابه این روزانداخت اهل بودن به شعار و.......نیست اهل کسی است که مملکت راتاسراشیبی سقوط نبرد تامردم مجبورباشند تاوان آن رابدهد این هم نه یکبار بلکه چندین بار ضمنا به نظر من اگر دولت روحانی موفق شود روابط مارابا دنیا بهبود بخشد بیشتر ازدئ سال کارانجام داده (1763885) (alef-10)
 
احمد عليزاده
۱۳۹۲-۰۸-۱۷ ۰۹:۳۵:۴۴
از رئيس دولت و جناب دكتر روحاني ميخواهم برنامه 100 روزه خود را تشريح و نتايج كار در اين مدت براي مردم در صدا و سيما توضيح دهد (1763891) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۸-۱۸ ۰۸:۳۳:۰۵
اگر برخی نمایندگان مجلس و طرفداران بعضی آقایون بگذران آقای روحانی کارشو خوب انجام میده متاسفانه جوسازی - انعکاسهای یه جور چه جور رسانه ها خصوصا" صدا وسیما و سخنان خالی از لطف آقایونی که بی پست موندند و یا دنبال پست اند وقت دولت را گرفته و دولت انرژیشو صرف خرابکاریهای اینها می کنه والا آقای روحانی مرد بسیار زیزک و باهوشی است الحمدولله تیم خوبی هم داره انشاا... در اینده نزدیک نتیجه خوبی عاید مردم ووضعیت معیشت مردم میشه آقای روحانی عالم ومبلغ دین است پس هیچ وقت شعار تبلیغاتی نداده اونهایی که این حرفهارا میزنند فقط به فکر تخریب روحانی نیستند به فکر تخریب روحانیون و علمای دینند وعالم دینی هیچ وقت دروغ نمیگه پس جناب روحانی با عمل ومردم با حمایتشون از آقای روحانی باید جلوی این افراد را بگیرند (1765187) (alef-10)
 
ناظر
۱۳۹۲-۰۸-۱۸ ۰۸:۵۱:۰۸
جالب است که این مرفهین بی درد ، بیش از همه هم آخ و اوخ میکنند و یقه جر میدهند و کفن می پوشند . (1765215) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۸-۱۸ ۰۸:۵۸:۱۲
باسلام

ایشان قول 100 روزه برای بیان درجه واقعی مشکلات مملکت داده اند نه حل آنها!
درنهایت هم کمیته ای را مشخص کرده اند که طی مدت 100 روز راهکارهایی رابرای بهبود وضع اقتصادی به دولت پیشنهاد کند. (1765228) (alef-6)
 
۱۳۹۲-۰۸-۱۸ ۱۱:۰۸:۳۱
مدتی است نظرات را تایید نمیکنید لطفا نظراتی را که به هیچ کس توهینی نمیکنند را منتشر نمایید
1-جناب اقای روحانی قول تحول اقتصادی در 100 روز داده اند که عملا برای بشر در این زمان ناممکن است تحول اقتصادی نیاز به چند سال زمان دارد بنابراین وعده داده شده فقط برای گزارش اوضاع نبوده بلکه از تحول اقتصادی صحبت شده که امری محال است
2-کسانی که میگویند چنین وعده ای داده نشده کافی است کلمات : وعده 100 روزه دکتر روحانی برای تحول اقتصادی را سرچ کنند فیلم ایشان اولین نتیجه سرچ است که اگر فلش پلییر داشته باشیبد میتوانی مشاهده بفرمایید.
3-به مخالفان اقای روحانی باید عرض کرد که وضعیت اقتصادی کنونی را دولت قبلی بوجود اورده و انتظار معجزه از ایشان نباید داشت چیزی که در 8 سال خراب شده در 100 روز اباد نمیشود
دوستان عزیز اگر قرار بر این باشد در 100 روز تحول اقتصادی رخ دهد کشورهای عقب افتاده ای مثل افریقا هم پیمانکار اقتصادی می گرفتند در 100 روز مشکلاتشان را حل می کردند اصلا حالا که تحول اقتصادی که مثلا 4 سال زمان میبرد را در 100 روز خلاصه کرده ایم چرا نگوییم 10 روز؟یا ده ساعت؟ظاهرا دوستان فکر می کنند اقتصاد شاسی یا دکمه ای دارد که با فشار دادن ان مملکت اباد می شود!
جمع بندی:
بحث در مورد اینکه نه این وعده داده نشده و اقای ولایتی اینو گفته با موجود بودن فیلم ایشان در عصر اطلاعات کاملا بی اساس است .خود وعده داده شده امری غیر ممکن است و بهانه جویی های مخالفان هم با توجه به اینکه مسبب وضعیت کنونی دولت قبلی بوده غیر منصفانه و بیشتر شبیه مچ گرفتن است .شایسته است مسولان این وعده 100 روزه را با توضیحات شفاف کرده واقعیت را بگویند و بهانه را از دست این قبیل دوستان بگیرند. در کل این وعده نباید داده میشد و انتظار برای تحول 100 روزه انتظاری بسیار غیر منطقی و محال است (1765426) (alef-10)
 
۱۳۹۲-۰۸-۱۸ ۲۱:۴۱:۰۷
با سلام حضور نویسنده محترم
شاید باید وقت بیشتری اختصصاص داد . اگر چه مشکلات پیش روی نتیجه تصمیمات ناگهانی . بی برنامه و فقدان تخصص گرایی است اما مسلما حل یک مشکل اگر چه با درایت هم باشد زمان بر است . (1766640) (alef-6)
 
خسروسلجوقی
۱۳۹۲-۰۸-۱۹ ۰۰:۱۷:۵۲
سازمانهای جزیره‌ای و رابطه با کارآفرینی و اشتغال
کارآفرینی و اشتغال یکی از اولویتهای کشور در دولت تدبیر و امید برای تولید ثروت پایدار می¬باشد، اما با سازمانهای جزیره¬ای چقدر می¬توان برای نیل به این ثروت پایدار رسید؟
بدیهی است هیچ منصفی نمی¬تواند بگوید که امکانپذیر است؟
برای مثال بخشی از فرآیندهای کارآفرینی و اشتغال در کشور را برای نمونه ذکر کنیم تا جزیره ذیربط برای حکومت که اهدافش زمینه¬سازی برای کارآفرینی و اشتغال است چگونه می¬اندیشد؟
1- اداره نظام وظیفه: بخشی از کارآفرینان و افراد جویای کار، به هزینه شخصی در خارج از کشور تحصیل و تولید ثروت می¬کنند، حال چه اصراری است که با توجه به مشکل مالی کشور، این افراد باید برای طی کردن سربازی در زمان صلح به کشور مراجعت کنند و از این فرصت که در خارج از کشور مبادرت به ایجاد اشتغال شده است و در بهترین شرایط، تازه ارز برای کشور تامین می¬کنند و در بدترین شرایط هم حداقل نیاز به ایجاد اشتغال با سرمایه حدود 100 میلیون تومان در کشور نیاز ندارند، ضمن اینکه، می‌توان دوره سربازی این افراد را نیز به نحوی خریداری و از محل درآمد آن برای جوانان داخل کشور اشتغال ایجاد کرد.
2- سازمان امور مالیاتی: کارکنان محترم این سازمان با هدف دریافت حداکثری مالیات برای جزیره خود، موجب شده¬اند که کسی جرات شفاف¬سازی اطلاعات را نداشته باشد، بلکه غولها از پرداخت مالیات به انحای مختلف طفره می¬روند و این کارآفرینان تازه متولد شده هستند که نقره داغ می¬شوند!
3- سازمان تعاون، کار و رفاه اجتماعی: حمایت غیرهوشمندانه از کارگر با قانون کاری که بسیار مشکل دارد، یکی از بزرگترین موانع ایجاد مراکز تولیدی و خدماتی کارگر پایه هست. بگونه¬ای که این رفتارهای ناصواب موجب شده است که بیشتر از کارفرما، کارگر صدمه ببیند، چون کاری برای ارجاع به کارگر پیدا نمی¬شود. بنظر مناسب است یکبار قوانین کار در دو کشور چین و ژاپن را دوستان اگر پیدا کردند مطالعه فرمایند!
4- سازمان تامین اجتماعی: بیمه باید درآمد کسب کند تا امکان ارائه خدمات برایش فراهم شود، اما به چه قیمتی؟
دریافت بیمه از قراردادهای پیمانکاران بدون ضابطه موجب شده است که فساد در نظام¬های جزیره¬ای مذکور نهادینه شود، چگونه باید این ضوابط قابل تفسیر باشد که یک کارمند بتواند هرگونه لازم است دخل و تصرف کند! و در این میان شرکتهای غیر قانونی برای کاهش هزینه¬های مالیاتی، بیمه و ... در کشور نهادینه شود. واقعاً در این همه سازمانهای نظارتی کشور در سه قوه مجریه، مقننه و قضائیه، هیچکدام تاکنون به این شرکتها و افراد مراجعه کرده¬اند که چگونه فعالیت می¬کنند؟ البته قانونی!
5- شرکت شهرکهای صنعتی: وقتی این شرکت ناتوان از تامین زیرساختهای واحدهای مستقر در شهرکها از جمله آب، برق، گاز، فاضلاب و غیره است و از آنطرف %70 ظرفیت بلااستفاده دارد، چرا تدبیری نمی¬اندیشد که از این افراد ناموفق این سوله¬های خالی را با ارزش روز، بازپس و در اختیار متقاضی جدید قرار دهد.
6- مراکز آموزشی: در خصوص توان¬افزایی مدیران بخش دولتی و خصوصی نه مدرک افزایی چگونه برنامه¬ریزی شده است؟
7- وزارت امور اقتصادی و دارایی: نحوه استفاده از دارایی نامشهود را چگونه آموزش می¬دهد و رصد می¬کند؟
8- سازمان ......:

خسرو سلجوقی
مدرس کارآفرینی و کارآفرین برتر (1766926) (alef-10)
 


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.